Awatar użytkownika
Gie
Cyber rusałka
Cyber rusałka

05 lut 2009, 21:30

tez uzywam Oilatum i musze powiedziec, ze malemu skora sie poprawila
jak ja kilka m-cy temu uzywalam tego plynu 3 razy w tygodniu, to malej tez sie skora poprawila, ptem znowu uzywalam tylko mydla i oliwki i znowu zrobilo sie to samo... :ico_noniewiem: :ico_noniewiem:
a ja pieke swiniaka i ziemniaki ...do tego bedziemy miec marchewke i kalafiora na parze...
pork - bleee... :ico_oczko: :ico_oczko: kalafior i marchew na parze - blee.... :ico_oczko: :ico_oczko: juz wiem dlaczego oboje z A. macie takie figurki... :-D :-D :-D
oo A. wrocil,
jeesoooo, i On tak codziennie pozno wraca??? łoo matko.... :ico_olaboga: :ico_olaboga: a o której rano wychodzi...? to Ty calymi dniami sama siedzisz!!!! :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: wspolczuje... zawsze mnie zastanawiaja ludzie, ktorzy w pracy spedzaja czas od rana do nocy... jak tak mozna???

pappaaa, SHOO - do jutra ;)

[ Dodano: 2009-02-05, 21:37 ]
widze, ze nikogo juz nie ma...

ide sie zatem kapac i spac...

Su mi cos teraz plakala po jedzeniu mimo, ze dostala syropek i zelik na dziaselka... :ico_noniewiem: :ico_noniewiem: :ico_noniewiem: :ico_noniewiem:

dobra, do jutra, dobranoc...

Awatar użytkownika
margarita83
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

05 lut 2009, 22:41

jak ja kilka m-cy temu uzywalam tego plynu 3 razy w tygodniu, to malej tez sie skora poprawila, ptem znowu uzywalam tylko mydla i oliwki i znowu zrobilo sie to samo... :ico_noniewiem: :ico_noniewiem:
ja nigdy nie uzywałam mydła i oliwki i Maja nie ma problemu ze skórą. Od urodzenia używam żel i szmpon 2w1 z Nivea i mleczko nawilżające też z Nivea - rewelacja, spróbuj Gie a zobaczysz że Su będzie miała skóre jak jedwab.
Czasami na koniec kapieli weje troszke oliwki, bo Maja wtedy tak inaczej pachn, bo po tej Nivejce cudownie pachnie. Naprawde polecam kosmetyki tej firmy.
jeesoooo, i On tak codziennie pozno wraca??? łoo matko.... :ico_olaboga: :ico_olaboga: a o której rano wychodzi...? to Ty calymi dniami sama siedzisz!!!! :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: wspolczuje... zawsze mnie zastanawiaja ludzie, ktorzy w pracy spedzaja czas od rana do nocy... jak tak mozna???

nie doczytałaś, A. był na zakupach w carfurze, zdrzemnął się u shoo na ramieniu i pojechał na zakupy :ico_oczko: no i właśnie wrócił.

Wyobraźcie sobie że Maja przed sekundą zasnęła :ico_szoking: , nie wiem co się stało, ale chyba wystraszyła się psa ciotki, byłyśmy dzisiaj u niej na kawce :ico_noniewiem:
W ogóle zasypiała i sie zrywała z płaczem :ico_olaboga: zobaczymy jaka będzie nocka przed nami bo qrwa wyje sąsiadki pies :ico_zly:

[ Dodano: 2009-02-05, 21:42 ]
ostatecznie ratuje mnie Viburcol, świetnie uspokaja i Maja śpiochna po nim jak aniołek.

[ Dodano: 2009-02-05, 21:44 ]
no skoro sie Gie zawinęła to i ja zmykam lulu, jakaś padnięta dzisiaj jestem :ico_noniewiem:
poczekam jak P. jeszcze zadzwoni i lecę lulki.

Gie na te ząbkowanie też ci polecam Viburcol, na ciężkie noce jak znalazł.

Awatar użytkownika
Gie
Cyber rusałka
Cyber rusałka

05 lut 2009, 22:48

Od urodzenia używam żel i szmpon 2w1 z Nivea i mleczko nawilżające też z Nivea - rewelacja, spróbuj Gie
ja uzywam tez NIVEA baby, tyle, ze mydelka w kostce i oliwki... zelem mi jakos niewygodnie myc Su, bo jak tylko go nabiore na reke i chce jej umyc np. nozki, ktore sa zanurzone w wodzie, to zel mi zaraz splywa... no, ale moze cos pokombinuje... dzieki za rady...

i ja tez kocham zapach tych kosmetykow dla dzieci NIVEA - miodzio :)
nie doczytałaś, A. był na zakupach w carfurze, zdrzemnął się u shoo na ramieniu i pojechał na zakupy no i właśnie wrócił
doczytalam, ale zapomnialam o tym... wybacz SHOO...
wyje sąsiadki pies
wspolczuje, mam nadzieje, ze pies sie w koncu uciszy i Maja przespi spokojnie nocke... a jak nie, to dzwon do Niej, zeby uciszyla kundla, bo Twoje dziecko sie przez niego budzi...

moj pies w ogole w domu nie szczeka, no, chyba, ze kaze mu dac glos... i czasem jak domofon zadzwoni, ale to raz na tydzien i to szczeknie 2 razy i koniec...

