34-36 jakoś tak. Bo u niej ciężko było stwierdzić wiek ciąży, bo na początku miała normalnie okres.A małgośka powiedz -jak wiesz oczywiście- w którym tyg ciąży była jak miala cc??
Basiu ja sama za dużo nie wiem. Na pewno jej lekarze mówli co i jak, ale może ona po prostu nie była na tyle świadoma, żeby tę wiedzę przyjąć do siebie.troche chora sprawa jak to mozna zabrac dziecko i nie uwiadomic matki co sie z nim dzieje, dzie jest i jak sie czuje, ciezko mi to zrozumiec, przeciez matka musi wiedziec co sie dzieje z jej dzieckiem, co to za szpital???
dokladie tak bylo z mna, jak ja gdzies ida do rodzinki z zuza i ktos mi mowi ," a bo kiedys sie palilo w szpitalaach przy dzieciach i w ogole" to mnie zaraz szarpie, jak mozna swiadomie truc wlasne dziecko szok nie miesci mi sie to w glowie.ja tez palilam ale jak tylko zobaczylam dwie kreski to poszlam wypaliś ostatniego papierosa i od tamtej pory nie palę
a jest jeszcze tak że jak się rodzi w małym szpitalu bez aparatury to jeżeli dziecko jest z wczesniej niż 36 tydz. to i tak zabierają do innego szpitala - nawet jak malenstwo sie dobrze czujeBasiu to znaczy że maleństwo jest w cięzkim stanie i musi być pod aparatura której pewie nie ma tym szpitalu co rodziła tak było w moim przypadku.
popatrze co tam mam.SylwiaO spodnie dzinsowe 70 cm od kroku najlepiej rurki jeśli masz i swetry lub bluzki na 146 i 152 i 158
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 1 gość