Awatar użytkownika
shoo
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

03 lut 2009, 20:35

SHOO - wspolczuje tych dlugich delegacji A. - ojjj, cos czuje, ze teraz czesto bedziesz zostawala sama w domu z Jaspim, ale tfu, tfu - obym sie mylila...
juz my z Jaspim wkrecimy sie do tych jego delegacji.. nie zostawi nas tu samych :ico_nienie: chocbym miala Jaspiego do walizki spakowac, a sama przyczepic sie A. do plecow i udawac, ze mnie nie widac :-D

Awatar użytkownika
margarita83
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

03 lut 2009, 22:31

:ico_brawa: :ico_brawa: :ico_brawa: :ico_urodzinki: :ico_urodzinki: :ico_urodzinki: :509: :509: :509: z okazji 300 stronki i dodatkowo z okazji tysięcznika shoo :ico_brawa_01:

ale naklikałyście, kurczę sama nie wiem co pisać

[ Dodano: 2009-02-03, 21:35 ]
shoo, :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: za kartkę, dostałam dzisiaj. Ja tez obiecuję że wkrótce wyśle i swoją.
Współczuje ci mężowskich delegacji, nikt tak jak ja tego nie zna!!!

Jagna ja tez miewam czasami takiego lenia że doslownie nic nie robie, nawet z Majką na spacer nie pójdę. :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch:

Kamilka to jest tak jak dziewczyny piszą, to nie to że mi się nie chce czytać twoich postów, ale jeżeli są one napisane ciurkiem to czytanie ich jest męczące, nie tylko dla mnie jak sama widzisz. Proszę zacznij używać znaków interpunkcyjnych a wszystkim będzie łatwiej :ico_sorki:

[ Dodano: 2009-02-03, 21:37 ]
a powiedzcie mi, kiedy zmieniacie smoczki na te 6+ ?
bo w sumie z tego 3+ to szybko leci... i nie wiem, czy zmieniac, czy nie
No ja mam smoczek dr.brownsa "3", dzisiaj kupiłam "Y" to chyba jest ten trójprzepływowy

[ Dodano: 2009-02-03, 21:38 ]
ta trójka jest szybka i jest 6+ a Maja uzywa go juz chyba z dwa miechy, a to dlatego że pije mleko z kaszką

[ Dodano: 2009-02-03, 21:42 ]
Pati slodziachny ten Twój syneczek :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

kamilka21
Biegaczostruś na forum
Biegaczostruś na forum

03 lut 2009, 23:55

Witam wieczornie :)

Margarita wporządku postaram się pisać lepiej.
Co do wyjazdów to ja także to znam bo M często wyjeżdżał, narazie cisza, ale pewnie niedługo się zacznie chyba że , M wyjedzie gdzieś za granice!!!! oj jakbym się cieszyła :) :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch:

gie to miłego wieczorku ze znajomymi życzę :).
Zus naprawdę jako 1 wymawia to słowo:) :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: , może nie świadomie, ale wymawia :)

Jagna ja tez mam czasem lenia i nic mi się nie chce :) :ico_wstydzioch:

szkrab wporządku jest ok , nie obraziłam się :) fajna fryzurka :)

shoo tak dostałam wiadomość od ciebie :) dziekuje :).
zostawilam ci wiadomosc na nk :)dzis cos nie mam weny jestem zmeczona, bo Hubertowi -wychodzi gorna 1 i ma juz biala kreske, i strasznie marudzi w nocy, i kilka razy do niego wstaje :( , a rano jestem taka niewyspana, ze :ico_szoking:
karta bardzo ladna podobala mi sie, i niedlugo tez ty dostaniesz z Torunia :)

[ Dodano: 2009-02-03, 22:57 ]
Pati nie ma za co :) a synka masz slicznego!!!!! bardzo podobaja mi sie jego wloski:)

Iwonka nie wiedzialam , ze mialas podobna sytuacje????? a moge wiedziec co dokladnie sie stalo , ze tez uciekaliscie ????

[ Dodano: 2009-02-03, 23:00 ]
A gdybym zaspala jutro rano to stawiam :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: , bo moj Hubercik konczy jutro 6 miesiecy :) :ico_urodzinki: :ico_urodzinki: :ico_urodzinki: :ico_urodzinki: :ico_urodzinki: :ico_urodzinki: :ico_prezent: :ico_buziaczki_big: :509: :509: :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga: jak to szybko zlecialo :ico_szoking:

Awatar użytkownika
margarita83
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

04 lut 2009, 10:50

:ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: dla Hubika.

kamilka21, ten post jest rewelacyjnie napisany, dziękuje kochana :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

ale tu cisza, coraz częściej spadamy na II stronkę :ico_placzek:

Awatar użytkownika
shoo
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

04 lut 2009, 10:52

czesc dziewczyny, :ico_tort: z okazji 6 miesiecy Hubcia!! :-) :ico_brawa_01:
Boze, jak ten czas leci :ico_olaboga:

kamilka21, slowo odnosnie mieszkania w innym kraju...
to nie jest do konca tak, ze wyjedziesz i bedzie super, pieniedzy kupa i zyc nie umierac.. z wlasnego (i innych) doswiadczenia wiem, ze jest trudniej niz w Polsce :(
a jak jeszcze nie znasz jezyka, to jest przekichane, bo nie mozesz nic zalatwic (tzn. mozesz, ale to wymaga o wiele wiecej wysilku... nawet drobna piedola, typu naprawienie zegarka, czy wyslanie czegos na poczcie.. nie mowie juz o urzedach, gdzie patrza na Ciebie, jak na mlota)
poza tym, jestes zdana sama na siebie, nie masz nikogo do pomocy (chyba, ze sprowadzisz sobie cala rodzine i przyjaciol), nie masz z kim pogadac, musisz walczyc o swoje... bo jak wpadniesz w depresje i odpuscisz, to po Tobie :ico_noniewiem:

ja zawsze chcialam wyjechac, szczegolnie, ze z mama nie ukladalo mi sie najlepiej i myslalam, ze jak wyjade, bede najszczesliwszym czlowiekiem na swiecie...
ale: "punkt widzenia zalezy od punkt siedzenia" i teraz nawet nie wiesz, ile bym dala, zeby moc przynajmniej raz w tygodniu siasc z mama przy kawie i pogadac..

nie mowie, ze zycie zagranica, to jakis horror.. bo tak nie jest, jest duzo plusow i mozna poznac inna kulture, spojrzec na zycie z innej perspektywy, duzo sie nauczyc, w moim przypadku - wygrzac sie na plazy itp... ale to wszystko ma swoja cene

nie chce Cie zniechecac, napisalam tylko, jak to wyglada z mojego punktu widzenia :-)

oo maly przysnal na chwile, mam troche czasu, zeby zagrac w scrabble :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
margarita83
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

04 lut 2009, 11:08

kamilka21, ja mieszkam w Polsce, ale mój brat pracuje w Niemczech a tutaj ma żonę i dwóch synów - życie takie to porażka. Wiem że wyjedziesz ze swoim M. ale shoo ma rację, to nie taki slodki cukiereczek jak nam sie wydaje.

Nikt cie tu nie odciaga od twojego pomysłu, ale żebyś nie była zawiedziona.

Miłego dzionka.

Awatar użytkownika
shoo
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

04 lut 2009, 11:21

margarita83, dobrze mowisz... zycie w 2 krajach (maz w jednym, zona w drugim) to porazka... i racja, ze zycie zagranica, to nie taki cukierek, a jezeli juz porownujemy do cukierka, to bedzie to mietus :-D

musze zaraz zagadac do Polek z Gibraltaru i poustawiac sobie jakies spotkania na przyszly tydzien, bo mnie chyba tu trag szlafi, jak bede miala siedziec caly tydzien w domu... musze sobie jakies zajecie wykombinowac, bo znajac zycie nie bedzie mi sie chcialo nawet gotowac dla siebie :-D :ico_noniewiem:

aa Jagna30, mowilas, ze mozna dostac chorizo w Polsce... ile to tam kosztuje?? kupuja to ludzie? bo ja nie przepadam za smakiem tej kielbasy... ale do jakiegos sosu, czy przy gotowaniu, to ujdzie... nie rozumiem tylko, jak Hiszpanie moga to jest normalnie z chlebem.. mnie nie smakuje :/

Awatar użytkownika
Gie
Cyber rusałka
Cyber rusałka

04 lut 2009, 12:38

witam :)

jestem juz u siebie,pisze ze sluzbowego laptopa :-D

niestety od rana mam duzo pracy, wiec zagladam dopiero teraz :ico_noniewiem: :ico_noniewiem:

aaa,SHOO- karteczka wyslana, nawet priorytetem, wiec moze szybciej dojdzie :)

Awatar użytkownika
Pati85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

04 lut 2009, 13:46

Hello

uffffffff udalo mi sie z tym filmikiem, ale dlugo to trwalo :ico_olaboga:

Moj maly akrobata :-D http://pl.tinypic.com/player.php?v=2dbv6es&s=5

Awatar użytkownika
szkrab
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

04 lut 2009, 14:03

Witam .
U nas pogoda deszczowa i nic sie nie chce robic :ico_olaboga: Wlasnie smaze miesko na lasanie i bede miec dwa dni obiad z glowy :-)

:ico_tort: :ico_tort: dla Hubika. Czas leci szybko tylko patrzec a twoj smyk zacznie chodzic. Moja Jula najmlodsza na sierpniowkach wiec narazie na szarym koncu z osiagnieciami jest :-)

Wróć do „Mam dwa latka, dwa i pół”