miszka dzieki dobrze ze cos o tym wiesz bo ja zero , naprawde jego siurak normalnie wyglada wiec sama nie wiem mam nadzieje ze tak wlasnie bedzie ze to tylko jeden zabieg kurde naprawde sie boje dziewczyny
Mowie powaznie,nie martw sie za bardzo kochana,to ze nie ma widocznych zmian tylko dobrze wrozy
Zwroc uwage jak siusia,strumien nie jest prosty ale albo bardziej w dol,w gore lub na boki.Jezeli tylko tyle to naprawde raz i po krzyku,jest w dobrych rekach,oni tutaj maja naprawde doswiadczenie.Najwazniejsze ze juz beda dzialac,bo nie daj Boze to zaniedbac
A teraz to jeszcze nie jest problem
Kiedys Kacperek Ci za to podziekuje
Ja jezdze z nimi do szpitala tlumaczyc,wiec jestem od 2 lat na biezaco
Nic sie nie martw i naprawde spij spokojnie
A jezeli chcesz sie uspokoic to wpisz w wyszukiwarke spodziectwo i zobacz JAK to MOZE wygladac,wtedy zobaczysz ze jestescie w super sytuacji
dziewczyny ile razy kladziecie dzieciaki do spania w lozeczku w ciagu dnia :) ??????
Ja mam Martus ten sam klopot co Ty z tym spaniem.Ona tylko na rekach a jak probuje odlozyc,to mam koniec spania.Ale od dzis zaczelam konsekwentnie,tak jak pisze
zirca,bo nie widze innego sposobu
Jest coraz gorzej z tym spaniem,wiec sie za nia biore
czesciej sie zdarza 10 minut :P
No to moje tak samo
moj Eris spi tylko w lozeczku, no chyba, ze jestem zajeta i lezy w wozku to wtedy zasypia w wozku, spi tak 3 razy ale to sa krotkie drzemki choc czasami spi po 3 godziny
Szczesciara z Ciebie Patuniu,ze Ci zasypia w lozeczku
wiec bede ja kladla kolo 10 potem spacer kolko 12 i jak pospi 3 h to juz jej klas nie bede a jak tylko1,5 to jeszcze kolo 5 ja poloze
Kurde,ja wiem ze taka systematycznosc buduje u dziecka poczucie bezpieczenstwa,ale ja jestem taka roztrzepana,ze za cholere nie potrafie sie trzymac planu