Zapewne zobaczymy go na NK Rafał zawsze ogląda Kuby tatuaże. Sam póki co jest biernym tatuatorem Każdy jak się dowiaduje, że Rafał ma maszynkę to "o, to zrobisz mi", "ja też chcę" ale potem już nie zadzwonią się zapytać "to kiedy masz czas zrobić tatuaż bo się zdecydowałem" Rafał mnie ciągle molestuje, żebym wybrała wzór, ale nie spieszy mi się bo nie mam wzoru, który by mnie do tego przekonał.Kuba robi drugą częśc tatuażu-na prawdę fajnego z resztą...
No trochę do tego wyjazdu jest.. jakieś 5 miesięcy jeszcze ale za to spędzę tam 2 miesiące lub dłużejKurde klaudia, do czerwca jeszcze kawałek czasu , a kiedy zamierzacie na stałe wrócić do polski??
Tutaj są inne warunki życia.. stać nas na to czy tamto. I mamy już tutaj jakoś ustawione to nasze życie. Tzn. Rafał ma pracę stałą, mamy zasiłki jakieś i nie narzekamy na brak kasy. A do Polski to trochę bałabym się wrócić.. To dwie odmienne gospodarki, a w tutejszej nauczyłam się życia na własny koszt. No i główny problem to to, że ani u Rafała ani u mnie nie ma dla nas miejscaKlaudia, w sumie to Cię rozumiem Pewnie jakbym nie małą tego domu rodzinnego, a wynajem jest koszmarnie drogi, to też byśmy szukali takiej alternatywy
A dziękuję Na kawę za późno, ale do herbaty czemu nie?zajrzałam tylko poczęstować torcikiem na roczek Martynki
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości