Awatar użytkownika
mika85
Beze mnie to forum nie istnieje!

19 sty 2009, 23:46

a mój niedawn pojechal w trasę i wróci w środę rano
kurcze wy "tirowki" macie przechlapane pod tym wzgl :ico_pocieszyciel: ale macie chociaz jak zatesknic za ukochanym i macie okazje ucieszyc sie na swoj widok :ico_haha_01: ja to nie wiem od ilu lat nie mialam samotnej nocy :ico_noniewiem: noc w noc :ico_haha_01: fajnie by bylo tak sie "rozstac" na chwilke by moc odpoczac od siebie i zatesknic

Awatar użytkownika
Anuszka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

20 sty 2009, 09:16

dzien dobry :-) :-) :-)

Awatar użytkownika
asiab
Cyber rusałka
Cyber rusałka

20 sty 2009, 09:47

Hej :-)

Poczytałam zaległości z wczoraj :-)
idzie 5 lub 7 ząbków jednocześnie
rany julek czemu te nasze maluchy muszą tak cierpieć :ico_olaboga:

Franek wstaje przy wszystkim co sie da :ico_olaboga: i co nie kuma że sam jeszcze nie stoi chce sie przekrecić w drugą stronę i upadki takie że :ico_szoking: wczoraj tak wyrżnął całym ciałkiem że zaraz zasnął z płaczu.

basia24
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

20 sty 2009, 10:06

witam.malgoska, biedne serduszko, szybko niech wychodza te zeby :ico_placzek: Sylwia.O., emilia7895, dzieki, ale ja nigdy cebuli nie dodawalam dzis dodam :ico_oczko:
Franek wstaje przy wszystkim co sie da
:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: super, zuza nadal nic :ico_oczko: ide gotowac zuzpe dzis ogorkowa :ico_oczko:

Awatar użytkownika
Anuszka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

20 sty 2009, 10:12

rany julek czemu te nasze maluchy muszą tak cierpieć :ico_olaboga:
no wlasnie... :ico_noniewiem: ciekawe co u Tosi. Wlasnie najgorsze, gyd zęby wychodzą na raz :ico_olaboga: a Tosia ma goraczke?

Awatar użytkownika
asiab
Cyber rusałka
Cyber rusałka

20 sty 2009, 10:14

dzieki, ale ja nigdy cebuli nie dodawalam dzis dodam
dodaj bedzie lepsza , moja tesciowa nie daje a ja zawsze daję i ma taki ostrzejszy i wyrazisty smak kebab :-)

malgoska
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

20 sty 2009, 11:02

bry.

U nas nocka nawet nawet. Mała miała problem z zaśnięciem, ale w końcu padła zmęczona płaczem. I spała u siebie w łózeczku. Ok. 2ej się wybudziła i zaczęla marudzić, ale ją wzięlam do nas do łóżka, przytuliła się i od razu zasnęła. Potem o 5:20 się wybudziła, dostała herbatki i spałyśmy do 9:20. Brakowało mi takiej nocy bez tego niemiłosiernego płaczu i wrzasku. Ja się zaczynałam bać nadchodzącej nocy... Bałam się, że znów przez 2-3 godziny nie będę w stanie pomóc własnemu dziecku... Zobaczymy dzisiaj jak będzie. Też jej dam luminal po kąpieli. A jutro spróbuję już bez. I nadal nie chce jeść :ico_olaboga: Popatrzy, ale do buzi nie weźmie.
Ja nie wyspana :ico_spanko: Gardło mam zapuchnięte i obolałe, z nosa się leje, oczka ledwie widać... Mam tak straszny kaszel, że ledwie spać mogłam. I jeszcze gorączka mnie w nocy dopadła :ico_chory: Dzisiaj skoczę tylko szybko do pobliskiej biedronki po makaron do rosołku. Resztę zakupów zrobi P. jak wróci z pracy. A ja się postaram zdrzemnąć w dzień obok Tosi.
Zmykam się troche ogarnąc.
Miłego dnia.

emilia7895
Cyber rusałka
Cyber rusałka

20 sty 2009, 11:15

witajcie

biedna Tosienka :ico_noniewiem:
Franek wstaje przy wszystkim co sie da
:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
a moj Marcys jeszcze nie wstaje przy scianie tak jak Franio, moze z 2 razy mu sie udalo i wiecej nie probowal...

Awatar użytkownika
mika85

20 sty 2009, 11:35

Franek wstaje przy wszystkim co sie da :ico_olaboga: i co nie kuma że sam jeszcze nie stoi chce sie przekrecić w drugą stronę i upadki takie że :ico_szoking: wczoraj tak wyrżnął całym ciałkiem że zaraz zasnął z płaczu.
moj jak zaczal wstawac to tez na poczatku sie przewracal ale to bardzo krutko trwalo :-) zobaczysz Franio za moment zachaczy ze moze sie przewrucic i bedzie uwarzal :-)
Tosi zabki macie natychmiast wyyjsc i dac Tosi spokuj wstreciuchy paskudne :ico_nienie:
Rys nad ranem sie obudzil i ewidentnie chcial do nas do luzka... widze ze on potrzebuje teraz wiecej bliskosci :ico_noniewiem: przez caly dzien wariuje i do mamy sie nie lasi a w nocy mu sie mama przypomina :ico_olaboga: nie wiem co z tym zrobic! w sumie to czuje ze powinnam go brac do luzka jezeli on tak tego potrzebuje...ale nie wiem czy dobrze robie :ico_noniewiem: ale mysle ze jezeli nie jest to cala noc tylko nad ranem to chyba nie tak zle...co o tym myslicie??

Awatar użytkownika
Sylwia.O.
4000 - letni staruszek

20 sty 2009, 11:36

kurcze wy "tirowki" macie przechlapane pod tym wzgl ale macie chociaz jak zatesknic za ukochanym i macie okazje ucieszyc sie na swoj widok ja to nie wiem od ilu lat nie mialam samotnej nocy noc w noc fajnie by bylo tak sie "rozstac" na chwilke by moc odpoczac od siebie i zatesknic
ja wiem czy tak fajnie. Mój śpi w domu srednio 3 razy w tygodniu i to w dodatku w innym pokoju bo z dzieciakami nie da rady się wyspać a nie mam sumienia go męczyć i tak chodzi ciagle niewyspany :ico_olaboga:

U nas nocka w miar. mala budzial się ze 3 razy na herbatkę i do rana spala u siebie za to kuba dzisiaj w nocy 2 razy sikał :ico_olaboga: a że nie sięga zeby zapalis światło to musze z nim wstawać. No i za każdym razem obudził Julkę :ico_olaboga: Spaliśmy ogólnie do 7:30 także nie tak źle. Julka pewnie zaraz pójdzie spać :-D

[ Dodano: 2009-01-20, 10:39 ]
ale mysle ze jezeli nie jest to cala noc tylko nad ranem to chyba nie tak zle...co o tym myslicie??
ja już wcześniej pisalam że najważniejsze to żebydziecko zasnęło w swoim łóżeczku i żeby tego się nauczyło. Potem w nocy nawet jak do nas przychodzi to raczej nie dojdzie jż do tego że nie będzie chciało spac u siebie. Z czasem dziecko zacznie lepiej spać i nie budzic sie już tak czesto i co za tym iodzie nie bedzie już do nas przychodzić. U mnie tak bylo z Kubą i z Julką też. Teraz jak lepiej śpi to calą noc śpi u siebie

[ Dodano: 2009-01-20, 10:41 ]
A Kuba przychodzil do mnie spać przeważnie około 2-3 nad ranem i trwalo to może do 14-15 miesięcy. Także całkiem fajne to było :ico_noniewiem:

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”