Pati85, sliczny Ericzek, ale on duzy sie wydaje, ile wazy?
i juz ladnie trzyma gryzak... mojemu non stop wylatuje z rak i wtedy sie wkurza

szkrab, Julka nie jest na samym koncu z osiagnieciami... pisalas chyba, ze juz sie sama przekreca

dziekujePati85, sliczny Ericzek, ale on duzy sie wydaje, ile wazy?
i juz ladnie trzyma gryzak... mojemu non stop wylatuje z rak i wtedy sie wkurza
nie filmik jest, wiesz co nie wiem bo u mojej siostry tez nic nie bylo wiadac i weszla drugi raz i bylo ok,., nie wiem czemuPati, u mnie nic nie widać, to chodziło tylko o głos?
mi tez sie wydje, ze wyglada, maly grubasekPati85, tak mi wyglada na te 8 kilo![]()
no to super, moj jak wraca ze spacerku to od razu otwiera oczy jakby wiedzial, ze juz w domu jest, chytrusek jedenmoj tez teraz spi, tyle, ze w wozku... zawsze zasypia na spacerku.. i wtedy, jak wracam do domu, to wjezdzam wozkiem do pokoju, gdzie rolety sa zaciagniete i jest ciemno i on sobie tak nawet do 2,5 h spi !! teraz juz jakies 1,5h kima
no co Tyyyy, pisz tu ile wlezieJa tak do Was sie wbijam, moze nie chcecie w ogole, zebym u Was pisala, bo ja nie wiem![]()
![]()
moj jeszcze spi, ale chyba zrobie teraz mleko, bo cos czuje w kosciach, ze za chwile sie bedzie budzil...O juz sie wydziera, pewnie juz nie da mi pisac, glodny jest, wstawilam mleczko, zaraz dostanie i pozniej dam mu na sprobowanie kilka lyzeczek obiadku, pietruszka z ziemniaczkami i indyczek![]()
lece karmic Erika bo wiszczy z glodu![]()
Wróć do „Mam dwa latka, dwa i pół”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość