Nawet Hydroxyzinum
Małosiu a dlaczego jej to dajesz??? przeciez to bardezo silny lek
[ Dodano: 2009-02-06, 10:19 ]
hmm co ja jeszcze mialam napisac
właśnie na takie ciężkie noce lekarka nam zapisała. Luminal nie działa na moją pchełkę, a ten syropek tak. A przecież nie pozwolę, żeby moje dziecko całą noc się męczyło - dam syropek i chociaż kilka godzin się tak nie męczy.Nawet Hydroxyzinum
Małosiu a dlaczego jej to dajesz??? przeciez to bardezo silny lek
jak sie Marcys obudzi tez mu dam tel.do CiebieOlus do Ciebie zadzwoni i wyltumaczysz mu jak to fajnie spac cala noc
to juz przesada...
ja mojemu smaruje penathenem, albo tormentiolem albo alantanem ale tylko jak widze ze jest lekko czerwone.a ja Marcysiowi smaruje dupke tylko sudocremem po kapieli, ale nie codziennie
w takim razie to na penwo nie to. A moze podawalas mu cos nowego z jedzenia?Anuszka mamy nawilzacz powietrza, wieczorem go wlaczamy, zcasem chodzi nawet cala noc, czasem w ciagu dnia, takze mysle ze to nie od suchego powietrza...
dwu latkowi?? moja siostra miala bardzo histeryczna i chimerasta coreczke gdzies do 3 lat idawale jej meliske tylko a sama hydroxyzinium musiala brac bo nie wyrabiala a nie dziecko faszerowac!!! zreszta lekarze mowia ze jak sie idzie do apteki cos na uspokojenie dziecku kupic to tak naprawde to rodzicowi jest potrzebne bo ze dziecko ma chimery to normalne a to ze rodzic nie wytrzymuje to sam powinien brac... oczywiscie Malgoska to co napisalam to nie do ciebie!!! to inna sytuacja gdy w nocy dziecko sie wyspac nie moze i lekarz kazal dac w takim wypadku- pisze to bo nie chce zeby ktos mnie zle zrozumialjasne pytam bo moja kolezanka daje swojemu synowi czasami jak marudzi bardzo tylko ona mu to chyba daje zeby miec wiecej spokoju i on potem taki chdzi nie kumaty jak nacpany ma 2 latka
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość