Awatar użytkownika
Gie
Cyber rusałka
Cyber rusałka

09 lut 2009, 13:53

Gie, własnie ogladam spacerówki na allegro,za 300 zł można juz dostać taka porzadna.
no wiem, wklejalam linki... ja nie zamierzam wydac wiecej, niz 300 zl na parasolke... i ok. 200 zl na fotelik na rower...

Awatar użytkownika
shoo
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

09 lut 2009, 13:57

chyba najdrozszy z tej calej imprezy, bedzie fotelik do samochodu...
no i u nas jeszcze kojec + krzeselko do karmienia :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
Jagna30
Trzy tysiące lat minęło...

09 lut 2009, 13:59

Muszę Wam sie przyznac,ze siedze jeszcze w szlafroku... :ico_noniewiem: samopoczucie raz lepszze raz gorsze.
Mój K. juz gdzieś wybył...mama wzięła córcię na spacer i jakies zakupy po drodze...
Musze jednak wziąć się za sprzątaniebo mam mały "sajgon" w domu...

Awatar użytkownika
Gie
Cyber rusałka
Cyber rusałka

09 lut 2009, 14:00

chyba najdrozszy z tej calej imprezy, bedzie fotelik do samochodu...
pewnie tak... na szczescie my mamy to z banki...
no i u nas jeszcze kojec + krzeselko do karmienia
jakos dacie rade... wydatkow jest sporo, ale przeciez nie trzeba wszystkiego naraz kupowac...

poza tym - Pan wroci z milionami dolarow z USA :ico_oczko: :ico_oczko:

a jak ten jego bagaz??? przyslali??? no i co z moja kartka?? nie ma??? :ico_placzek:

Awatar użytkownika
shoo
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

09 lut 2009, 14:05

jakos dacie rade... wydatkow jest sporo, ale przeciez nie trzeba wszystkiego naraz kupowac...

poza tym - Pan wroci z milionami dolarow z USA :ico_oczko: :ico_oczko:
taaa, z milionami...z milionami wspomnien :P
a jak ten jego bagaz??? przyslali??? no i co z moja kartka?? nie ma??? :ico_placzek:
tak, bagaz sie odnalazl... ale przyjechal bez klodki, takiej malej, wiecie..
na szczescie aparat byl w srodku :ico_sorki:
no, a kartki od Ciebie, Gie, nie mam jeszcze.. sprawdzilam rano :(
Ostatnio zmieniony 09 lut 2009, 14:07 przez shoo, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Jagna30
Trzy tysiące lat minęło...

09 lut 2009, 14:06

A ja te wszystkie rzeczy powydawałam ...począwszy od łożeczka skończywszy na krzesełku do karmienia.
Po drugim synku stwierdziłam,że dzieci więcej miec nie bede...dwójka na te czasy to i tak duzo.
Teraz te wszystkie duperele bardzo by mi się przydały.... :ico_olaboga:

[ Dodano: 2009-02-09, 13:08 ]
shoo, no to dobrze ,że bagaż wrócił do swojego właściciela... :ico_oczko: I aparat nie wyparował :ico_oczko:

[ Dodano: 2009-02-09, 13:10 ]
No dobra ...podnosze szanowną i posprzątam troszke...chociaz mam takiego lenia :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
margarita83
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

09 lut 2009, 14:25

shoo, :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: za odnaleziony bagaż A. , uff jak miło :-)

Jagna30, mi też dzisiaj nic się nie chce robić, ja tez mam takiego lenia że :ico_szoking: , poza tym samopoczucie nie najlepsze, nienawidzę poniedziałków, jak P. wyjeżdża, nienawidzę tej jego pracy, ale qrwa jak bardzo. Wyć mi się chce, wiecie :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek:

Z jednej storny to nawet nie chcę myśleć o tym co to będzie jak straci tę pracę, a z drugiej strony to jestem taka szczęśliwa że mała bania. Nie pozwolę mu już tak pracować, o nie :ico_nienie: :ico_nienie: :ico_nienie:

Awatar użytkownika
shoo
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

09 lut 2009, 14:31

nienawidzę poniedziałków, jak P. wyjeżdża, nienawidzę tej jego pracy, ale qrwa jak bardzo. Wyć mi się chce, wiecie :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek:
widze,ze bedziemy mialy bardzo podobny tydzien.. obie same w domu (z dziecmi)
nie wiem, jakbym dala rade, gdyby tak mialo byc co tydzien :(

Awatar użytkownika
Gie
Cyber rusałka
Cyber rusałka

09 lut 2009, 14:34

a ja bym czasem duzo dala, zeby pobyc w domu tylko z malą... tzn. w takiej sytuacji, jak teraz, kiedy Pan mnie tak wkurzyl z rana... nie mam w ogole ochoty na Jego towarszystwo...

alew eim, ze to nie to samo, co Wasz "samotnosc..."

Awatar użytkownika
shoo
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

09 lut 2009, 14:48

a ja bym czasem duzo dala, zeby pobyc w domu tylko z malą... tzn. w takiej sytuacji, jak teraz, kiedy Pan mnie tak wkurzyl z rana... nie mam w ogole ochoty na Jego towarszystwo...
ja tez tak mysle, jak sie pokloce z A.
moje sposoby sa troche ucieczkowe.. bo zamykam sie w drugim pokoju z sluchawkami na uszach i slucham muzyki, albo czytam, albo wychodze na spacer... i tak sobie radze jakos ze zloscia, a ze jestem bardzo uparta, to czekam az A. pierwszy przeprosi (zwykle wina lezy po srodku.. wiec ktos musi zrobic pierwszy krok).. no i przewaznie A. przychodzi i chce to naprawic..

Wróć do „Mam dwa latka, dwa i pół”