avanti kochana nie martw się, ważne, że będziesz mieć przy sobie synka, widocznie tk bylo Ci pisane a cc to też nie tragedia wiele kobiet specjalnie w klinikach placi za to, ominie Cie nacinanie krocza, skurcze bolące i caly ten ból, znieczulenia i pierdolki, wszystko ma swoje dobre strony. Czy to ważne jak? Ważne, że dzidzia bedzie z Tobą :) No kochana glowa do góry, a jak jest tak jak
zoola mówi to zostaniesz kwietnióweczką i będziesz miala malego na rączkach jako pierwsza z nas :)
ja jutro jade chyba do poznania do kolezanki , zostane do Piątku , musze odreagować, znowu mamy kryzys w związku, nie bede Wam pisać bo nie chce psuć milej atmosfery, ale od 2 dni jest tragedia i chyba zdecyduje sie na rozwód, sprawy poszly zbyt daleko, wstyd mi, aż pisać, ale wiem, że on nigdy sie nie zmieni - glupia przez ostatni miesiąc wierzylam, że wszystko sie moze jeszcze zmienic i że teraz bedzie dobrze. Nie chce aby tak wyglądalo moje życie, nie chce też aby mój syn tego doświadczal
[ Dodano: 2009-02-10, 16:43 ]
nigdzie nie jade musze do lekarza jutro iść - mam bakterie w moczu i stan zapalny narządów rodnych , wszystkiego mi sie odechciewa juz