w sensie.. mam zrobic pocztowce zdjecie?
noo, jesli Margarita nie ma nic przeciwko...
widzialam wszystkie, tez uwazam, ze sa swietne (Forresta widzialam chyba z milion razy i 2 razy ksiazke przeczytalam, podobnie ze Skazanymi...)SHOO - a Ty tylko nowosci sciagasz?? bo ja mam kilka takich filmow, ktore moglabym ogladac co jakis czas i ktore znam na pamiec...
[ Dodano: 2009-02-10, 14:06 ]
te filmy, to m.in. oczywicie kultowy Dirty Dancing, ale tez np. Skazani na Shawshank, Zielona Mila, Forrest Gump, Pani Doubtfire (UWIELBIAM!!!) i wiele innych...
nie kojarze tej scenki... moze dlatego, ze tylko kilka odcinkow widzialamA moj ulubiony serial to...:Daleko od szosy" scenka Kiedy Bronka pluje pestkami the best...hehhehehe.Albo te wypryski na plecach...Teraz puszczaja w tv.![]()
widzialam ten film, Gie chyba tez... nie nalezy do najlepszych.. swoja droga, zostal ogloszony bodajze najgorszym horrorem rokui włąśnie sciąggnęłam 'Zdarzenie"...
mam nieodparte wrażenie że nas faceci sa prawie tacy sami, wygląd fizyczny ich różnia co do filmow sci-fi... to ja tez nie lubie (za to A. uwielbia wszystkie filmy o kosmitach, wojnach w kosmosie, atakach na planete Ziemie, super-bohaterach itp..)
Wróć do „Mam dwa latka, dwa i pół”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość