Awatar użytkownika
massumi
Cyber rusałka
Cyber rusałka

16 sty 2009, 23:39

Paaa :-)

A ja jeszcze ślęczę na allegro :ico_oczko:

Awatar użytkownika
anza
Jestem najmądrzejszy na forum!
Jestem najmądrzejszy na forum!

16 sty 2009, 23:44

massumi jak zwykle fajne zdjątka!! a jakie atrakcje tylko pozazdrościć...

to tak zaproszę ich na kolację a potem wyjadę z "mordą" :-D

paaaaaa pa
dobranoc

Awatar użytkownika
massumi
Cyber rusałka
Cyber rusałka

16 sty 2009, 23:53

anza, no jest to jakieś wyjście z tej chorej sytuacji :ico_oczko:

Ja też się odmeldowuję...
do przyszlego tygodnia ...
paaaa

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

17 sty 2009, 00:00

hallo,my juz po gosciach,dzis nie zmywam...zostawiam dla A. na rano...padam z nog bo dzis sie juz napracowalam przy garach troche :ico_noniewiem: ..zjadlam kawalek ciasta-pyszne,matko jakie dobre mi wyszlo :ico_wstydzioch: ...jednak lepsza taka prawdziwa gorzka czekolada pociachana nozem-lub blenderem niz gotowe lezki...bo czekolada inna byla chyba :ico_noniewiem: no ale pyyyycha mowie Wam,jeszcze zamiast zwyklych orzechow zmielilam loskie,laskowe i jakies jeszcze i pieknie wyszlo :ico_oczko: dosc chwalenia....

Massumi,piekne focie,pelne energi..witalnosci i przygod kuligowych!!Michu mial najsympatyczniejszy stroj zdecydowanie!!!a Ulka na tym zdjeciu cudna...taka buziulka slodka!!!i sliczne lozeczko!!!!ikeowskie czy inne cudo? :ico_noniewiem:

Anza,nosz przykro mi...debilizm...mieszkac sie odechciewa co?ale sposob jest jeden...przy pierwszym halasie jaki uslyszysz u nich lec i krzycz,do slowa nie dopusc...nastrasz moze...wiem ze to niekulturalne..malowychowawcze ale chyba wydaje sie byc skuteczne :ico_noniewiem: buziole dla malenstwa :-D i jakies drewniane trzewiczki by sie przydaly na tych sasiadow :ico_haha_01:

Zborra,no ja mysle ze z Toba wcale nie jest tak zle..i z psycha wsio ok. skoro dochodzisz do jakichs przemyslen i wnioskow nie? :ico_noniewiem: masz moze gorszy czas...wyjdziesz znow na prosta..mowie Ci ze jak przyjdzie wiosna slonko i ciepelko to odzyjesz...znow Ci sie zachce walczyc!!! :ico_sorki: :-) a Hanka ADHD?no co ty...moze jest nadpobudliwa lekko ale nie zeby :ico_nienie: ...duzo dzieci tak ma ze nie usiedzi...moja siostra dlugo tak miala :ico_noniewiem: Maya kiedys tez miala problem zeby sie skupic np. przy jedzeniu ale juz sie wyprostowalo jej....siada i je...albo nie je i nawet nie podchodzi do talerza jak nie ma ochoty...a jak glodna to w spokoju konsumuje,ale robi czesto to co ja czyli siada na nodze albo ugina noge i dociaga do brzycha jak siedzi na krzesle :ico_noniewiem: nie zabraniam jej bo sama tak robie i jest mi tak najwygodniej :ico_wstydzioch:

Doris,aha czyli juz wszystko wiem...czujesz sie przygotowana do oprowadzania? :ico_haha_01:

Lady....moze jakis wieczorek sam na sam Wam sie jeszcze zdarzy...moze zaplanuj cos i mama Milki popilnuje... :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
zborra
Cyber rusałka
Cyber rusałka

17 sty 2009, 00:07

przyszłam się pożegnać, a tu tyle pisania jeszcze? :ico_szoking:
Anza witaj kochanei!!! i pognaj ich kuźwa w nonono! Wy i hałaśliwi, upeirdliwi? jakoś mi to do Was nie pasuje...no i tu moge powiedzieć tylko jedno- dom! własny, ciasny nawet, ale bez sąsiadów z dołu! :ico_haha_01:
Massumi zdjęcia przeurocze...a mi Michu wymalowany to Jacha przypomina bardzo! i widać kulig super...a Misiulka jak Hania ma zapędy do całowania piesków! no a łóżeczko...cudne, aleś głupia niemożliwie! :ico_haha_01: ja sobie takiej krzywdy nie zrobię przez najbliższy rok na bank!!!
Doris będziesz przewodnikiem? super!!!
Glzidunia to :ico_brawa_01: za udaną imprezę!!!

my z J po rozmowie...szok!, bo nie gadaliśmy tak od wieków....uffffffff...............może się narysuje jakiś spokój między nami?mam nadzieję, lecę na "mamma mia"
Lady no wiesz, trochę mnie to przeraża ją zostawić, ale cholera ja muszę odpocząć!!! muszę pobyć z J sam na sam....wyspać się, pogadać...bo w domu zawsze coś...a tam bęziemy sami, żarcie podane, basen, sauna, masaże...full wypas...no i tylko on i ja hurra!

dobranoc!

Awatar użytkownika
Sikorka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

17 sty 2009, 01:33

zborra, ADHA??? Gdzieś to wyczytała kobieto, Hania jest uroczym pogodnym, wesołym i ruchliwym dzieckiem!!!! Ciałko? Przyjdzie wiosna i zgubisz nadmiar, zobaczysz. Wyjazd z J - zazdroszczę, pewnie też by mi było ciężko zostawić dzieci, ale marzę o przypomnieniu sobie tych panieńsko kawalerskich czasów.

massumi jak Was oglądam to oczy się śmieją, serce raduje i takbym chciała choć jeden dzień z Wami razem poszaleć. matko ten kulig, no pomysł świetny, na dachu samochodu :ico_haha_01: I cieszę się, że sałatka smakowała, u mnie też furorę robi :-D

anza no tęskniłam za Tobą, bo przez kilka dni musiałam byc tu ostatnia :ico_oczko: . A co do sąsiadów to łączę się w bólu, bo mam podobnych na dole, ale wiesz co poskutkowało u mnie, mój mąz trzy razy już naprawiał im pralkę i teraz są tacy milisi :-D

GLIZDUNIA, muszę koniecznie odnaleźć ten przepisik na ciasto, bo nie zapisałam :ico_olaboga: , będzie kolejne do wypróbowania. A dziś upiekłam takie trochę niesamowite, bo się sypie do niego miętę, taką z torebek ekspresowych, i właśnie wrzuca posiekaną gorzką czekoladę i jabłka. Całkiem niezłe wyszło.

A wiecie jak przywitał Karol księdza, jak otworzyłam drzwi to się cieszył i wołał: "Mikołaj, Mikołaj, Mikołaj", nie wiem skąd mu się to wzięło, bo u nas Mikołaja przebranego nie było :ico_noniewiem: a cały dzień mu tłumaczyłam, że przyjdzie ksiądz. :-D No i powiedział księdzu, że ma na imię Talol i że śpiewa z mamą "Lulaj Ziuniu". Uczyłam go dzis też, żeby się przeżegnał, pokazywać nie umie, ale mówił : W imie ojcia, sina, Amen a potem było głośne blawooooo :ico_haha_01: o i dziś siostra przyjechała więc sobie posiedzieliśmy i jutro też przyjda do nas. A najgorsza nowina to to, że we wtorek przyjeżdża teściowa, nie wiem na ile, ale myślę, że wieczorami będe z wami, bo chcę ją tym razem położyć w drugim pokoju, a my wszyscy razem w dziecinnym pokoiku, gdzie jest komp więc Sikorowi nie będzie przeszkadzało w spaniu moje klikanie :-D
No pora już chyba spać, mam nadzieję, że Karol pośpi rano dłużej, bo dziś jak ciocię i wujka zobaczył to nie chciał iśc spać i o 22.00 dopiero padł biedny już wymęczony bardzo.

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

17 sty 2009, 10:38

halo,ja zaraz do pracy...znow zle spalam..matko co za noc..nie dosc ze ja spac nie moge to jeszcze tak wialo i lalo ze malo nas nie wyrwalo z fundamentami :ico_olaboga: ..teraz juz czyste niebo i w miare spokojnie sie robi....
a Maya od rana nas cieszy...patrzy na spiacego A. i mowi..tata piii....i zaczyna dmuchac w grzywe,odsuwac wlosy rekami i ze oko...oko i cos tam po swojemu...ze niby do oka jej wloski wchodza i czekala na spinke :-D czyli zauszczenie wloskow byl jaknajtrafniejszy pomysl bo teraz sama chetnie sie czesze....

lece do roboty...paaaaaaa

Awatar użytkownika
jagodka24
Cyber rusałka
Cyber rusałka

17 sty 2009, 11:09

karola hanuta jest poprostu żywym dzieckiem uwierz mi ADHD to powazna choroba i to nie chodzi tylko o nieusiedzenie w miejscu
ja mysle ze poprostu jest bardzo wrazliwa tak jak mamusia :)
przeciez ty też jestes żywym srebrem wiec nie wymagaj od swojej córki zeby była ciepłe kluchy

u nas ok
mala ladnie spala
musze sie wam pochwalic ze od kilku dni mała ma caly czas wyjęte szczebelki z lozeczka i ladnie spi i zasypia

Awatar użytkownika
zborra
Cyber rusałka
Cyber rusałka

17 sty 2009, 14:42

witajcie!!!

no dobra, dobra...już poczytałam o ADHD i się poddaję...może to wyjdzie kiedyś, ale na razie moje dziecko jest tylko nadpobudliwe ruchowo, bo jednak skupić się potrafi na zabawie i nauce...uffffff...od razu lepiej mi :ico_haha_01:
a ciałko...no nie...ja do wiosny to już bym chciała zrzucić...nie marzę już o figurze modelki...i wiem, że to gadanie nic nie zmieni...że czas sobie zadać pytanie czy faktycznie tego chcę,a jak tak, to zrobić coś! dieta, siłownia...a ja tylko o tym myślę, mówię i nic nie robię... :ico_wstydzioch: muszę się poprawić........
Nocka taka sobie, film porażka...nawet nie obejrzeliśmy do końca...bleeeee
Hania dziś w miarę spoko, na śniadanie mieliśmy naleśniki i musze powiedzieć, że takie z mineralną gazowaną są nawet lepsze niż z mlekiem! :ico_szoking: No potem tak szalała, że walnęła głową w małą komodę i ma guza i ciut pękniętą skórę... :ico_zly: zaraz zakleiłam narożniki, ale ona poodrywała... :ico_zly: więc komody idą w bezpieczne miejsce...co innego zrobić? dziecko do domu dziecka :-D
J robi obiad...hehehe niby robi, bo ja obrałam ziemniaki i rozbiłam kotlety...nieźle prawda?
Młoda poszła na drzemkę do swojego pokoju i o dziwo usnęła bez piśnięcia...chyba zrobimy podejście do samotnej nocki... :ico_noniewiem:

Sikorka ciasto brzmi oryginalnie, ale ja mięty nie lubię...ale mój J bardzo, więc może podaj przepis to kiedyś spróbuję...
a dla Karolka wielkie :ico_brawa_01: !!! nie wiem czemu , ale Hania też twierdziła, że to Mikołaj :-D ale masz fajnego syncia!!! a teściową widzę sposobem chcesz :-D
Glizdunia no widzisz jak super, sama wie, że trzeba uczesać! :ico_brawa_01:
Jagódka :ico_szoking: świetnie że to opanowała!!! :ico_brawa_01: moja by za Boga ojca nie wysiedziała w łóżku, z którego może wyjśc :-D grzeczna Jagódka!!! no i chyba masz rację co do mnie...ja jestem nawet przewrażliwiona...i żal mi Hani, bo wiem jak mi się z tym ciężko żyje...ciągle mam w głowie przykre rzeczy, które mnie spotkały...i przy najmniejszym niepowodzeniu się na nich skupiam...nie umiem tego zostawić za sobą... :ico_placzek: rety, jakie to straszne.....

idę lukać na allegro, na rzeczy do domu...chciałabym zmienić schody, ale tyle kasy to nie będzie... :ico_placzek: więc muszę coś wykombinować....
na razie!!!

ladybird23
Cyber rusałka
Cyber rusałka

17 sty 2009, 14:48

hello

jagodka no to juz postep macie..ja na razie nie probuje takich eksperymentow :ico_noniewiem:

MIlka ost tez ladnie spi, praktycznie od 20-7:30 tylko ja ost chodze bardzo pozno, w okolicach 0:00 wiec jak mam byc w pełni wyspana :ico_noniewiem:

glizdunia jak urodzinki sie udały to fajnie, A pewnie niezadowolony tylko z tych garow na niego czekajacych, co?

a my dzis na ta impreze, to juz za 3 godz, a ja nadal kombinuje w co sie ubrac :ico_szoking:
no i to pod okiem mi jeszcze całkowicie nie zeszło, jak pokorektorowałam to czerwonego nie widac, ale spuchniecie troche tak :ico_szoking: :ico_olaboga:

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”