ojejciu zmartwil mnie wypadek Franusia
trzymam mocno kciuki zeby nic sie nie stalo!!!!!!!!!!!! moj wiele razy zaryl lepetyna dzis z reszta tez ale jeszcze krewki z nosa nie bylo wiec nie wiem co to
koniecznie napisz jak tylko bedziesz mogla co z nim i chce przeczytac ze wszystko ok!!!!! jeju ale my sie jeszcze stracha najemy z tymi lobuzami...
Basia, Emila fajne spotkanko mialyscie
fajnie jak maluch moze pobawic sie ze swoim rowiesnikiem!!!! a to jeszcze taka parka fajna
a wy dziewczyny fajnie wygladacie!!!!
ja dzis u fryzjera bylam jak znajde czas zeby pryszcze potuszowac to cykne fote i wkleje
Rys jest standardowo niemożliwy... teraz sie wspina i wlazi gdzie moze( na to auto od wczoraj) probowal wejsc do pudla na zabawki i sie wyrżną na glowe... wogole nie slucha nie wolno-a scislej to ma w nonono co mama mowi
kupilam dzis na probe pieluszki dada z biedronki i na oko to sa identyko jak pampki
po zasikaniu ciut sztywniejsze i tego smierdzacego zielonego czegos nie maja...po nocy zobacze ile sa warte
mezus w poniedzialaek ma 30 urodzinki... imprezke robie w sobote a w poniedzialek do kina sobie pojdziemy
znacie jakies fajne proste jedzonko na imprezke bo mam ochote na cos nowego...oczywiscie salatke brokulowa zrobie i kebab tylko prosze blagam dajcieten przepis bo mi wcielo
a ostatnio brokulowa na pamiec roblam i cos pomieszalam ale i tak dobra byla
dobranoc