Awatar użytkownika
Jagna30
Trzy tysiące lat minęło...

09 lut 2009, 21:49

margarita83, ja też...opadłam z sił....idę zrobić jeszcze mleczko małej...robie wyrko i się położę...bo niby już mi lepiej ..a jakoś wszystko mnie boli...:-/
Mój K. niech zajmnie się resztą,w końcu musze Go wykorzystać dopóki jest w domu.

[ Dodano: 2009-02-09, 20:52 ]
margarita83, u mnie tez skóra od chleba robi furrorę...albo marchewka;)

Awatar użytkownika
margarita83
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

09 lut 2009, 21:52

Obrazek

[ Dodano: 2009-02-09, 20:53 ]
no i chrupeczki
Obrazek

Obrazek

Awatar użytkownika
Jagna30

09 lut 2009, 21:53

Jakie Maja ma grubaśne nóżki...Emilka do niej ma patyczki :ico_szoking: :ico_noniewiem:

Zdjęcie z Tatusiem...słodkie.

[ Dodano: 2009-02-09, 20:54 ]
margarita83, widac ,że dziecku smakowało :ico_oczko:

Awatar użytkownika
margarita83
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

09 lut 2009, 21:55

margarita83, u mnie tez skóra od chleba robi furrorę...albo marchewka;)
podałam jej też chrupki kukurydziane bezglutenowe, ale te zwykłe też mam, jutro jej dam

[ Dodano: 2009-02-09, 20:58 ]
Zdjęcie z Tatusiem...słodkie.
Ale sobie dyskutowali to szok. Mała sie rozszalałam a brryyy, wrr, buu, muu itp.
szkoda że tatus ma tak mało czasu dla córci.

Wierzcie mi nigdy nie pozwolę mu tak pracować, nigdy.
Wszystko go omija, nic nie widzi :ico_zly:

Jagna ona ma takie umięśnione te nóżki że oparta o mnie sama stoi, po kilku minutach dopiero sie chwieje :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking:

[ Dodano: 2009-02-09, 20:59 ]
a no smakował jej i to bardzo, te chrupki to rabała z prędkością światła :-D :ico_szoking:

Awatar użytkownika
Jagna30

09 lut 2009, 21:59

margarita83, pewnie....

Ja bede się juz żegnać...korzystam z laptopa mojego...i widzę jak rzuca złowrogie spojrzenia w moja stronę... :ico_noniewiem:

Dobranoc ....

Do jutra....pa!

Awatar użytkownika
margarita83
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

09 lut 2009, 22:01

Jagna30, dobranoc, kolorowych snów.

Napisz mi (może być jutro) jaką tę marchewke podajesz Emi na te dziąsełka??? Surową, obraną?? :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking:

[ Dodano: 2009-02-09, 21:14 ]
no i na mnie pora

Dobranoc babeczki :-)

Awatar użytkownika
Iwona H
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

09 lut 2009, 22:25

Margarita, super fotki :ico_brawa_01:

[ Dodano: 2009-02-09, 21:30 ]
Maja ma założone rajtki tyłem na przód, pamiętacie jak wam pisałam jak P. przebierał Majkę???
:-) Mój też kiedyś rano miał przebrać Paulinkę i założył jej bluzkę tył na przód i powiedział do mnie - za małą dałaś jej bluzkę, guziczek już z przodu się nie zapina. A ja: - jaki guziczek?przecież z przodu nie ma guzika! :ico_szoking:

Awatar użytkownika
shoo
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

09 lut 2009, 23:45

:-) Mój też kiedyś rano miał przebrać Paulinkę i założył jej bluzkę tył na przód i powiedział do mnie - za małą dałaś jej bluzkę, guziczek już z przodu się nie zapina. A ja: - jaki guziczek?przecież z przodu nie ma guzika! :ico_szoking:
haha :-D dobre!

moj A. nie umie zapinac guzikow od spiochow i zawsze jeden (albo 2) ominie, to samo z bodziakiem, ktory ma np. 3 zatrzaski... jak rano przebieram malego, to tylko jeden jest zapiety... a w spiochach "dziury" :ico_zly:

margarita83, ale ta Maja rosnie :-) i slodko z tatusiem wyglada..
masz racje, ojciec powinien byc w domu, bo te chwile tak szybko leca..

Jagna30, wypoczywaj, bo Ty masz najwiecej z nas do zrobienia... najwiecej pociech domaga sie uwagi ;-)

ja obejrzalam ten film Watpliwosc i powiem Wam, ze mam watpliwosci :-D
nie no, film taki sobie, tzn. fabula i akcja, ale za to jaka gra aktorska! mistrzowska po prostu.. a Meryl powinna za te role dostac oscara!

Awatar użytkownika
Jagna30

10 lut 2009, 08:39

Witam....

wpadłam do Was ...nie nie z poranna kawa... :ico_nienie: z herbatka(z sokiem malinowym) :ico_brawa_01: Pycha...kawa cos mi nie podchodzi,boje sie pić,aby nie :587:

Chociaz dzisiaj czuje sie rewelacyjnie... :ico_sorki:

Emi jest jakaś niespokojna...wczoraj dostała butle o 21-ej...potem w nocy o 1-ej,5-ej...Ale podobnie ja Su ,wierci sie kiedy wypadnie jej smoczek... :ico_placzek:
W końcu wylądowała u nas w łózku i tak spi do teraz... :ico_olaboga: co ja robie...?
Miałam juz nauczke z moim Kubusiem(cycolem)którego brałam do siebie do łóżka ...z lenistwa rzecz jasna...nie chciało mi sie do niego wstwać w nocy...
Póżniej jak juz był straszy sam sie obsługiwał...nawet sie nie obudziłam..hehhe.Mały podciąggał mi koszulkę i sobie pił....ale jak kiedys mnie użarł :ico_szoking: powiedziałam DOŚĆ :-D :ico_oczko:

margarita83, marchewke podaje surową,obraną (najlepsza jest taka schłodzona z lodówki :-D )oczywiście nie cała ...zależy od wielkości...pół,albo ćwiartke :-D

Iwona H, hehheheh,oj Ci faceci :ico_olaboga:

shoo, film z Meryl musiał byc dobry :ico_oczko:

Awatar użytkownika
shoo
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

10 lut 2009, 08:40

pierwsza ! :-)

czesc, jak Wam nocka minela?

u nas w miare ok, ale cos nieprzytomna jestem... Jasper obudzil sie ok. 23 i nie chcial spac (nie plakal, tylko mnie zaczepial, chwytal za rece itp.), pozniej po 3 (smok my wypadl) i od 6:30 juz gada... jakos udalo mi sie przysnac na godzinke, ale jak zaczal piszczec i gulgac, to odechcialo mi sie spac i za chwile bedziemy jesc - o ile nie zasnie w ciagu 5 min, co mu sie zdarza niezmiernie czesto ;-)

ja od rana mysle o paczce i skad wziac folie z babelkami (jak to sie w ogole nazywa???), taka wiecie, do pakowania.. bo przesylam kilka sloikow, a nie chce, zeby sie potlukly... znam nazwe po ang, wiec chyba przejde sie do Gibraltaru, bo nie zamierzam tutaj na migi pokazywac, o co mi chodzi... pewnie i tak by nikt nic nie zrozumial... hehe, wczoraj np. na migi tlumaczylam, ze chodzi mi o tasme klejaca (taka gruba, brazowa, to obklejenia paczki) - nie bylo latwo, ale sie udalo ;-)

[ Dodano: 2009-02-10, 07:40 ]
oo nie bylam pierwsza :/

czesc Jagna :-D zawsze musisz mnie uprzedzic :-D

Wróć do „Mam dwa latka, dwa i pół”