Awatar użytkownika
shoo
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

28 sty 2009, 11:11

Gie, aa ok, pewnie nie doczytalam, wybacz :ico_sorki:

Jagna30, kogo masz na mysli??? :ico_noniewiem: :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
Gie
Cyber rusałka
Cyber rusałka

28 sty 2009, 11:14

JAGNA - jeśli to przytyk do mnie, to bardzo przepraszam, ale tak nie jest...

pisalam Wam, ze w domu nie mam czasu i sily na dokladne odpisywanie wszystkim, wiec odpisuje na biezaco...

wybacz, jesli tak to odbierasz... mam nadzieje, ze uda Wam sie sprzedac samochod, a ze stracicie na tym - normalka... my na naszym ostatnim stracilismy chyba z 10 tysi...

i przepraszam, ze Was wszystkie zanidbuje, ale wiecie jaka mam chwilowo sytuacje...

Jagna - nie gniewaj sie... :ico_sorki: :ico_sorki:

Awatar użytkownika
shoo
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

28 sty 2009, 11:24

i przepraszam, ze Was wszystkie zanidbuje, ale wiecie jaka mam chwilowo sytuacje...
jezeli o mnie chodzi, to nie masz za co przepraszac, i tak Cie podziwiam, ze codziennie tu zagladasz i piszesz :-)

Jagna30 jezeli to bylo do mnie, to ja nie rozumiem :ico_noniewiem: przeciez Cie nie ignoruje... ale jezeli tak czujesz, to przepraszam :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
Gie
Cyber rusałka
Cyber rusałka

28 sty 2009, 11:27

jezeli o mnie chodzi, to nie masz za co przepraszac, i tak Cie podziwiam, ze codziennie tu zagladasz i piszesz
no to sie ciesze... :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

Awatar użytkownika
margarita83
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

28 sty 2009, 11:37

Dziewczyny dziękuję za życzonka, jesteście kochane.

Gie fajnie że zaglądasz.

Jagna mam nadzieję że samochód zostanie sprzedany, a Twój K. na pewno sobie kupi cos lepszego. Jeżeli coś złego się dzieje to ja zawsze sobie tłumaczę - co ma być to będzie, no i nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło.
Także trzymam kciuki za udana transakcję.
Co do ignorowania to też nie wiem o co chodzi, ale pisz wprost i się niczym nie przejmuj.
Wydaje mi się że troszkę sobie dopowiadasz, przecież każda o Tobie myśli, zastanawia się co U was, jak się czujecie i piszemy o tum, to ty nas lekko zaniedbujesz. Masz złe dni ok, ale to nie my jesteśmy winne, my cię wspieramy, chcemy wspierać i będziemy cię zawsze wspierać - sorry za szczerość do bólu, wybacz :ico_sorki:

[ Dodano: 2009-01-28, 10:41 ]
szkrabku szybkiego powrotu do zdrowia. dbaj o siebie kochana.

shoo na temat dbania o dom i rodzinę to żaden facet tego nie zrozumie, jeżeli chodzi o te kwestię życia to oni są debilami chyba!!!
Ale wiecie co teraz w weekend była chora i zrobiłam listę P.i wysłałam go na zakupy, wydał tyle samo co ja. Wytknęłam mu to że on mi wytyka że dużo wydaje. przyznał że mam racę a on nie zdawał sobie z tego sprawy :-D

komp mi sie zawiesza, nie wiem może mam jakiegoś vira :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
szkrab
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

28 sty 2009, 11:47

margarigta na viry to uwazaj najlepiej odrazu przeskanuj kompiuter!

Gie zazdroszcze ci odmiany ja od 2,5 roku w domu z dziecmi.Alejak Jula troche podrosnie to napewno wyrwe sie do jakiejs pracy :-)

Awatar użytkownika
Gie
Cyber rusałka
Cyber rusałka

28 sty 2009, 11:49

MARGARITA - a moj tesc, to nawet nie wie jaki jest kod miejscowosci, w ktorej mieszka, hhehhee... chlopy, to ignoranci...

SZKRAB - ja tez sie troche ciesze, ze jestem znowu w pracy, ale tesknie za mala... :ico_placzek:

Awatar użytkownika
shoo
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

28 sty 2009, 11:53

Dziewczyny dziękuję za życzonka, jesteście kochane.
do uslug ;-)
shoo na temat dbania o dom i rodzinę to żaden facet tego nie zrozumie, jeżeli chodzi o te kwestię życia to oni są debilami chyba!!!
no chyba tak... zreszta, ja to czasami nie rozumiem w ogole tego mojego A.
niby mowi, zeby oszczedzac, mniej wydawac na zycie itp... a nastepnego dnia kupuje GPS, potem chce kupic okulary przeciwsloneczne za 500 zl :ico_szoking: (dobrze, ze go powstrzymalam)

widocznie mozgi kobiety i mezczyzny dzialaja inaczej :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
margarita83
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

28 sty 2009, 11:54

Gie, dobry asior z twojego teścia.

A w ogole to nockę iałysmy przechlapaną, Maja o 3 nad ranem zaczęła robic kupę i to tak głośno że się obudziłam :ico_szoking: i dzięki bogu :ico_sorki: no taka laksa że szok, odrazu smectę jej podałam i na razie zrobiła jeszcze 2, zobaczymy co dalej.

eh jak nie urok to przemarsz wojska, wiecznie coś...

właśnie dostałam @, wrr a w sobotę weselicho, a gi nie kazal używać tamponów :ico_placzek:

[ Dodano: 2009-01-28, 10:55 ]
shoo, może faktycznie kobiety są z marsa a mężczyzźni z wenus :ico_oczko:

[ Dodano: 2009-01-28, 10:56 ]
aha kupiłam dzisiaj Majce krzesełko do karmienia :-D :-D :-D

Awatar użytkownika
shoo
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

28 sty 2009, 12:05

Gie, dobry ten Twoj tesc :-D

margarita83, jakie krzeslo kupilas? z allegro? pokaz pokaz :-D
my tez wlasnie myslimy... tzn. nie na teraz, ale juz powoli ogladam jakie modele sa do wyboru...

shoo, może faktycznie kobiety są z marsa a mężczyzźni z wenus
a raczej: mezczyzni sa z marsa, a kobiety ze snickersa :-D :-D :-D

Wróć do „Mam dwa latka, dwa i pół”