jak ostatnio okres mi sie spoznial to maz powiedzial zeby to byl tylko chlopiec! chociaz ubranka bysmy mieli
My juz raz z mężem pojechali pod namiotw czerwcu.... i jest Kubus
![]()
![]()
![]()
u mnie bylby Czaruśu nas było podobnie i juz imie miał wybrane, ze to będzie Wojtuś
napewno drugie mniej kosztuje niż pierwsze :)no ale na drugie to juz nie kupowałoby sie tyle ciuszków bo przeciez jakies pozostałości po pierwszym są
ja mam teraz wiecej czasu niż bylo tylko jednoKurcze ja to bym chciał miec drugie dziecko, ale tak kiedys leżałam sobie i myslałam jakby to było i mnie to przerazało, kurcze chyba bym juz na nic nie miała czasu a snie to mogłabym zapomnuiec.
a ja chyba wle od razu przez to przejść i mieć już z glowy :)))Tak więc chyle głowe przed mamusiami co maja dzieciaczki w nieduzym odstepie czasu.
chyba najlepiej mieć 2 lata odstępu. bo to większe już w miare jest samodzielnemysle ze u Sylwi jest taka fajna roznica!
ja sobie nie wyobrażam mieć dziecka rok po roku.a co dopiero jak rok po roku i 2razy tyle pampkow trzeba kupic i zmieniac jeszcze
u mojej siostry kiedys jak mlodsze plakalo starsze chcialo w wozku je pobujac i przewrucilo wozekja sobie nie wyobrażam mieć dziecka rok po roku.Nie dość że pierwszym musisz się zajmowac i karmić je i pieluchy zmieniać i bawić sie z nim to jeszcze drugie maleństwo
szok. No ale radzą sobie jakoś ludzie
no ja musialam w lipcu zajsc wiec fajnie jakby znow tak wyszloNo ale żeby rożnica byla 2 latka to w wakacje trzeba by się postarac
moja siostra ma parke maja teraz10 i 11 lat syn jest starszy... kluca sue teraz nie milosiernieale sa i plusy małej rożnicy wieku. Bo dzieci razem dorastają i razem się bawią
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość