Witam i ja
emalia30, czekamy na wieści z wizyty

Niedługo maj,to sobie odpoczniesz na zwolnieniu,a teraz życzę wytrwałości,nie martw się,szybko zleci,choć przyznam się szczerze,że Ci nie zazdroszczę.
szczako, dokładnie,pozytywne myślenie jest bardzo ważne,bo dodaje kobiecie sił.
MONIKAB fr, Ala posiedzi jeszcze,nie martw się.Może masz ucisk główki i dlatego boli.Ja od jakiegoś czasu mam bóle jak na @,ale to ponoć normalne,więc się nie przejmuję.Za to męczą mnie zaparcia

bo dieta wątrobowa ma mało błonnika i często boli mnie mocno brzuch od wzdęć.
A my byliśmy w markecie dziś i kupiliśmy wanienkę,oliwkę,mydełko,nożyczki,smoczek,pampersy,podkłady dla mnie,patyczki do pępuszka itp.Został mi jeszcze do kupienia sudocrem,pościel i butelka.Koszuli rozpinanej też nie kupiłam,bo wisiały takie babciowe worki za 40 zł,szkoda mi było pieniędzy na to.
Muszę pochwalić się moją córeczką,która wybierała dla siostrzyczki wyprawkę z takim zaangażowaniem,że byliśmy z mężem w szoku.O sobie nie myślała wcale.Wybrała wanienkę,mydełko,smoczek,nawet nocniczek chciała kupować,ale jej wytłumaczyliśmy,że to za wcześnie.Wanienka jest blado różowa,bo taką wybrała Zuzia.Pieluchy chciała kupować paczkami,żeby nie zabrakło

I ciągle się pyta kiedy Julcia się urodzi