Awatar użytkownika
shoo
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

07 lut 2009, 21:41

szkrab, aa teraz spojrzalam na te... nie wiem, jak to sie nazywa, zagrode? :-D

fajne, ale pewnie duzo wiecej miejsca zajmuje niz kojec, nie?

ale w sumie takie cos byloby idealne, bo pewnie mozna to skladac i rozkladac, i jak dziecko sie tam nie bawi, to przynajmniej nic nie zagraca mieszkania...

[ Dodano: 2009-02-07, 20:43 ]
Pewno czuje ze tata pojechal i to moze dlatego.Pewno tata zawsze byl przy zasypianiu i mu tego teraz brakuje.
hmm a wiesz, ze o tym nie pomyslalam... faktycznie, to A. go zawsze o tej godzinie kladl do lozeczka i pozniej go karmil na noc... madra z Ciebie kobieta :-)

no, ale co ja teraz mam zrobic? do ktorej mam z nim tu byc? czy ryzykowac przenoszenie go do lozeczka (moze byc krzyk) :ico_noniewiem:

help....

[ Dodano: 2009-02-07, 20:44 ]
dobra, ide go wlozyc do lozeczka, rydzyk fizyk... zobaczymy, co to bedzie

Awatar użytkownika
szkrab
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

07 lut 2009, 21:45

Ta zagroda jest z 6 elementow 60x60cm jest kazda .Miejsca owszem zajmuje wiecej,Ale ja kupowawlam glownie z mysla zeby zagrodzic kominek bo nie musze jej zawsze w kojec skladac moze byc jako bramka. A w domu nie bede jej uzywac tylko wystawie przed dom na trawke i zamkne tam Jule :-D

[ Dodano: 2009-02-07, 20:46 ]
Jak bedzie bardzo wrzeszczal to go moze przytul moze zasnie wtulony w ciebie to go latwo odlozysz.Bo z bujaka bedzie ciezko.

[ Dodano: 2009-02-07, 20:50 ]
Nic Shoo mam nadzieje ze opanujesz sytulacje i Jaspi spokojnie zasnie.A i ja sie zbieram bo moje wstana juz kolo 6 i po spaniu :ico_placzek:

Awatar użytkownika
Iwona H
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

07 lut 2009, 21:56

Shoo załóż na siebie coś A. i przytul synka, poczuje zapach tatusia to może zaśnie.

Awatar użytkownika
shoo
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

07 lut 2009, 21:57

szkrab, dzieki za rady :ico_sorki:

ryzyko sie oplacilo.. maly lezy spokojnie w lozeczku i szarpie miska za ucho :-) pewnie niedlugo zasnie... :ico_sorki:

ja sie zabieram za moja zupe i wlaczam film

trzymajta sie :-) dobranoc

[ Dodano: 2009-02-07, 20:57 ]
Shoo załóż na siebie coś A. i przytul synka, poczuje zapach tatusia to może zaśnie.
sytuacja opanowana... :ico_sorki:

Awatar użytkownika
Iwona H
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

07 lut 2009, 21:58

Szkrab, fajna zagroda. Pamiętam bliźniaki, które bawiłam miały też taką. Świetnie się sprawdzała jak zaczęły raczkować. Przynajmniej nie rozchodzili się w dwie strony :-D .

[ Dodano: 2009-02-07, 20:58 ]
Dobranoc Shoo

[ Dodano: 2009-02-07, 21:00 ]
Dziewczyny wykruszają się, znowu zostaniemy same z Gie.

Awatar użytkownika
shoo
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

07 lut 2009, 22:06

Dziewczyny wykruszają się, znowu zostaniemy same z Gie.
ja tu jeszcze zajrze pozniej

I'll be back! jak to mowil Terminator :-D

kamilka21
Biegaczostruś na forum
Biegaczostruś na forum

07 lut 2009, 22:36

Witam ja niedlugo tez sie zmywam , Hubik spi ladnie najedzony a ja ogladam film na polsacie, zaraz ide ugotowac mleko na noc , dla hubcia i z M bedziemy ....... :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch: sie przytulac tylko :)Kocham go bardzo i nie wiem co bym zrobila , gdybym go naprawde stracila :(

gie mnie takze podoba sie ten 1 kojec tzn. ten mnijeszy :)

shoo Hubcio tez tak ryczy , jak jest za bardzo zmeczony, to wlasnie ma problemy z zasnieciem, i wystarczy , ze wezme go na raczki i przytule do siebie, i moment zasypia , wiec ja zaraz go odkladam :)

Iwonka wczorajsze ciasto bylo super !!!!!!tak mi smakowalo ,ze :ico_szoking:

szkrab no tak tak , jak pobudka tak raniutko to idz kochana sie poloz :)

Dobranoc kochane :) :ico_spanko: :ico_spanko: :ico_spanko: :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch:

Awatar użytkownika
Gie
Cyber rusałka
Cyber rusałka

08 lut 2009, 08:48

witam :)

ja dzisiaj za dlugo z Wami nie posiedze, ok. 11:00 zawozimy Su do mojej mamy i jedziemy do chrzesnicy Pana (nie chce tam brac Zuzi, bo One mjaa jedno malutkie pomieszczenie-moze z 16 m2, malo miejsca, wielkiego amstafa-chociaz bardzo przyjaznego- a ta chrzesnica ma, jak na moje oko, ADHD, wiec... z Zuzia bysmy sie tylko tam umeczyli...), a potem o 14:00 umowilismy sie znowu na lodowisko - tym razem ze znajomymi... moze wezme aparat...

Awatar użytkownika
shoo
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

08 lut 2009, 09:22

witam i ja :-)

Gie, zapowiada sie interesujaca niedziela :ico_brawa_01:

kamilka21, dobrze, ze sie pogodziliscie z mezem... wiem, jak to jest, jak sie miedzy partnerami nie uklada.. i to nie jest fajne

ja wczoraj przyjemnie spedzilam (sama) wieczor, z czekolada i filmem :-D
film, taki sobie.. ale chyba wlasnie tego moj zmeczony mozg potrzebowal, zeby sie wylaczyc i obejrzec cos glupiego..

a wyobrazcie sobie, ze A. wyladowal dzisiaj o 5 rano w Stanach i okazalo sie, ze po drodze zgubili jego bagaz :ico_szoking: (mial przesiadke w Londynie i pewnie walizka tam zostala, albo poleciala gdzie indziej..)
troche mi go szkoda, bo przed wyjazdem kupil sobie koszule, t-shirty i sweter, mial tez w torbie kurtke zimowa... no a zostal, tak, jak stal, praktycznie w bluzie i jeansach...
do tego, tam jest temp. minusowa, snieg itp... no i dzisiaj jest niedziela, nie wiem, czy sklepy sa otwarte :/
wspolczuje mu, ze po meczacej nocy, musi teraz znalezc sklep i robic jeszcze raz zakupy (co nie bardzo lubi)... bo od jutra zaczynaja mu sie spotkania biznesowe :(

plusem tego jest to, ze pewnie firma pokryje mu wydatki (bo na linie lotnicze nie ma co liczyc - ja juz sie o tym przekonalam, jak zgubili moj bagaz :ico_zly: )
bedzie mial przynajmniej duzo nowych ubran, jak wroci do domu... no i jak ta jego zaginiona walizka sie odnajdzie :ico_sorki:

Awatar użytkownika
szkrab
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

08 lut 2009, 09:23

Witam ja pospalam dzis do 7 :ico_szoking: Co prawda Jula obudzila si ez 3 razy na cyca ale pojadla i szla spac.

Gie milego dzionka w takim razie. A na lyzwach to ja juz nie pamietam kiedy bylam.Ale pewno za pare lat trzeba bedzie sobie przypomniec zeby dziewczynki nauczyc :-)

Wróć do „Mam dwa latka, dwa i pół”