chyba zazwyczaj tak jest (albo smoczek, albo zęby), bo jak Jej posmaruje dziaselka, to zasypia od razu...jestes pewna, ze malutka sie wybudza przez zeby?
obyMargarita dochodzi do siebie po upojnej nocce... hehheheh.
moze sie czyms wczoraj zatrulas??? masz biegunke?? moze to gryba zoladkowa - tfu, tfu...wypiłam herbate i mnie znowu mdli....
ale tak "na sucho???"Gie, mam taka silikonowa szczoteczke na palec...i codziennie rano i wieczorem szczotkuje małej zęby...
heh, wiesz, jestem zalogowana na stronie www.imdb.com i tam sobie oceniam filmy przynajmniej mam jasny przeglad, ktore juz widzialam i co o nich myslalam... i wiesz, wczoraj sobie wchodze na te stronke i widze "wypelnij ankiete"... nienawidze tego typu rzeczy, ale, ze bylam potwornie znudzona, mysle sobie "ok"co do filmu - u nas dopiero wchodzi to na ekrany kin chyba, ale zachwalaja w tv jak nie wiem co... ale ja tam wole jechac do kina na "Czesława"![]()
![]()
![]()
nie narzekama jak Ci samej??
moze dzisiaj juz bedzie, jak bede schodzic, to zajrze do skrzynkiaaa, ciekawe jak tam moj priorytecik do Was... kiedy dojdzie...
no wlasnie.. tylko, ze tutaj te sklepy to sa rozmiarow Biedronki (niektore) i tam naprawde jest WSZYSTKO, lacznie z mikserami (chinskimi) i posciela!Te sklepy "Chino", to pewnie cos takiego jak u nas sklepy "Wszystko po 1, 2, czy 5 zolotych" tez tam czasem zachodze (niestety mam kilka na dwocu centralnym) i kupuje rozne duperele, swieczki, swieczniki, etc.
Wróć do „Mam dwa latka, dwa i pół”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość