Awatar użytkownika
margarita83
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

04 lut 2009, 17:39

:ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: o kurde! dobrze, ze nic sie nie stalo!

biedna Majka...
no faktycznie biedna Majeczka i dzięki Bogu nic sie jej nie stało.
Nie byłam u lekarza, ale Maja zachowuje sie normalnie więc chyba jak narzie nie bede panikować. Wystraszyła się ale jakoś szybko nam poszło uspokojenie jej :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

A to wszystko przez to że taka mała wiercipieta z niej, kurcze niedługo nawet siku nie pójde w ciagu dnia :ico_olaboga:

dobrze że mam ten kojec, wyscieliłam jej dwoma kocykami i włożyłam tam mate, lezy grzecznie i sie bawi, a ja jestem pewna że tam sobie nic nie zrobi :ico_sorki:

P. stwirdził że kojec to kolejny mebel i że za duzo miejsca, w nonono to mam, bezpiczeństwo Majki jest dla mnie najwazniejsze :-)

Awatar użytkownika
shoo
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

04 lut 2009, 17:48

Pati85, tak, te delegacje sa pewne... sprawdze ceny biletow i moze skocze do Polski na 2 tygodnie... nie chce tu sama siedziec z malym :ico_nienie:

margarita83, jak duzy jest ten kojec? tez myslalam, zeby kupic (nie na teraz, ale juz pewnie niedlugo tak jak Ty, bede musiala miec oczy dookola glowy)... slyszalam, ze niektore dziewczyny uzywaja lozeczka turystycznego zamiast kojca... bo chyba jest mniejsze... ale mata tam sie nie zmiesci.. chyba

Awatar użytkownika
Jagna30
Trzy tysiące lat minęło...

04 lut 2009, 17:49

margarita83, nie można spuszczac z tych naszych smyków oczu...Ja nauczkę mam :ico_placzek:

shoo, chorizo kosztuje cos około 30 zł.Ja ogólnie nie lubie kiełbasy typu salami,więc i tego nie jadłam...bo wyglądało mi podobnie,.

Pati85, Twój syncio jest niezłym akrobata :ico_oczko:

Gie-gdzies zniknęła???

Dzisiaj Emilka mnie zadziwiła...zjadła cały słoiczek obiadku....mam na mysli ten 190 g... :ico_brawa_01: popiła herbatką...wpadłam na pomysł i spróbowałam jej dawać łyżeczką...i o dziwo ....pije :ico_noniewiem: Oj ja juz widze co z nia bede miala... :ico_olaboga:

Marudzi okropnie...teraz spi(ciekawe jak długo)Nie wiem czy to wina wyrzynających sie zabków.....?

Jutro mój "średniak" ma bal karnawałowy....wymyslił,że chce byc przebrany za rzymskiego wojownika....muszę jutro skoczy c kupic jakis miecz...czy coś... :ico_noniewiem:
A mój Patryk 13 w piatek ma pierwsza dyskoteke...niestety w tym samym czasie ma trening karate(bushi-do)ciekawa jestem co wybierze?
A od 16 lutego maja ferie....chcą na tydzień jechać do drugich dziadków na wieś.

Na Walentynki jeszcze nic nie wymysliłam,licze na pomysłowość mojego męża... :ico_noniewiem:

[ Dodano: 2009-02-04, 16:51 ]
Moja córka juz nie śpi.....zaraz oszaleję.... :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
Pati85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

04 lut 2009, 17:52

slyszalam, ze niektore dziewczyny uzywaja lozeczka turystycznego zamiast kojca... bo chyba jest mniejsze... ale mata tam sie nie zmiesci.. chyba
wiesz co ja mam lozeczko turystyczne, ale mata tam sie nie zmiesci
Pati85, tak, te delegacje sa pewne... sprawdze ceny biletow i moze skocze do Polski na 2 tygodnie... nie chce tu sama siedziec z malym :ico_nienie:
to szkoda, biedulka jestes, ja tez bym na Twoim miejscu skoczyla do Pl skoro masz taka mozliwosc, oby tylko bilety byly niedrogie.

Lece sie zajac malym, bo placze i trzeba wstawic obiadzik bo zaraz P bedzie

Awatar użytkownika
margarita83
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

04 lut 2009, 18:03

ja też mam łóżeczko turystyczne i mata się nie mieści, jest pozawijana troszkę, a że jest koorowa i ma zabawki to jej tam włożyłam, zobaczymy co będzie wyczyniać, nawet nie wiem jak długo będzie zainteresowana tym "kojcem". A w ogole to on jest wymiarów normalnego łóżeczka.

Jagna ja też mam już nauczkę, dlatego ten kojec.

shoo możesz do mnie wskoczyć na ferie :-D :-D :-D
przeciez P. i tak prawie wcale nie ma :-)
Poza tym może cie nawet zabrać ze śląska i przywieź do nas :ico_sorki:

[ Dodano: 2009-02-04, 17:05 ]
Na Walentynki jeszcze nic nie wymysliłam,licze na pomysłowość mojego męża... :ico_noniewiem:
my idziemy na bal walentynkowy do tego samego zajazdu co Maja miała chrzciny "Tumidaj", wejściówka 10 zł a menu do wyboru kilka propozycji :-D
mamy zarezerwowany stolik na 3 pary. P. ma gadać z mamuśka w weekend żeby została z Majką :-)

Awatar użytkownika
Iwona H
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

04 lut 2009, 18:13

A mój Patryk 13 w piatek ma pierwsza dyskoteke...
Jagna, chłopaki Ci rosną, jeszcze trochę i wesela będziesz robiła :ico_haha_01:

[ Dodano: 2009-02-04, 17:19 ]
my idziemy na bal walentynkowy do tego samego zajazdu co Maja miała chrzciny "Tumidaj", wejściówka 10 zł a menu do wyboru kilka propozycji :-D
Fajnie :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: u nas raczej kolacja w domu :ico_noniewiem:

[ Dodano: 2009-02-04, 17:21 ]
dzięki Bogu nic sie jej nie stało

Całe szczęście. Dobrze,że z aż takiego wysoka nie spadła.

Awatar użytkownika
shoo
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

04 lut 2009, 18:40

Jagna30, chorizo 30 zl... hehe tutaj po 8 zl idzie (2 euro)... moze dlatego, ze pelno tu tego...

co do Twoich smykow, to sa wypozyczalnie przebran, z tego, co pamietam.. albo w supermarketach mozna dostac gotowe stroje... a miecz zawsze mozesz z tektury wyciac, przynajmniej nikomu krzywdy (przez przypadek) nie zrobi :ico_sorki:
moim zdaniem, starszy wybierze trening ;-) nooo.. chyba, ze sie podkochuje w ktorejs kolezance i ona bedzie na dyskotece, wtedy, moze wybrac to drugie... ;-)

margarita83, z checia bym Cie odwiedzila, serio, brakuje mi jakiejs kolezanki "po fachu" tutaj :-D i pewnie nasze maluchy tez by sie dogadaly... moze Majka nauczylaby Jasperka kilku trikow (przewrotki itp.) hehe... a Jaspi by nauczyl Maje, jak sie lezy i patrzy w sufit.. przynajmniej my mialybysmy czas na :ico_kawa: :ico_brawa_01:

sprawdzilam cene biletu z Malagi do Warszawy (jedyny bezposredni, jaki mam do dyspozycji... reszta to przez Londyn, Frankfurt, albo inne miasta)...
cena to 1300 zl w 2 strony... chyba mnie nie stac :ico_placzek:

[ Dodano: 2009-02-04, 17:42 ]
sorry, jakies 1500 zl, bo nie zauwazylam oplat lotniskowych :ico_zly:

buuuu i co ja teraz zrobie :ico_placzek:

Awatar użytkownika
Gie
Cyber rusałka
Cyber rusałka

04 lut 2009, 19:17

hej Laski, jestem, jestem... :)

PATI - niezle wyczynia ten Twój szkrabek... :ico_szoking: widze, ze w poprzek łóżka juz sie nie miesci...

MARGARITA - oojjj, wspolczuje tego upadku z łóżka Mai - biedulka... oby rzeczywiscie byla z nia wszystko w porzadku... :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

SHOO - nooo, fajnie by bylo, jakbys mogla rzeczywiscie pojechac do Margarity na ferie - wszyscy by na tym skorzystali... ale te ceny przelotów... :ico_szoking: zbankrutowac mozna... :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga:

JAGNA - ale rosną Ci te chłopaki ;) ja stawiam, że syn wybierze jednak dyskoteke - na karate sie jeszcze nachodzi, a pierwsza w zyciu dyskoteka, to jednak cos...

jesoooo, dzisiaj dopiero środa, jeszcze cale 2 dni pracy przede mna... ale mi sie nie chce... :ico_placzek:

Awatar użytkownika
shoo
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

04 lut 2009, 19:27

jesoooo, dzisiaj dopiero środa, jeszcze cale 2 dni pracy przede mna... ale mi sie nie chce... :ico_placzek:
2 dni... ja, jak sobie pomysle o nastepnych 3 tygodniach, to mi sie odechciewa wszystkiego :ico_noniewiem:

macie jakis fajny przepis na kurczaka (piers)?? wlasnie szukam czegos w necie.. bo juz mi pomyslow brakuje, a z lenistwa wybralam kure na dzisiejsza kolacje..

Awatar użytkownika
Gie
Cyber rusałka
Cyber rusałka

04 lut 2009, 20:08

SHOO - w zwiazku z ta delegacja A.? (Jak On wogole ma na imie?? Arthur? Adrian? :ico_noniewiem: :ico_noniewiem: )

Wróć do „Mam dwa latka, dwa i pół”