Su sie w ogole nie boi szczekania...

dobra, teraz juz naprawde ide spac, pppaaaa...

[ Dodano: 2009-02-05, 21:50 ]
Gie na te ząbkowanie też ci polecam Viburcol
a co to jest?? syrop? czopki?? ja daje malej ten Panadol i zazwyczaj tez sie po nim uspokaja... moze dzisiaj po prostu jakos pozniej zadzialal, ale teraz myszka juz smacznie spi... mam nadzieje, ze sie nie obudzi jak ja sie bede kapac i suszyc wlosy...

pappaaaa

Awatar użytkownika
margarita83
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

05 lut 2009, 22:51

Gie pokombinuj z tym żelem a przede wszystkim z balsamem zamiast oliwki. Oliwka powinna zatrzymywać wodę wna skórze, ale powinnaś smarować córcię jeszcze jak jest mokra i w ogóle jej nie wycierać, ale jeżeli chodzi o dzieci to raczej nie możliwe.

No to dobranoc, kolorowych dziewczynki :-)

[ Dodano: 2009-02-05, 21:52 ]
Viburcol to czopki

Awatar użytkownika
Jagna30
Trzy tysiące lat minęło...

06 lut 2009, 08:31

Witam.......jak zwykle z poranna :ico_kawa:

Awatar użytkownika
sensibel
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

06 lut 2009, 08:45

Witam Was serdecznie :)

Nie wiem czy mnie jeszcze pamiętacie. Mój synek jest rówieśnikiem waszych dzieciaczkow, ale baaardzo długo do Was nie zaglądałam.

Przejrzalam trochę stron, obejrzałam djęcia, filmiki i macie narawdę super dzieciaczki. I nie mogę sie nadziwić, że już tak urosły :-)

pozdrawiam Was i może po trochu będę się wdrażać od nowa o ile pozwolicie...?

[ Dodano: 2009-02-06, 07:57 ]
Gie Twoja Zuzia strasznie spodobała się mojej Zuzi, każe sobie ciągle włączać filmik :-)

Awatar użytkownika
shoo
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

06 lut 2009, 08:57

sensibel, hej!! jasne, ze Cie pamietamy!! :-) bardzo sie martwilysmy, co sie z Toba stalo... kilka razy juz "Twoj watek" byl podnoszony na tym forum i nikt nie wiedzial, czy zyjesz i co robisz... nr tel. do Ciebie tez nikt nie mial :ico_noniewiem:

super, ze wrocilas :-) :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

u nas na watku niewiele sie zmienilo (z osob obecnych), doszla jedna nowa kolezanka -kamilka21, a tak poza tym, to te same stare d.... :-D

co u Ciebie, Zuzi i Krzysia? napisz, chocby w skrocie :ico_sorki:

aa mamy teraz 2 Zuzie na forum, coreczka od Gie, tez jest Zuzia :-)

Awatar użytkownika
Jagna30

06 lut 2009, 09:02

sensibel, witaj kochana....pewnie że pamiętamy!!!!
Miło ,że wróciłaś...tylko dlaczego nas tak zaniedbałaś??? :ico_nienie:

Ja odprowadziłam mojego smarka do szkoły i moge dokończyć kawe...no i popisac z wAMI PÓKI MAŁA SPI... :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
shoo
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

06 lut 2009, 09:04

Jagna30, witaj porannie, kolezanko kawoholiczko :-D

ja wlanie dopijam moja i juz mysle o nastepnej... :/

nocka byla ciezka, napisze Wam pozniej... blee

Awatar użytkownika
Jagna30

06 lut 2009, 09:04

sensibel, opowiadaj co u Ciebie.... :ico_sorki: maluchów,jak dajesz sobie radę...pisz...pisz...pisz... :ico_sorki:

[ Dodano: 2009-02-06, 08:06 ]
shoo, a ja zrobiłam sobie "szatana"(mocna kawa) aż mnie zemdliło :-/ no i szybko drugiej nie wypiję... :ico_puknij:
A nocka podobnie jak u Ciebie...ciężka :ico_placzek:

[ Dodano: 2009-02-06, 08:18 ]
Pouciekały... :ico_placzek:

Wróć do „Mam dwa latka, dwa i pół”