Awatar użytkownika
shoo
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

08 lut 2009, 09:25

.. a ja, przy nim, bede wygladac jak kocmołuch :/

Awatar użytkownika
szkrab
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

08 lut 2009, 09:25

No shoo to rzeczywiscie nie zaczela mu sie najlepiej wycieczka. :ico_olaboga: :ico_olaboga: My odpukac nie mielismy do tej pory takich przygod. :ico_sorki:

[ Dodano: 2009-02-08, 08:27 ]
.. a ja, przy nim, bede wygladac jak kocmołuch
No nie przesadzaj. Musisz sie poporostu wybrac na jakies buszowanie po sklepach i napewno bedzie z kocmolucha kopciuszek :-)

Awatar użytkownika
shoo
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

08 lut 2009, 09:27

szkrab, czesc :-)

do 7 to dlugo? mnie maly obudzil o 6... i chyba nie spal do 7, gadal do siebie itp..
ale ja nie wstaje, zeby go karmic, ani przewijac przynajmniej do 7:30... bo on zwykle sie przebudzi, pogada, posteka i zasypia... najdluzej spi do 9

teraz chyba sie wybudza, slyszalam (na elektronicznej niani), jak kichnal :-D

zaraz pojde go przyniesc tu i bedziemy szamac

[ Dodano: 2009-02-08, 08:29 ]
No nie przesadzaj. Musisz sie poporostu wybrac na jakies buszowanie po sklepach i napewno bedzie z kocmolucha kopciuszek :-)
chyba tak zrobie, A. zostawil mi troche kasy, w razie EMERGENCY.. jakby na lekarza trzeba bylo wydac, albo cos... a ja chyba potraktuje moj brak ubran jako emergency :-D
oczywiscie nie teraz, bo musze miec cos w zapasie... ale w piatek chyba sie wybiore na zakupy, bo w sobote A. wraca :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
szkrab
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

08 lut 2009, 09:30

Do 9 to ja moge pomarzyc. Z regoly Wiki wstaje juz przed 6 tak wiec do 7 to luksus :-)

[ Dodano: 2009-02-08, 08:32 ]
a ja chyba potraktuje moj brak ubran jako emergency
:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: A zawsze mozesz mu powiedziec ze stare ubrania ulegly zniszczeniu i jak mialas na ulice wyjsc :-) :-)

[ Dodano: 2009-02-08, 08:34 ]
A u nas dzis leje :ico_placzek: A ja znikam lece sobie kawusie zrobic i Juke na poranna drzemke polozyc .Zagladne potem.

Awatar użytkownika
shoo
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

08 lut 2009, 11:27

A u nas dzis leje :ico_placzek:
a u nas nie leje, a wrecz przeciwnie ;-)

udalo mi sie przerobic wozek na spacerowke :ico_brawa_01:
cieszy mnie to, bo jezeli chodzi o skladanie/naprawianie rzeczy, to ja ciemna masa jestem :ico_noniewiem:

zrobie zdjecie pozniej, jak sie maly obudzi i jak go tam wsadze :-)

siedzenie fajnie sie rozklada, prawie na lezaco.. szkoda tylko, ze maly bedzie jezdzil plecami do mnie, bo chyba nie idzie zrobic tak, zeby byl odwrocony przodem... a przynajmniej w instrukcji nic o tym nie wspomnieli :/

Awatar użytkownika
Iwona H
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

08 lut 2009, 12:56

WITAJCIE :ico_oczko:

Shoo, nie ciekawie podróż A. się zaczęła. :ico_olaboga:

Czekamy na fotki w spacerówce. Ja też już powinnam zmienić na spacerówkę bo ostatnio jak wróciliśmy ze spacerku to zauważyłam,że Paulinka leżąc na pleckach miała podkurczone nóżki.

Gie, miłej niedzieli.

Awatar użytkownika
Pati85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

08 lut 2009, 13:02

hejka

ale sie rozpisalyscie :ico_olaboga:

Gie co do kojca to mi sie bardzo podoba ten pierwszy i uwazam, ze jest wystraczajaco duzy, bardzo ladny, a przestrzeni jest w nim sporo takze Zuzia bedzie miala gdzie sie bawic :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

shoo wiesz co z tymi liniami lotniczymi to tak jest, ja tez sie obawiam jak lece o bagaz
zeby nie zaginal, wiadomo, to tylko problem i dodatkowy koszt, bo trzeba kupic rzeczy.

