mój mały kopał do końca i kręcił się niemiłosiernie, ale on miał miejsce, bo ja miałam dużo wód płodowychmały ma chyba mniej miejsca bo zamiast silnych kopniaków raczej wypinania odczuwam...oczywiście sie martwie...miałyście tak?
jaka masz hustawke? ja wlasnie siedze i szukam czegos fajnego na aukcjach ale te fajniejsze maja kosmiczne cenyniunia sie buja na huśtaweczce
ja tak mialam przez caly ostatni miesiac i caly czas mi noge wystawial nad moim prawym biodrem. Kurcze brakuje mi tegozamiast silnych kopniaków raczej wypinania odczuwam...oczywiście sie martwie...miałyście tak?
Sandrusia ja Ci nie pomogę, jestem totalny laik jeżeli chodzi o sztuczne mleko, jakby mi cycki wyschły, to pewnie wpadłabym w totalną panikę, bo nie mam pojęcia nawet jakie mleko się takim małym bobasom podaje, a co dopiero mówić o przechowywaniu i podgrzewaniuWrzucilam na watek "PILNE" pytanie, moze zajrzycie, bo nie chce sie powtarzac?
mój mały leży na narożniku, a ja chyba zaraz się położę obok niego po obiadku. Ja nie mam huśtawki i nie będę kupowała, nie chcę Bartka przyzwyczajać do kołysania czy huśtania.niunia sie buja na huśtaweczce a ja jem objadek
Bartek też lubi słuchać - tylko nie wiem czy grzechotania, czy mojego przy tym gadania lubi też jak się mu włączy karuzelę nad łóżeczkiem - wodzi już wzrokiem za kręcącymi się zabawkamiJa ostatnio siedze z grzechotkami i innymi zabawkami wydajacymi dzwieki i sie z Antosiem bawimy. To znaczy ja sobie tymi zabawkami macham a maluszek slucha
taka http://www.allegro.pl/item543530671_fis ... m_s_k.htmlaka masz hustawke?
mój też juz zaczął "przytomnie" wodzić oczkami, teraz nawet z większej odległości widzi kogoś i najbardziej głowę wykręca za Norbertemwodzi już wzrokiem za kręcącymi się zabawkami
a nabazgrałam Ci tamWrzucilam na watek "PILNE" pytanie, moze zajrzycie, bo nie chce sie powtarzac
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość