wy tez macie takie duze te torby? moze ja jednak za duzo rzeczy pakuje
nie martw sie. ja mojej juz teraz nie moge zamknac a jeszcze wszystkich rzeczy nie powkladalam...

tez mam duza ta torbe taka podrozna z bocznymi kieszeniami.
a dzisiaj w planach bo juz sie w koszyku przesypuje
a wieie ze ja nigdy nie prasuje naszych rzeczy?jak wszystko wyschnie to po prostu skladam do szafy. wiekszosc rzeczy mam takich ktorych nie trzeba praswac.a jesli trzeba to sie uprasuje i juz.moj maz tez tak robo.jak chce zalozyc cos co wymaga prasowania to sam to robi.
ja prasuje jedynie ubranka dla dzidzi.
o park mi chodzi ten największy, gdzie są te wszystkie sanatoria, pijalnia wody itd.
a no do tego to mam kawalek. ale co fakt to fakt ze jak jest cieplo to mnustwo tam wozkow sie przewija i strasznie przyjemnie tam jest. teraz zrobili nam jeszcze jeden park. wszyscy sobie tam zdjecia po slubie robia w plenerze tak tam ladnie i rzeczka plynie i moscik zrobili i pomnik.slicznie
no to właśnie pierwsze skórcze mogą być...
juz chyba bym chciala. bo juz sie nie moge doczekac.wczoraj wzielam nospe i przeszlo ale dzisiaj czuje takie lekkie napiecie w dole brzucha. za to nie mam tak jak wy zeby mnie pachwiny bolaly czy cos. ogolnie to sie dobze czuje tylko coraz ciezej mi sie chodzi i kostki zapuchniete i takie grube jak u starej baby
już bym chciała żeby wody odeszły czy coś i jechać i zrobić cc i mieć małego w ramionach a nie chodzić i jeczeć i marudzić....