Awatar użytkownika
gaga22
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

19 sty 2009, 12:04

U nas jednak dziś nie wyłączyli prądu, pewnie znowu wywieszą kartkę, że wyłączą jutro :ico_zly:

A mój mały dziś pomylił dzień z nocą, po karmieniu i zmianie pieluszki o 1.30 uznał, że to najlepszy czas na zabawę i do 3 radośnie fikał nóżkami i sobie coś tam huczał, oczywiście nie dając mamie spać. Dopiero o 3 dałam mu jeszcze raz cyca i przy nim usnął. Potem budził się już tylko na karmienie. Za to teraz jeszcze śpi.
i doła mam dalej... :ico_puknij: juz nie wiem, jak ze sobą gadać, żeby się wygrzebać z tego...
ananke kobito zbieraj się do kupy masz super dzieci, chłopa i jeszcze mamę u siebie, głowa do góry, będzie tylko lepiej :-)

Awatar użytkownika
Marcia77
Wodzu
Wodzu

19 sty 2009, 14:19

Anankesilna kobitka z ciebie ..szybciutko mi sie tu zbierac do kupy..i wielki umiech poprosze!! :-D :-D :-D :-D

[ Dodano: 2009-01-19, 13:33 ]
jesli chodzi o pas to ja w szpitalu pytałam i powiedzieli mi ze moge odrazu ubrac- nosiłam jeszcze w szpitalu i przyniosło mi to duzą ulgę..

ja byłam dzis w poradni laktacyjnej mam podobno wystarczajaco pokarmu zeby ją wykarmic wiec koniec z dokarmianiem :-D :-D :-D :-D przybyła na wadze wiec chyba mam jednak ten pokarm bo od dwoch dni jej juz butli nie dawałam..wprawdziej nie osiagneła jeszcze wagi poporodowej ale ma podobno na to jeszcze tydzien..

Awatar użytkownika
secret25
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

19 sty 2009, 18:14

a byłam dzis w poradni laktacyjnej mam podobno wystarczajaco pokarmu zeby ją wykarmic wiec koniec z dokarmianiem :-D :-D :-D :-D przybyła na wadze wiec chyba mam jednak ten pokarm bo od dwoch dni jej juz butli nie dawałam..
No to teraz z górki z karmieniem będzie :-D :ico_brawa_01:
ananke nie martw się,to hormony szaleją i jeszcze zmęczenie dochodzi wiadomo,na pewno wkrótce się lepiej poczujesz jak już unormuje się wszystko :ico_pocieszyciel:

Awatar użytkownika
gaga22
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

19 sty 2009, 19:04

jesli chodzi o pas to ja w szpitalu pytałam i powiedzieli mi ze moge odrazu ubrac- nosiłam jeszcze w szpitalu i przyniosło mi to duzą ulgę..
dzięki Marcia :-) ja dziś po raz pierwszy założyłam swój jak jechaliśmy zgłosić Bartka do UC. Jak go założę, to nie bardzo widać, że byłam w ciąży i generalnie mieszczę się w dwie pary jeansów sprzed ciąży, tylko że jeszcze urażają mi bliznę. Także nie jest źle
ja byłam dzis w poradni laktacyjnej mam podobno wystarczajaco pokarmu zeby ją wykarmic wiec koniec z dokarmianiem :-D :-D :-D :-D
to super :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: niepotrzebnie się na zapas martwiłaś

donatka26
Cyber rusałka
Cyber rusałka

19 sty 2009, 19:58

witajcie :-) , ja nie miałam dziś na nic czasu, rano załatwialiśmy z mężem - w pracy, pzu, i becikowe, także trochę się najeździliśmy, byłam padnięta, potem obiad, a o 15.30 zasnęłam z synkiem ja 2 godzinki, a on 3 i pół, od razu go wykapaliśmy, się najadł i znów śpi
mąż od dziś ma nocki, także będziemy sami spać, oczywiście synuś z mamą w łóżku :-D
Marcia, super, że nie musisz dokarmiać :ico_brawa_01:
ananke, nie martw się będzie dobrze,
ja dziś też jakaś nerwowa chodziłam na wszystkich krzyczałam i płakałam , potem troszkę pospałam, i jest mi lepiej

Awatar użytkownika
milutka204
Cyber rusałka
Cyber rusałka

20 sty 2009, 09:39

wita,m ja od wczoraj daje witamine K
mala od wczoraj nie spokojna caly czas kwili i grymasi i sie wypina niemoze kupki zrobic pomogl termometr w pupe i od razu kupka sie pojawila to pewnie po kislu... jednak go nie mozna mi jesc ....teraz spobie spi zaraz ją budze nakarmie i jedziemy do mamy wczoraj ją wietrzylam 20 minut i kicha.... mam nadzieje ze sienei przeziebila... dobra spadamy pozdrowionka laski .... mnie caly czas oczy sie zamykaja...a w domu istny syf nie wiem kiedy to posprzatam

Awatar użytkownika
ananke
Wodzu
Wodzu

20 sty 2009, 10:01

Kobietki, a Wy gdzie??

noo, cisza taka przeokrutna, że aż ciary idą - brać mi się tu za pisanie postów, cobym miała co czytać :-D

buźki dla Was na dzionek :*

Awatar użytkownika
gaga22
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

20 sty 2009, 10:14

noo, cisza taka przeokrutna, że aż ciary idą - brać mi się tu za pisanie postów, cobym miała co czytać :-D
jesteśmy, jesteśmy. A mnie normalnie trafiło się idealne dziecko :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: - jak na razie. Nie płacze, ładnie je, dzisiaj budził się na jedzenie o 1, 4.30 i 7. Generalnie to mam czas na wszystko i żeby posprzątać i obiad ugotować, a nawet sobie poleżeć i trochę się przespać. Jak na razie czekam kiedy się sajgon zacznie, bo w tę sielankę, to nie chce mi się wierzyć :ico_puknij:

Awatar użytkownika
Sandrusia
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

20 sty 2009, 10:46

ja sie nareszcie melduje na noworodkach
na nic nie mam czasu. gaga22, ja wlasnie mam taki sajgon i czekam az sie to zmini ale konca nie widac, mimo ze jestem swietnie zorganizwana. a teraz mam chwile na pisanie jedna reka bo maly na kolanie, obudzil sie przed chwila ale zdazylam jeszcze wstawic fotki na styczniowkach
my nie cycujemy, przestawilismy sie juz na butle.

donatka26
Cyber rusałka
Cyber rusałka

20 sty 2009, 11:04

witajcie :)
ja też na nic czasu nie mam, jak synuś śpi to ja odpoczywam lub troszkę coś porobię tak to nie mam sił na nic.
Sandrusia, witaj na noworodkach :ico_brawa_01:
ja też myślę od odstawieniu, ale narazie karmię tym i tym
mój synuś w nocy to się budzi tak co 3 ogdz. a w dzień to więcej wojuje

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”