Awatar użytkownika
Pati85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

05 lut 2009, 17:29

no wlasnie widzialam.... co my bysmy bez tych mat zrobily? :ico_olaboga:
oj nie wiem, dobra rzecz te maty, moj maly chetnie sie bawi, ciaga te zabawki,
jjuz kilka razy zdarzylo mu sie je odczepic i posadaly na niego :-D

Zauwazylam, ze coraz cziesciej sie smieje w glos jak sie bawi,bo tak to do tej pory to tylko sie smial bez glosu :ico_brawa_01:

A Jasperek podnosi sie juz np jak go za raczki trzymasz????
Moj ani drgnie, lezy jak kloda :ico_placzek:

[ Dodano: 2009-02-05, 16:33 ]
Moj maly spi od 14 jejku co on bedzie w nocy robil, oby spal ladnie, bo ja nie dam rady do niego wstac po tej zarwanej nocy, oczy mi sie same zamykaja :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
shoo
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

05 lut 2009, 18:40

A Jasperek podnosi sie juz np jak go za raczki trzymasz????
Moj ani drgnie, lezy jak kloda :ico_placzek
tak, podnosi sie... a przynajmniej probuje, ale zaczal dopiero niedawno, moze troche ponad tydzien temu..

a tutaj drugi filmik, tak wygladaja moje konwersacje z Panem Dzidziem (tak go nazywam :-D ..co prawda nie slychac tego, ale tak sie do niego zwracam czasami) :-D

http://tinypic.com/player.php?v=5xtlll&s=5

[ Dodano: 2009-02-05, 17:42 ]
pod koniec filmiku nie wytrzymalam juz i parsknelam smiechem :-D

w ogole, chcialam ustawic ostrosc, ale cos mi nie wyszlo :/

Awatar użytkownika
Pati85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

05 lut 2009, 19:04

shoo, super filmik, a koniec jest najlepszy :-D ale z niego gadula :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
Gie
Cyber rusałka
Cyber rusałka

05 lut 2009, 19:11

ja jestem - ale Pan juz w pracy, a Su zasnela, wiec musze skorzystac z okazji i poprasowac pieluchy i ubranka... zajrze pozniej...

Awatar użytkownika
Pati85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

05 lut 2009, 19:13

ja jestem - ale Pan juz w pracy, a Su zasnela, wiec musze skorzystac z okazji i poprasowac pieluchy i ubranka... zajrze pozniej...
Ty to taki pracus jestes :ico_oczko: ja nie prasuje pieluch ani ubranek, nie ma na to czasu :ico_oczko:

Awatar użytkownika
margarita83
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

05 lut 2009, 19:18

shoo Jaspi jest super, a na końcówce słychać ten twój parsk :ico_oczko:

ja też wszystko Majce prasuje, dosłownie wszystkie ubranka i wszystkie pieluchy, no oprócz pampersów :ico_oczko:

[ Dodano: 2009-02-05, 18:25 ]
do wszystkich babek na forum :-)
Kiedy ma 5 lat: Ogląda się w lustrze i widzi księżniczkę.
Kiedy ma 10 lat: Ogląda się w lustrze i widzi Kopciuszka.
Kiedy ma 15 lat: Ogląda się w lustrze i widzi obrzydliwa siostrę przyrodnia Kopciuszka: "Mamo, przecież tak nie mogę pójść do szkoły!"
Kiedy ma 20 lat: Ogląda się w lustrze i widzi się "za gruba, za chuda, za niska, za wysoka, włosy za bardzo kręcone albo za proste", ale mimo wszystko wychodzi z domu.
Kiedy ma 30 lat: Ogląda się w lustrze i widzi się "za gruba, za chuda, za niska, za wysoka, włosy za bardzo kręcone albo za proste", ale uważa, że teraz nie ma czasu, żeby się o to troszczyć i mimo wszystko wychodzi z domu.
Kiedy ma 40 lat: Ogląda się w lustrze i widzi się "za gruba, za chuda, za niska, za wysoka, włosy za bardzo kręcone albo za proste", ale mówi, że jest przynajmniej czysta i mimo wszystko wychodzi z domu. Kiedy ma 50 lat: Ogląda się w lustrze i mówi: "Jestem sobą" i idzie wszędzie.
Kiedy ma 60 lat: Patrzy na siebie i wspomina wszystkich ludzi, którzy już nie mogą na siebie spoglądać w lustrze. Wychodzi z domu i zdobywa świat.
Kiedy ma 70 lat: Patrzy na siebie i widzi mądrość, radość i umiejętności. Wychodzi z domu i cieszy się życiem.
Kiedy ma 80 lat: Nie troszczy się o patrzenie w lustro. Po prostu zakłada liliowy kapelusz i wychodzi z domu, żeby czerpać radość i przyjemność ze świata.
Może wszystkie powinnyśmy dużo wcześniej założyć taki liliowy kapelusz... Wyślij ten tekst do pięciu fenomenalnych kobiet, które znasz i świętuj z nimi "Miesiąc Pięknych Kobiet". I jeżeli to zrobisz, przydarzy ci się coś dobrego. Pięknych dni i nie zapomnijcie liliowego kapelusza! Nie traktuję tego jako łańcuszka, po prostu uważam Cię za fenomenalna kobietę!

Awatar użytkownika
Pati85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

05 lut 2009, 19:25

ja też wszystko Majce prasuje, dosłownie wszystkie ubranka i wszystkie pieluchy, no oprócz pampersów :ico_oczko:
ja prasowalam na poczatku, ale teraz juz nie, nic sie nie dzieje
a czasu na to nie mam

[ Dodano: 2009-02-05, 18:27 ]
margarita83, dobre :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
shoo
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

05 lut 2009, 19:36

ja tez juz nie prasuje ubranek, ani pieluch... jak moze pamietacie, nienawidze prasowac i robie to tylko, kiedy musze...

a powiedzcie mi, dalej pierzecie w dzieciecym proszku? ja juz od dawna piore w "doroslym" i nic sie nie dzieje.. zadnego uczulenia nie ma.

margarita83, dobre dobre.. az by sie chcialo miec juz te 80 lat :ico_haha_01:
ja patrze w lustro i mowie "nie jest zle, bywalo o wiele gorzej" i wychodze z domu :-D

[ Dodano: 2009-02-05, 18:40 ]
aaa, dzisiaj Jasper ze sloiczkow dostal banana z jablkiem, tak mu smakowalo to, ze o malo mi lyzki z reki nie wyrwal :ico_olaboga:
jakos dania warzywne mu tak nie smakuja... ale deserki, to by wciagnal cale, razem ze sloiczkiem :ico_szoking:

Awatar użytkownika
Pati85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

05 lut 2009, 19:45

a powiedzcie mi, dalej pierzecie w dzieciecym proszku? ja juz od dawna piore w "doroslym" i nic sie nie dzieje.. zadnego uczulenia nie ma.
ja od samego poczatku pralam w normalnym proszku i maly nie ma i nie mial uczulenia, plukam w plynach sensitiv :ico_oczko:
aaa, dzisiaj Jasper ze sloiczkow dostal banana z jablkiem, tak mu smakowalo to, ze o malo mi lyzki z reki nie wyrwal :ico_olaboga:
jakos dania warzywne mu tak nie smakuja... ale deserki, to by wciagnal cale, razem ze sloiczkiem :ico_szoking:
moj tez dzis to jadl i wcinal az mu sie uszy trzesly, bardzo lubi jablko z bananikiem

Musze lecieci, bo placze, wzywa mnie moje szczescie :-)

Awatar użytkownika
Gie
Cyber rusałka
Cyber rusałka

05 lut 2009, 19:47

ja juz po prasowaniu... :ico_sorki: :ico_sorki:

SHOO - Jaspi super, wygląda rozbrajająco jak tak rusza "szczęką" jakby mówił... moja Su tez tak nieraz robi i mamy z Panem niezłu ubaw... poszukam filmiku i tez Wam wstawię... No i fajny masz głos, taki miły...

co do prasowania - no ja prasuje nadal, ale pieluchy tetrowe juz tylko po jednej stronie, bo tez mi sie nie chce... i mam kilka "roboczych", które są w zielono-pomarańczowo-fioletowych plamach (marchewka, jagody i szpinak...), ktore sie nie dopieraj, wiec ich nie prasuje, bo uzywam ich do karmienia sloiczkami...

tez mi sie nie chce prasowac, bo nie lubie, ale jakos wole jak mala ma ciuszki uprasowane... wtedy wygląda na bardziej "czystą..." :-D :-D :-D

MARGARITA - super tekst, juz go kiedys czytalam... :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

Wróć do „Mam dwa latka, dwa i pół”