slyszalam... ja juz tez mam w zapasie rybne sloiczki, moze jutro podam pierwszyshoo, ja ostatnio kupiłam obiadek z jakąś kaszką...Zdecydowali jednak aby wczesniej podawac dzieciom gluten i ryby....
to juz takie gotowe danie, czy osobno wbijasz tam zoltko? czy jak? bo tutaj nie ma niczego "z zoltkiem"... przynajmniej nie widzialam, zeby bylo napisane na opakowaniu..Emi dzisiaj ma Krem dyniowy z żółtkiem...
dobrze prawiszSHOO - co do muzyki - to i ja wole strare kawalki (Abba, R. Stewart, E. Clapton, Dire Straits, A. Majewska etc.), bo to, co teraz sie tworzy w muzyce, to dla mnie chłam!!!!!!!!!!!
u mnie jest dobry wybor w Gibie - wszystkie sloiczki Cow&Gate i wszystkie (albo przynajmniej wiekszosc) z Hippa... za to nie ma Gerbera, ani innych marek... krolika nigdzie tu nie widzialam... za to rybe, kurczaka, wieprzowine i jagniecinie - tak...kuzwa, gdzie Wy dostajecie tyle roznych rodzajow tych sloiczkow...?? u mnie tylko indyk, krolik... ryb nie widzialam, zoltka tez... a od jakiego m-ca jest ten sloiczek z zoltkiem?? pewnie po 6-tym...??
Wróć do „Mam dwa latka, dwa i pół”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość