tez mam 3 w 1, ale chcemy oddac wozek siostrze pana, bo jej sie podobam a sobie kupic parasolke, zeby byla lekka i zajmowala malo miejsca po zlozeniu...Gie, to Ty nie masz gondoli ze spacerówką ???
Ja mam 3 w 1
hehe, mam podobnie.. ja do teraz trzymam czesc swoich rzeczy w walizce pod lozkiem, bo nie mam gdzie tego wsadzic.. a jak wspomnialam o meblach, to powiedzial, ze pojedziemy wlasnie do Ikei i kupimy cos... i tak juz od pol roku sobie jedziemy, a dojechac nie mozemyOn chce prawie nic, a ja chcę komodę, półki, wqrw mnie wziął.
Tłumaczę że nie mamy mebli w ogóle i gdzie my te rzeczy pokładziemy, a on "wypierdolimy" - no ręce opadają.
aa no tak, jezu, jak mi dzisiaj komp wolno chodzi... chyba zaraz wybuchnie, bo tak sie grzeje i swiszczy!tez mam 3 w 1, ale chcemy oddac wozek siostrze pana, bo jej sie podobam a sobie kupic parasolke, zeby byla lekka i zajmowala malo miejsca po zlozeniu...Gie, to Ty nie masz gondoli ze spacerówką ???
Ja mam 3 w 1
Wróć do „Mam dwa latka, dwa i pół”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość