Awatar użytkownika
Iwona H
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

10 lut 2009, 14:07

A ja dziś znowu robiłam ciasto Gie :-D tym razem truskawkowo - jabłkowe, po południu przyjdzie moja siostra, do kawki będzie jak znalazł.
A tu mój mały pomagier
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
szkrab
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

10 lut 2009, 14:08

moja Wiki to moze sie chodzic szczepic codziennie.Jak jej powiedzialam ze idzie piku piku to juz przed drzwiami gabinetu rekaw podwijala :-D

Gie bedzie lepiej niedlugo zaczna nasze szkraby noce przesypiac to i ochota wroci. Moze zaproponu swojemu ze np w nocy z piatku na sobote on wstaje do Zus a z rna bedzie mial odrobine przyjemnosci.Bo jak sie wyspisz to bedziesz miec wiecej ochoty.Moze to zadziala :-)

Awatar użytkownika
Gie
Cyber rusałka
Cyber rusałka

10 lut 2009, 14:08

aaa, dziewczyny, czekam na foty Waszych pokoikow z lozeczkami maluchow... moze i ja cos wykombinuje jednak...

Awatar użytkownika
Iwona H
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

10 lut 2009, 14:09

A to jeszcze z wczoraj
Obrazek

Awatar użytkownika
shoo
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

10 lut 2009, 14:15

SHOO - ciesze sie, ze kartka wreszcie doszla :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: udalo Cisie mnie rozczytac??? :ico_noniewiem: :ico_noniewiem:
tak, udalo mi sie rozpracowac szyfr, ktorym zakodowalas swoja wiadomosc :-D
problem mialam tylko z "Dworcem Centralnym", ale pozniej pomyslalam, ze skoro kartka z Wawy, a cos sie zaczyna z wielkich liter D i C, to musi to byc Dworzec Centralny, a nie Disney Club, albo cos :-D takze jest gites.
o ja biedna nieszczesliwa... :ico_olaboga: :ico_olaboga:
:ico_pocieszyciel:

Awatar użytkownika
Gie
Cyber rusałka
Cyber rusałka

10 lut 2009, 14:16

moja Wiki to moze sie chodzic szczepic codziennie.Jak jej powiedzialam ze idzie piku piku to juz przed drzwiami gabinetu rekaw podwijala

serio??? :ico_szoking: :ico_szoking: no to gratki, pierwszy raz slysze, zeby dziecko tak reagowalo... :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
Gie bedzie lepiej niedlugo zaczna nasze szkraby noce przesypiac to i ochota wroci. Moze zaproponu swojemu ze np w nocy z piatku na sobote on wstaje do Zus a z rna bedzie mial odrobine przyjemnosci.Bo jak sie wyspisz to bedziesz miec wiecej ochoty.Moze to zadziala
tak tez wole nie robic, bo nie jestem w stanie zagwarantowac, ze nawet po przespanej nocy bede miala na to ochote, a On sie jak zwykle sie nastawi, napali, a potem bedzie mial pretensje, ze mu cos obiecalam i nie dotrzymalam slowa...

IWONKA - nooo, to ciasto bedzie na pewno super - jablka i truskawki - mniaaam...

Awatar użytkownika
shoo
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

10 lut 2009, 14:18

Iwona H, ale ten Twoj syn jest przystojny :-) tzn. teraz jest slodki, ale jak podrosnie, to niezle ciacho z niego bedzie (moge tak pisac o Twoim synu? hehe, taka jest moja opinia...)

a Paula slodka jak zawsze :-) pulpecik maly :-)

Gie, ja wstawie fote wieczorem, bo teraz akurat wlozylam malego do lozeczka i nie chce go budzic
poza tym musze tam posprzatac, a tak mi sie nie chce :P

Awatar użytkownika
Gie
Cyber rusałka
Cyber rusałka

10 lut 2009, 14:18

tak, udalo mi sie rozpracowac szyfr, ktorym zakodowalas swoja wiadomosc
problem mialam tylko z "Dworcem Centralnym", ale pozniej pomyslalam, ze skoro kartka z Wawy, a cos sie zaczyna z wielkich liter D i C, to musi to byc Dworzec Centralny, a nie Disney Club, albo cos takze jest gites
no to ciesze sie, bo wszystkie moje literki sa do siebie podobne, a jak jeszcze chce zmiescic tyle tekstu na malej karteczce, to juz w ogole wyglada to nieciekawie...

pokaz kartke od Margarity :ico_sorki: :ico_sorki:

IWONA - Patryk chyba zakochany w siostrzyczce, cooo?? Nie jest zazdrosny wcale??

Awatar użytkownika
shoo
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

10 lut 2009, 14:24

pokaz kartke od Margarity :ico_sorki: :ico_sorki:
w sensie.. mam zrobic pocztowce zdjecie? ;-)

Awatar użytkownika
szkrab
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

10 lut 2009, 14:32

A ja lece sie z Jula pobawic bo wlasnie wstala a Wiki spi.Wiec trzeba troche czas wykorzystac.Zagladne wieczorkiem.Ale bede miala pewno czytania :ico_olaboga:

Wróć do „Mam dwa latka, dwa i pół”