Cześć
Kurcze, ale się za wami stęskniłam

dawno mnie nie było bo niestety tak jak Katrin padł mi laptop

, ale już jest ok naprawili go na szczęście. Strasznie dziękuję wam za wszystkie życzenia świątecznie

. Posty poczytałam, ale szczerze mówiąc mało co pamiętam jakaś taka ostatnio zakręcona jestem
Dla naszych solenizantów Oskarka i Kamilka najepsze zyczenia urodzinowe, dużo zdrówka uśmiechu na codzień, pełnego brzuszka, suchej pieluszki i kupę fajoskich zabawek
:ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big:
Czakamy na fotki z przyjęć urodzinowych
A u nas wszystko po staremu, święta minęły szybko, najedzona jestem za wszystkie czasy i dziś mi się nie chce nic robić. Krystiano straszny łobuziak mały, chodzi jak nakręcony, otwiera szuflady szafki, wyłącza telewizor, je papier toaletowy i uwielbia bawić się deską klozetową

nie umie siedzieć na pupie i bawić się zabawkami. Dzisiaj zrzucił mi kwiatka paprotkę i pobiła się doniczka

i idę zaraz odkurzać

bo jak wstanie to pewnie zechce zjeść trochę ziemi z kwiatka.
Pozatem idą mu zębale z góry dwie jedynki i marudny jest strasznie. Pogoda u nas fatalna pada śnieg i strasznie wieje
Pozdrawiam was serdecznie i zaglądnę po południu :ico_buziaczki_big:
[ Dodano: 2008-03-25, 10:38 ]
RYBKA - brawa dla Andrzejka za postępy i powiem ci, że ja też beczę jak Krystiano nauczy się czegoś nowego.
MORDKA- cieszę się, że znalazłaś mieszkanie, mam nadzieję, że się wam będzie tam dobrze mieszkało, a 400zł mniej do zapłaty to sporo, będziesz mogła przeznaczyć tą kasę na coś innego. Roletic to świetna sprawa, polecam, wprawdzie byłam jak na razie tylko jeden raz ćwiczyłam 45minut, ale czułam się po tym super, na następny dzień miałam zakwasy, ale to chyba świadczy o tym, że ten masaż działa.
KATRIN - wielkie brawa dla szwagra za dobry uczynek.
Ok zamykam papa