Awatar użytkownika
Gie
Cyber rusałka
Cyber rusałka

10 lut 2009, 14:34

w sensie.. mam zrobic pocztowce zdjecie?

noo, jesli Margarita nie ma nic przeciwko...

Awatar użytkownika
shoo
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

10 lut 2009, 14:40

Gie, nie no, spoko :-) zrobie za jednym zamachem zdjecia pocztowek i lozeczka

czyli... pozniej :-)

teraz zastanawiam sie, jaki by sobie film na wieczor sciagnac.... ech ten odwieczny dylemat :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
Gie
Cyber rusałka
Cyber rusałka

10 lut 2009, 15:03

SHOO - a Ty tylko nowosci sciagasz?? bo ja mam kilka takich filmow, ktore moglabym ogladac co jakis czas i ktore znam na pamiec...

[ Dodano: 2009-02-10, 14:06 ]
te filmy, to m.in. oczywicie kultowy Dirty Dancing, ale tez np. Skazani na Shawshank, Zielona Mila, Forrest Gump, Pani Doubtfire (UWIELBIAM!!!) i wiele innych...

Awatar użytkownika
shoo
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

10 lut 2009, 15:24

SHOO - a Ty tylko nowosci sciagasz?? bo ja mam kilka takich filmow, ktore moglabym ogladac co jakis czas i ktore znam na pamiec...

[ Dodano: 2009-02-10, 14:06 ]
te filmy, to m.in. oczywicie kultowy Dirty Dancing, ale tez np. Skazani na Shawshank, Zielona Mila, Forrest Gump, Pani Doubtfire (UWIELBIAM!!!) i wiele innych...
widzialam wszystkie, tez uwazam, ze sa swietne (Forresta widzialam chyba z milion razy i 2 razy ksiazke przeczytalam, podobnie ze Skazanymi...)
Pani Doubtfire - pierwsza komedia, na ktorej bylam w kinie, pamietam do dzis... a przy Zielonej Mili sie poryczalam (co, jak wspominalam, rzadko sie zdarza) :-)

ja do moich ulubionych filmow zaliczam "Lsnienie" Kubricka.. i "Siedem" z horrorow/thrillerow, "Glupi i Glupszy" i "Borat" z komedii, z przygodowych "Gladiator".. no i "Efekt motyla" tez mi sie podobal :-)

[ Dodano: 2009-02-10, 14:24 ]
aha i oczywiscie "Slumdog" :-D

kamilka21
Biegaczostruś na forum
Biegaczostruś na forum

10 lut 2009, 15:30

Witam was kobietki :)
zajrze jak maly usnie i zrobie obiad
:) :-D :-D :-D :-D :-D :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch:

Awatar użytkownika
Jagna30
Trzy tysiące lat minęło...

10 lut 2009, 15:37

Uffffffffffffffffff....................doczytałam Was....

Jestem już po zakupach,pieniądze wydane :ico_placzek: ale zapasik jest :-D

Kurcze Gie, możliwe że to po tabsach,masz spadek libido...Ja przykleiłam 2 plaster i wydaję mi się jakby libido ciągle szło w góre...A może to prawda,że po 30-tce kobieta ma więsze potrzeby...nie wiem :ico_noniewiem: W moim przypadku tak jest,co nie powiem mojemu K. sie podoba.I ostatnimi czasy w łóżku jest zajebiaszczo :-D
Nasze ptrzeby jakby się wyrównały....chociaz kiedyś było podobnie jak u Was...

shoo, ja tez postaram się wysłać w tym tygodniu karteczkę... :ico_oczko:

Dirty Dancing...ehhhhh.......i moja miłośc do Patricka Swayze...hmmm.... :ico_noniewiem: To kultowy film....chyba mój ulubiony.
Zielona Mila..też ..ryczałam jak głupia .
A moj ulubiony serial to...:Daleko od szosy" scenka Kiedy Bronka pluje pestkami the best...hehhehehe.Albo te wypryski na plecach...Teraz puszczaja w tv. :ico_brawa_01:

[ Dodano: 2009-02-10, 14:42 ]
Ostatnio oglądałam Babylon A.D. sci-fi...dziwny film...jakos mi nie podszedł...zreszta i gatunek mi nie bardzo leży.
Mam do obejrzenia jeszcze 'Świadectwo" ...ciągle odkładany...na póżniej.
"Kochanice króla" i włąśnie sciąggnęłam 'Zdarzenie"... :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
shoo
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

