Czesc dziewczyny

ja dzis pospałam do 10 z małymi przerwami ale nie narzekam.Zjadłam małe śniadanko i teraz sobie troszke dychne a potem cos porobie.Musze posciel zmienic,poprasowac ,buuu ,nie lubie,chciałam te okna umyc ale nie bede ryzykowac ,jak sie zrobi cieplej to mojego meza poprosze zeby mi umył

moze da sie namowic a myje okna pierwsza klasa.Wczoraj byłam na tej szkole i jestem zadowlona zobaczymy jak bedzie pozniej.Wczoraj ogladalismy fim z usg w poszczegolnych miesiacach i wiecie jak te bable wygibasy robiły

na głowce,na boczek prawy,na lewy,na brzusio,na plecy super widok

.Potem poszlismy na oddział kliniki,pokazali nam izbe przyjec i co zrobic jak sie tam pojawimy ,potem sale porodowe i oddział noworodkow.Pisało ze porod rodzinny 100zł,porod w wannie 300zł,i ze golenie ,lewatywa i podanie srodkow przeciwbolowych na zyczenie pacjentek.Ja tym oddziale nie bede rodzic ale moj tez bedziemy zwiedzac jak bedzie wiecej pacjentek ktore tam beda rodzic.Jutro mam na 10 nastepne zajecia

Musze sie wypytac wzystko ale to powoli ale ciesze sie ze bede wiedziec co i jak bo nie lubie nie wiedzy a tak bede wiedziec o co moge prosic. ]
[ Dodano: 2009-01-29, 11:09 ]
Katka ciesze sie ze Ci lepiej troszke

,
Kajunia Czesc
[ Dodano: 2009-01-29, 11:13 ]
AGA ja jestem

Czesc.