Awatar użytkownika
Jagna30
Trzy tysiące lat minęło...

10 lut 2009, 09:11

Gie -w pracy...

A reszta,gdzie?????

Wstawać dziewuchy...wstawać.

Awatar użytkownika
shoo
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

10 lut 2009, 09:11

shoo, nie wiem,ale jak dla mnie ,jest to obrzydlistwo... :587:
Hheheh ostatnio dość często używam tej emotki... :ico_haha_01:
hehe, emotka jest dobra, ciekawe, co jadla, bo ten belt nie wyglada ciekawie...

zreszta, ktory belt wyglada :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
Jagna30

10 lut 2009, 09:13

shoo, a dlaczego nie podajesz herbatki?

Awatar użytkownika
shoo
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

10 lut 2009, 09:14

w ogole, jakby A. czytal, to co tu teraz piszemy, to pewnie by pomyslal, ze o paskach rozmawiamy :-D bo belt po angielsku to pasek (od spodni), hahaha

[ Dodano: 2009-02-10, 08:15 ]
shoo, a dlaczego nie podajesz herbatki?
po pierwsze, nie moge tutaj nigdzie dostac herbatek, po prostu nie ma w sklepach
a po drugie, lekarz powiedzial, ze nia ma takiej potrzeby... :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
Jagna30

10 lut 2009, 09:21

shoo, nie ma takiej potrzeby..?hmmmm....
Ja usłyszałam zupełnie co innego od mojej lekarki...i bądz tu mądry :ico_olaboga:
Mała aż trzęsła się za herbatka...czy soczkiem..póżniej.A potem cos jej strzeliło do tego malutkiego łebka...i przestała lubic ... :ico_olaboga:
Coś czuję,że rośnie mi mały niejadek... :ico_placzek:

[ Dodano: 2009-02-10, 08:26 ]
A teraz tak z innej beczki...

Podczytujecie czasem "sierpniówki2009"?Niedawno my pisałysmy o tym samym... :ico_brawa_01: Miło powspominac,ale jeżeli chodzi o mnie....nie zazdroszczę.
A wczoraj rozmawiałam z moja mama i powspominałam troche poród....ehhhh....

[ Dodano: 2009-02-10, 08:29 ]
shoo, muszę Cię kochana zostawić samą.... :ico_noniewiem:
K. mnie pogania....muszę się troszke podmalowac...i ruszamy do marketu.... :ico_noniewiem:
Do póżniej.,.... :-)

Awatar użytkownika
shoo
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

10 lut 2009, 09:29

shoo, nie ma takiej potrzeby..?hmmmm....
Ja usłyszałam zupełnie co innego od mojej lekarki...i bądz tu mądry :ico_olaboga:
co lekarz, to opinia.. ja wiem, ze w wielu krajach nie mozna nawet dostac herbatki (np. tutaj, UK) i wyczytalam, ze te wlasnie herbatki zostaly rzucone na rynek wschodnioeuropejski (Polska, kraje baltyckie, Rosja itp) zeby tylko podbic sprzedaz Hippowi i innym... poza tym, z tego, co sie orientuje, to dodawany jest do nich cukier (poza koperkowa, nie?), tzn. pamietam, jak bylam w Polsce i czytalam na opakowaniu... niby od urodzenia herbatka, a w skladzie cukier :/

tutaj lekarz powiedzial, ze mleko calkowicie wystarcza.. no i teraz te soczki, wiec jest ok.

Coś czuję,że rośnie mi mały niejadek... :ico_placzek:
ja cos czuje, ze rosnie mi maly glodomor... bede musiala lodowke i szafki na klodke zamykac :ico_olaboga:

[ Dodano: 2009-02-10, 08:29 ]
Jagna30, trzymaj sie, do sklikania pozniej!

[ Dodano: 2009-02-10, 08:30 ]
a co do sierpniowek 2009, to ja czasami tam zagladam... dokladnie przez to samo przechodza :-)

[ Dodano: 2009-02-10, 08:32 ]
ahaa, ostatnio wkleily u siebie zdjecia z usg 3D i tez mnie wzielo na wspomnienia i swoje (tzn. jasperkowe) zdjecia przejrzalam... az sie lezka w oku kreci, bo one sa wlasnie z lutego 2008 - dokladnie rok temu :ico_placzek:

[ Dodano: 2009-02-10, 09:10 ]
gdzie jestescie, kobietki??

ja wlasnie koncze sniadanko i zbieram sie z malym na spacer do Gibraltaru... polazimy troche po sklepach, chce tez kupic dla malego body z dlugim rekawem, ale bez nozek - takie pod spiochy, no i rozejrze sie za folia z babelkami, chociaz nawet nie wiem, gdzie mam tego szukac... sklepu papierniczego nie kojarze

hmm moze na poczcie beda to sprzedawac :ico_noniewiem:

zajrze, jak wrocimy :-) ciao

Awatar użytkownika
Gie
Cyber rusałka
Cyber rusałka

10 lut 2009, 10:14

Witam i ja :)

U nas nocka "w miare", wstawalm do Su kilka razy, ale tylko, zeby podac jej smoczek...

za to z panem sie znowu kłóciłam... :ico_olaboga: po tym naszym calowaniu - obejrzalam serial, poszlam sie kapac, dopilam bronxa, Su zasnela w bujaczku, jadla po 20:00, wiec chcialam poczekac do 22:00, zeby ja jeszcze nakarmic na spiocha. Pan sie rozlozyl na sofie w duzym pokoju i ogladal tv, a Su lezala przy nim... Ja juz bylam zmeczona i spiaca (w koncu nie spalam od 3:40 rano!!!) i tak sie snulam po domu, czekajac z niecierpliwoscia na ta 22:00. Su spala, wiec ja mowie do Pana: "no nie wiem co mam zrobic... przenosic ja do sypialni? przewijac? a jak sie obudzi?? karmic??" :ico_noniewiem: :ico_noniewiem: no i mysle namietenie, a ten jak zwykle wzruszyl tylko ramionami i mowi "nie wiem..." :ico_zly: :ico_zly: Co wieczor ja sie zajmuje karmieniem, przewijaniem, podawaniem lekow, usypianiem... Nie zdarzylo sie, zeby mi powiedzial - idz sie poloz, ja i tak ogladam tv, to ja nakarmie potem i poloze spac... :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly:

wiec ja ją przenioslam w koncu na przewijak, przewinelam, dalam czopek, zrobilam mleko, nakarmilam etc. Pan sie polozyl do lozka, ja padnieta tez, a ten do mnie z tekstu: "Idziesz spac??" i taki wkurzony, wiec ja odpowiedzialam, ze tak... Ten, jak sie zerwal z lozka, pytam sie gdzie idzie, a on rzucil gniewnie: "NIGDZIE!!!" i poszedl do kuchni trzaskac sobie lodowka, a potem do duzego pokoju, wlaczyl tv i kompa. Wiec poszlam za nim i pytam sie dlaczego tak sie chamsko do mnie odzywa i o co mu chodzi, a on do mnie, ze o to, co zawsze... byla krotka wymiana zdan i ja swtierdzilam, ze nie mam sily i ochoty znowu sie klocic o seks, wiec poszlam z powrotem do lozka... Ale Pan za mna przylecial i sprzeczalismy sie dobre 45 min (On zawsze wybiera sobie takie momenty do rozmow, albo kiedy ja ide spac, albo jak gdzies wychodze i nie mam czasu na dyskusje...), stanelo jak zwykle na niczym - On ma duze potrzeby, ja nie wychodze z inicjatywa i uwwaaagaaa: On nie rozumie po co ja biore te tabletki anty, skoro spie z Nim raz na 2 tygodnie i to tez tylko dlatego, ze On mnie "przymęczy", wiec juz ma takie mysli, ze moze sypiam z kim innym!!!!!!!!!!!!! :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: I drugi tekst wieczoru: że dla Niego to juz nie jest malzenstwo, tylko kolezenstwo... ehhh... brak mi juz slow i sil, zeby nawet o tym pisac... :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek:

a z dobrych wiadoosci - wczoraj wyslali mi kurierem kojec, wiec pewnie dzisiaj przyjdzie - juz uprzedzilam tesciowa...

[ Dodano: 2009-02-10, 09:30 ]
co do herbatek - moja Su pila kilka m-cy temu, a teraz tez pluje, wiec czasem podaje jej sok marchwiowy rozcienczony troche z woda...

no i ostatnio kupilam jej soczek jablkowy, ale jeszcze nie podawalam...

moja pediatra tez mowi, ze jesli nie jest sucho i goraco, to samo mleko wystarczy, a jesli chce sie przepajac dziecko, to tylko woda... :ico_noniewiem: :ico_noniewiem: :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
margarita83
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

10 lut 2009, 11:02

witam i ja z poranną :ico_kawa:

Nocka była ok. mała przebudziła się ze 2 razy, podałam jej smoka i było ok.
Właśnie teraz nawiążę do podawania smoka w nocy: Gie, ty piszesz że musisz wstawać do małej, ja mam na noc tak dosunięte łóżeczko do swojego że tylko rękę wyciągnę i mała ma już smoka w buzi. Śpimy normalnie obok siebie, szczebelki nas dzielę ;-)

Pobudka była ok. 7 ja jeszcze pokimałam do 7,30 potem poranna toaletka, jedzonko no i ja poszłam myć włoski a Maja została w łóżeczko, bawiła się grzecznie to jeszcze wysuszyłam i wyprostowałam włoski :-D W między czasie podałam jej herbatkę malinową z dziką różą z bobo vity do picia.

Co do picia właśnie, to uważam że jak mi sie chce pić to i małej też. Ja jej daje herbatek i soczków do oporu.

Gie, ty tylko jabłkowy podajesz??? Maja tych przecierowych nie chce pić, te klarowne tak, ostatnio dostała z gruszką po 6 m-cu.

[ Dodano: 2009-02-10, 10:03 ]
shoo tak kupiłam ten smoczek, ale jeszcze go nie uzywalam, dzisiaj wyparzę i podam jej jedzonko zobaczymy.
A mleko robię tak: 150ml wody, 5 miarek mleka, 1,5 miarki kaszki/na noc 2,5 miarki kaszki.

[ Dodano: 2009-02-10, 10:05 ]
Gie, przykro mi że znów się pokłóciłaś z Panem o seks. Ja już mówiłam że my też się kłócimy o to w każdy weekend, pewnie jak by był codziennie w domu to też byśmy koty darli.

Za czasów koleżeństwa to było więcej tego seksu, zdecudowanie więcej.

Zapytałam ostatnio P. czy mam znaleźć sobie kochanka, to on na to "ja ci dam", no to mu powiedziałam żeby wziął się w garść!!!

nie wiem co mam ci poradzić :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
Gie
Cyber rusałka
Cyber rusałka

10 lut 2009, 11:15

Witaj MARGARITA - ciesze sie, ze nocka byla u was ok... ja nie mam mozliwosci dosuniecia lozeczka malej do naszego, bo wtedy nie wstane z lozka... ;) a poza tym nie chce tego robic... moze mala wkrotce bedzie miala twardszy sen, a ja przemeblowan nie bede zadnych robic... wiem, ze wygodniej, bo tylko reke bym wtedy wyciagnela, ale jakos mi sie to nie widzi... a do naszego lozka, zeby wziac Su - nawet nie ma mowy... nie wyobrazam sobie tego...

Co do herbatek - napisalam, ze podaje marchwiowy sok, a jablkowy dopiero kupilam, ale jeszcze nie podalam... marchwiowy rozcienczam z woda... herbatek juz nie podaje, bo Su nie chce isch pic... poza tym - ona w ogole miedzy posilkami nie chce za bardzo pic... czy wody, czy soczkow... nie wiem czemu... moze po prostu jej sie nie chce...

[ Dodano: 2009-02-10, 10:16 ]
co do seksu - Ty chyba akurat mi nic nie poradzisz, bo jestes w takiej sytuacji jak moj Pan...

Awatar użytkownika
margarita83
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

10 lut 2009, 11:17

Gie, tylko błagam nie obraź się kochana :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: , ale to może ci pomóc
http://www.intymnosc.pl/product_info.ph ... 17fda972e5
jeżeli przesadziłam to przepraszam

wydaje mi się że nie chciałabyś aby rozpadło się wasze małżeństwo???

[ Dodano: 2009-02-10, 10:19 ]
http://www.libido.com.pl/?gclid=CLm416_ ... 3wodBnXc0g

[ Dodano: 2009-02-10, 10:21 ]
co do tego łóżeczka to tylko na noc dosuwaj, ja tak robię, jest dosunięte pod kątem i spokojnie mogę wstać

Później cyknę ci fotę jak to wygląda, bo teraz mała śpi

Wróć do „Mam dwa latka, dwa i pół”