Berek - a z naszego planu nici... tzn. odwiezlismy Su do mojej mamy, sami pojechalismy do Kaufa na zakupy (kurna, nigdy nie wydajemy mniej niz 150 zł!!!

), kupilam malej kilka sloiczkow i uwaga... znalazlam: Jablka z delikatnym biszkoptem (BoboVita po 6 m-cu) i Krem dyniowy z zoltkiem (Gerbera tez po 6 m-cu)

za kilka dni podam malej po troszku... ryby - nie ma... tzn. jest ale po 9 m-cu chyba...
Kupilam tez nowy smoczek po 6 m-cu - ile ma wieksza ta kulka od smoczkow, ktore Zuzia miala do tej pory... ale juz jej dalam i chyba jej sie podobal... jak jest taki wielki, to moze nie bedzie jej tak czesto wypadal podczas snu... No i w aptece kupilam te czopki, o ktorych pisalyscie - tak na wszelki wypadek...
Potem pojechalismy do chrzesnicy Pana, a jak bylismy na miejscu, to zadzwonil kolega, z ktorym mielismy isc na lodowisko z informacja - ze lodowisko zamkniete na 4 spusty

Kurcze, jak sie wreszcie zebralismy cala kupa, to tak nas zalatwili... moze juz za cieplo na lodowisko po prostu - nie wiem... A wiec zamiast na lodowisko, wrocilismy do mojej mamy, bo zaprosila nas na obiad... Byla tez moja siostra z Kaliszanka... Su byla grzeczna, jak zwykle...
IWONA - brawa dla Paulinki - pieknie siedzi!!! I jaka Ona pulchna???

Jednak "cyc" robi swoje...
SHOO - czekamy na fotki ze spacerowki...
JAGNA - dzieki za rady odnosnie kojca...

Pan byl dzisiaj na chwile u swojej mamy, a ta juz Mu wreczyla 200 zł na kojec...

zaraz zamawiam... i jednak ten mniejszy chyba, bo miejsca u nas za malo...
I wspolczuje, ze K Cie wyciagnal z wyra kiedy sie tak zle czujesz... chlopy nieraz w ogole nie mysla... ale

za rozyczke bez okazji... nieraz udaje im sie zablysnac, hehheee...
Moja Su zjadla dzisiaj pierwszy raz pol sloiczka jablek z bananami... nawet jej smakowalo - ale najbardziej kocha marchew z jablkiem - pewnie jakbym jej pozwolila, to zjadlaby ze 3 sloiczki naraz...
dobra, ja sie na chwile urywam, bo Su zrobila kupke, chyba galanta, bo czuje az tu...
a od jutra tesciowa zostaje przez 3 dni sama z Su na caaaly dzien...
[ Dodano: 2009-02-08, 18:10 ]
nooo, wstrzymalam sie jeszcze chwile z kupnem koca - za to wyslalam pytania o niego kilku osobom, ktore w grudniu ubieglego roku zakupily wlasnie ten... poczekam na opinie i jutro ewentualnie kupie...
[ Dodano: 2009-02-08, 18:12 ]
hej, znalazlam jeszcze taki 100 x 100
http://www.allegro.pl/item540119218_koj ... 00_cm.html