ja jak dzieci zjadały 80 - 100ml mleka ja cudem zjadałam 20 byłam strasznym niejadkiem i żyję....
moze za malo tez nie dobrze ale skoro przybiera Majusia na wadze tzn ze jest wszystko OK. A poza tym ona sie mniejsza urodzila wiec nie bedzie teraz przodowac wagowo
Ania super pomysl!!! -
Oliwier Jakub
3560g 55cm 10pkt
28.11.2008 godz.15.00
My dalismy dziadkom zdjecie w ramkach na gwiazdke a na teraz mam inny pomysl
Od dnia urodzin dzien w dzien Olus mial robione zdjecie. Kazde jedno od 28.11 wywolamy (dzis powinny byc do odbioru) i wkleimy w album

plus mam takie fajne naklejki okazyjne z narodzin chlopca i w ten album powklejamy. Takze caly album bedzie zapelniony bo zdjec jest troche... prawie dwa miesiace... A i album z motywem narodzin chlopca takze wszystko sie jakos wiaze ze soba.

Jak ogladalam te zdjecia wczoraj to musze wam powiedziec ze dzieci rosna w zaskakujacym tempie
Ale pogoda piekna!!! Slonko siweci az milo

spacer dzis nas czeka. Chyba nawet

pojde na dluzszy, moze ze 2 godzinki polazimy... Zawsze chodzilismy okolo godzinki.
Wczoraj bylam u lekarza ze soba

wszystko ok juz. Bo jeszcze do wczoraj mialam jakies "polipy" i lekarz je wczoraj usunal. One sie robia jak organizm nie do konca toleruje szwy rozpuszczalne. Dlatego tez czulam jakis dyskomfort...
Zwarzylam sie tez na wadze na ktorej wazona bylam w ciazy wiec musze sie pochwalic (nie wiem czy jest czym ale..) ze zostalo mi jeszcze 2 kg do wagi sprzed ciazy

Ale przed sama ciaza przytylam z jakies 3kg wiec chcialabym jeszcze z 5 kg zgubic!!!

Ale w dzinsy i tak sie nie mieszcze

biodra juz nie te same

ale i tak jedszcze bede miala dzieci
Wczoarj z mezem mielismy swoja rocznice - ale nie slubu tylko bycia rzem - ale jakos nie swietowalismy

ach ten moj maz... zeeeeero romantyzmu...

nawet kwiatka nie dostalam... co tam kwiatka... Buzi nawet mi nie dal
Moze teraz juz bedziemy swietowac tylko rocznice slubu...
#ania#, a zdjecia suoer

- A te naklejki rewelacja - tez widze ze pokoik Jasia ze skosami jest. U nas tez tak bedzie. Ustawne takie pokoiki sa??
poccoyo, mnie dziewczyny poradzily zeby Niunio nie spal w dzien tak dlugo, a jak spi to zeby go budzic. Ale Oliwier tez budzi sie w nocy co 2 godziny. Tylko ten pierwszy sen jest dluzszy - okolo 4-5 godzin. Ale jak on usnie o 21 to ja sie poloze o 23, i juz dwie godizny minelo czyli wlasciwie budze sie dzien w dzien co 2 godzinki

ale w sumie spi ladnie bo od okolo 22 do 9 rano. A potem okolo 10 jak umyje mu buzke i dam witaminki to juz drzemie.
[ Dodano: 2009-01-20, 10:36 ]
"Pewnie teraz mnie wszystkie przechrzcza za te wypowiedz, ale takie jest moje zdanie" - Wiola moje tez. Nie bardzo sie widze w roli matki karmiacej dwu letniego chlopca. Chcilaabym w tym roku skonczyc karmic piersia!!! Mam nadzieje ze uda nam sie do pierwszych urodzin!!!