Oby bagaz Twojego A sie znalazl

Awatar użytkownika
Iwona H
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

08 lut 2009, 13:07

Dziś robiliśmy małą sesyjkę.
Już siedzę
Obrazek

i z mamą
Obrazek

Awatar użytkownika
shoo
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

08 lut 2009, 14:30

Iwona H, slicznie!! ale z niej juz duza pannica i jak ladnie (i prosto) siedzi, brawo brawo :ico_brawa_01:

ja za chwile cykne zdjecia..

a pozniej chyba od razu pojdziemy na spacerek, takze wkleje je pozniej.

Pati85, no niestety nie masz wplywu na to, czy zgubia Twoj bagaz, czy nie... moj tez raz zgubili i przyszedl dopiero po tygodniu!! musialam sobie wszystko kupic, poczawszy od bielizny i szczoteczki do zebow, po kurtke i buty... linia lotnicza powiedziala, zeby zebrac rachunki i oni zwroca koszt (do 60 euro podajze.. hehe smiechu warte, 60 euro :ico_puknij:).. oczywiscie, jak przyszlam do nich z rachunkami, to powiedzieli, ze mam isc do tej drugiej linii lotniczej... bo lecialam z przesiadka, dwiema liniami i ta pierwsza twierdzila, ze to nie oni zgubili bagaz... podobnie mowila ta druga.
skonczylo sie tak, ze nikt mi nie oddal pieniedzy (prawie 200 euro)... :ico_zly:

A. powiedzial, ze jego bagaz ma przyjechac o 13 (czasu amerykanskiego)
i lepiej, zeby przyjechal, bo w walizce jest ....NASZ APARAT ! (tak, ten nowy...) :ico_placzek:

Awatar użytkownika
Jagna30
Trzy tysiące lat minęło...

08 lut 2009, 15:58

Witojcie dziołchy.... :-D

Kurna jak ja się żle czuję...to chyba wpływ plastra.Ból głowy i non stop mdłości... :ico_olaboga: Nie mam siły normalnie się ruszyć,leże w łóżku i pozwoliłam sobie skorzystać z laptoka mojego K.

Gie-ja również życzę miłego dnia i obyś nie wróciła z lodowiska posiniaczona :ico_oczko: Ja teraz nie wyobrażam sobie,siebie na łyżwach. :ico_noniewiem: A co do kojca... no cóż...wiem ,że nie pomagamy Ci,bo każda z nas ma inne zdanie.Ale ja podobnie jak SHOO wybrałabym ten większy.Maluchy szybko rosną,musisz też wziąć pod uwagę zabawki...wiadomo, też że wszystko zależy od tego ile mamy na to miejsca...I tak zrobisz jak uważasz.... :ico_oczko: ale jakby co znasz zdanie każdej z nas na ten konkretny temat.

shoo, faktycznie początek delegacji Twojego A. nie należy do udanych,miejmy nadzieję że mimo wszystko bagaż się odnajdzie. :ico_sorki:
No i czekam na fotki Jaspiego w spacerówce. :ico_oczko:
Moja spacerówka ma opcję tylem i przodem do mamusi... :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Iwona H, :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: dla Paulinki za samodzielne siedzenie...
:ico_placzek: :ico_placzek: jedyne czym możemy sie pochwalić to przewrotki z brzuszka na plecki...no i czasem uda jej się stanąć na sztywnych nóżkach...nie ma mowy aby sama siedziała :ico_noniewiem:

Aha macie pozdrowienia od mojego K.od czasu do czasu zerknie co ja tu Wam wypisuję.Wczoraj zachwycał się widokówka od SHOO.

Dziewczyny wklejam Wam jeszcze raz obiadki Gerbera...to sklep on-line.Chyba żadna nie klikała na ten link...

http://www.totu.com/index.php?st=gerber&par=1&t=gerber

Wróć do „Mam dwa latka, dwa i pół”