10 lut 2009, 15:54

A moj ulubiony serial to...:Daleko od szosy" scenka Kiedy Bronka pluje pestkami the best...hehhehehe.Albo te wypryski na plecach...Teraz puszczaja w tv. :ico_brawa_01:
nie kojarze tej scenki... moze dlatego, ze tylko kilka odcinkow widzialam :/
z seriali najbardziej lubie "Swiat wg Bundych" i kiedys namietnie ogladalam "Pokolenia" i "MacGyvera" :-D

i włąśnie sciąggnęłam 'Zdarzenie"... :ico_brawa_01:
widzialam ten film, Gie chyba tez... nie nalezy do najlepszych.. swoja droga, zostal ogloszony bodajze najgorszym horrorem roku :-D ale obejrzyj sobie, posmiejesz sie troche.. ja sie posmialam ;-)

[ Dodano: 2009-02-10, 14:56 ]
a co do filmow sci-fi... to ja tez nie lubie (za to A. uwielbia wszystkie filmy o kosmitach, wojnach w kosmosie, atakach na planete Ziemie, super-bohaterach itp..)

ostatnio sciagnal sobie "ExistenZ" - Boze, porazka.. po 10 min wyszlam z pokoju

..a on po 20 sam wylaczyl, bo powiedzial, ze nie dalo sie tego ogladac :-D

Awatar użytkownika
Jagna30
Trzy tysiące lat minęło...

10 lut 2009, 15:57

shoo, o żesz....aż taka szmira???Eeeee to nie oglądam,nawet.
Ściągam własnie"To nie tak,jak myslisz kotku" i "jak to sie robi z dziewczynami"polskie komedie...podobno dobre. :ico_sorki:

Awatar użytkownika
margarita83
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

10 lut 2009, 16:04

shoo i gie nie ma problemu co do zdjęcia kartki :-D cieszę się że doszła, szybko :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Majce uciekła jedna drzemka i wiecie co mam :ico_olaboga:
mam ochotę rwać włosy z głowy

[ Dodano: 2009-02-10, 15:06 ]
a co do filmow sci-fi... to ja tez nie lubie (za to A. uwielbia wszystkie filmy o kosmitach, wojnach w kosmosie, atakach na planete Ziemie, super-bohaterach itp..)
mam nieodparte wrażenie że nas faceci sa prawie tacy sami, wygląd fizyczny ich różni ;-)

Jagna30, skąd ściągasz filmiki???
bardzo lubię polskie komedie, ale P. niestety nie :-/

kamilka21
Biegaczostruś na forum
Biegaczostruś na forum

10 lut 2009, 16:19

No wiec witam was :)
wczoraj sie nie odezwalam poniewaz kombinowalismy , co zrobic .......................,wiec rodzice dali nam maly pokoj, a siostry przeniosly sie narzie do rodzicow , z czego 1 siostry i tak nie ma , bo do chlopaka jezdzi:) narazie jakos musimy dac rade , a my nad czyms myslimy , ja szukam pracy zobaczymy co z tego bedzie , chociaz narazie na pol etatu, ale tylko do poludnia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! , bo moja mama na popoludniu do pracy, wiec gdzies gora do 13 moge pracowac :/

Urzadzilismy sie jakos, ofczywiscie nie wszytskie ciuchy zostaly wziete , wiec jakos po nie pojedziemy :( wczoraj juz pozniej troszke sie uspokoilam , ale bylo ciezko !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! pozniej wstawie fotki pokoiku:) i lozeczka dla Gie

Gie my bedziemy mieli taka sama spacerowke :)

A Hubcio tak zaczal gadac ba-ba, bla-bla, i inne, ze caly zcas na okraglo:), dzis bylismy u lekarza na szczepieniu jest oki :) Hubert wazy juz 8,6 kg i mierzy 75cm :), nastepne szczepienie dopiero po roczku :)

[ Dodano: 2009-02-10, 15:21 ]
Aaaaaaa wogole zapomnialam , moja mama zauwazyla , ze Huberta gorna lewa 1 jest prawie na wierzchu :) :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Wróć do „Mam dwa latka, dwa i pół”