Awatar użytkownika
shoo
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

04 lut 2009, 14:26

Gie, :ico_sorki: teraz bede sprawdzac skrzynke codziennie :-D

Pati85, sliczny Ericzek, ale on duzy sie wydaje, ile wazy?
i juz ladnie trzyma gryzak... mojemu non stop wylatuje z rak i wtedy sie wkurza :ico_noniewiem:

szkrab, Julka nie jest na samym koncu z osiagnieciami... pisalas chyba, ze juz sie sama przekreca :-) poza tym, Majka i Hubert, to inna kategoria :-D :-D :-D

Awatar użytkownika
Iwona H
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

04 lut 2009, 14:33

:ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: dla Hubcia :ico_zdrowko:

Pati, u mnie nic nie widać, to chodziło tylko o głos?

A my dziś byliśmy u lekarza, od dwóch dni u Paulinki kaszelek pojawił się, wolałam nie ryzykować i dziś poszłam,żeby to sprawdzić. Na szczęście osłuchowo czysto i w gardełku też. Mamy tylko podawać witaminki i syropek zapobiegawczo.

Pogoda u nas fajna, nie za zimno i nie pada.

Awatar użytkownika
Pati85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

04 lut 2009, 14:34

Pati85, sliczny Ericzek, ale on duzy sie wydaje, ile wazy?
i juz ladnie trzyma gryzak... mojemu non stop wylatuje z rak i wtedy sie wkurza :ico_noniewiem:
dziekuje :ico_sorki: :ico_sorki: wiesz co nie wiem ile wazy jutro idziemy do lekarza to sie dowiemy, ale boje si eze duzo, on tyle je, moze z 8 ma, na pewno :-D no zabawki to trzyma, wyciaga sam rece po nie jak zobaczy ze trzymam zabawke dla niego, tez czasami mu wylatuja i sie denerwuje :-D :ico_oczko:

[ Dodano: 2009-02-04, 13:35 ]
Pati, u mnie nic nie widać, to chodziło tylko o głos?
nie filmik jest, wiesz co nie wiem bo u mojej siostry tez nic nie bylo wiadac i weszla drugi raz i bylo ok,., nie wiem czemu

Awatar użytkownika
Iwona H
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

04 lut 2009, 14:41

Faktycznie, już jest. Fajny synek :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
Pati85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

04 lut 2009, 14:47

Faktycznie, już jest. Fajny synek :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
dziekuje :ico_sorki: :ico_sorki:

Awatar użytkownika
shoo
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

04 lut 2009, 15:01

Pati85, tak mi wyglada na te 8 kilo :-)

moj pewnie 7 bedzie wazyl.. a mnie juz kregoslup siada... boje sie pomyslec, co bedzie pozniej :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
Pati85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

04 lut 2009, 15:18

Pati85, tak mi wyglada na te 8 kilo :-)
mi tez sie wydje, ze wyglada, maly grubasek :-D

Mi tez kochana kregoslup siada, krzyz tak samo, jakby pekal momentami, a co to bedzie dalej, nie wiem, a najgorsze jest to, ze on uwielbia byc niszonym na rekach
i czasami tylko to dziala, jak wyje i wyje bez konca :ico_placzek:

Wiecie co, maly bawil sie na macie, jeczal i piszczal
poszlam do niego zagladnac czy wszystko ok, bo nagle sie cicho zrobilo, patrze, a on spi, moj aniolek kochany.

Tak sobie spie

Obrazek[img]http://[/img]

Obrazek[img]http://[/img]

Awatar użytkownika
shoo
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

04 lut 2009, 15:34

Pati85, jak slodziutko spi :ico_brawa_01: najbardziej, to mi sie podobaja te raczki rozrzucone na boki u maluszkow :-)

moj tez teraz spi, tyle, ze w wozku... zawsze zasypia na spacerku.. i wtedy, jak wracam do domu, to wjezdzam wozkiem do pokoju, gdzie rolety sa zaciagniete i jest ciemno i on sobie tak nawet do 2,5 h spi !! teraz juz jakies 1,5h kima :ico_sorki:

Awatar użytkownika
Pati85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

04 lut 2009, 15:40

moj tez teraz spi, tyle, ze w wozku... zawsze zasypia na spacerku.. i wtedy, jak wracam do domu, to wjezdzam wozkiem do pokoju, gdzie rolety sa zaciagniete i jest ciemno i on sobie tak nawet do 2,5 h spi !! teraz juz jakies 1,5h kima :ico_sorki:
no to super, moj jak wraca ze spacerku to od razu otwiera oczy jakby wiedzial, ze juz w domu jest, chytrusek jeden :-)

Wyobraz sobie, ze juz wstal, pospal 25 minut nie wiem czemu on tak malo spi, czasami mu sie zdarza, ze spi po 2, 2,5 godzinki w dzien ale to rzadkosc

[ Dodano: 2009-02-04, 14:42 ]
Cos dzisiaj pustki, u nas na wrzesniwokach to w ogole :ico_olaboga:

Gie cos nie zaglada, pewnie ma duzo pracy

Ja tak do Was sie wbijam, moze nie chcecie w ogole, zebym u Was pisala, bo ja nie wiem :ico_noniewiem: :ico_wstydzioch:

O juz sie wydziera, pewnie juz nie da mi pisac, glodny jest, wstawilam mleczko, zaraz dostanie i pozniej dam mu na sprobowanie kilka lyzeczek obiadku, pietruszka z ziemniaczkami i indyczek :-)

[ Dodano: 2009-02-04, 14:50 ]
lece karmic Erika bo wiszczy z glodu :-D

Awatar użytkownika
shoo
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

04 lut 2009, 15:55

Ja tak do Was sie wbijam, moze nie chcecie w ogole, zebym u Was pisala, bo ja nie wiem :ico_noniewiem: :ico_wstydzioch:
no co Tyyyy, pisz tu ile wlezie :-D
u nas tez pustki... tak, to bym sama ze soba gadala, a jak Ty jestes, to jest razniej :-D
O juz sie wydziera, pewnie juz nie da mi pisac, glodny jest, wstawilam mleczko, zaraz dostanie i pozniej dam mu na sprobowanie kilka lyzeczek obiadku, pietruszka z ziemniaczkami i indyczek :-)

lece karmic Erika bo wiszczy z glodu :-D
moj jeszcze spi, ale chyba zrobie teraz mleko, bo cos czuje w kosciach, ze za chwile sie bedzie budzil...
a u nas dzisiaj tradycyjnie, mleczko i konczymy tego kurczaka z dynia (bo wczoraj zapomnialam mu podac) :ico_noniewiem:

[ Dodano: 2009-02-04, 15:01 ]
o, wlasnie sie obudzil... on jest normalnie dokladny jak zegarek... mial byc karmiony o 15 i dokladnie (co do minuty) sie obudzil o tej 15... :ico_olaboga:

Wróć do „Mam dwa latka, dwa i pół”