to moja salatka dobra co ??:ico_oczko:szybka nasza forumowa salatka to z makaronem ravioli i smaczna
to tez ja pisalam moj Rys wlasnie tak ma ze jak wychodze to jakbym wciskala guzik "płacz" mam nadzieje ze szybko z tego wyrosnie...acha chciałam dodać że moja mała też nie może zostać sama nawet na sekunde nie może stracić mnie z oka bo zaraz rozpaczliwie płacze - pisze bo pare stron wcześniej ktoś coś chyba pisał o płakaniu za mamą, albo coś pomieszałam
małgoska straasznie wspolczuje biedna Tosienka
ja bylam na urodzinach swojego siostrzenca... stal sie z maluszka nastolatkiem bo skonczyl wlasnie11 lat u mnie zbliza sie "luty" u nas jest 5 osob ma urodziny w lutym i mama ma imieniny i jeszcze walentynki... bankrutem bede bo musze jeszcze mezowi urodzinki wyprawic i sobie... ach ten luty a po lutym w marcu Rys ma roczek i dzien pozniej moja bratanica ma 10 lat a przed nimi jeszcze moj tata ma urodziny
a co usypiania... asiab spróbuj mojego sposobu jak Rys nie zasnie przy butli to po butli klade go do luzeczka na boczek siadam przy samym luzeczku na podlodze lapie go za raczke i spiewam kolysanki... i ladnie usypia w ciagu kilku minut to napewno nie taki zly sposob napewno wygodniejszy od lulania na rekach (rece mi odpadaly) spróbuj moze sie uda