moja mama ma problemy z zaparciami i sobie chwali... jak je jedna dziennie to jest ok ale efekt pojawia sie po jakims czasie...A Activia dziala? probowala ktoras?
ja mam taki problem ze znalezieniem opiekunki ze mala bania ale o zlobku jeszcze nie mysle... chociaz moja kolezanka poslala 9,5 miesieczna corke i sobie bardzo chwali- corka ma teraz ponad 2 lataja złozyłam juz podanie ale do żłobka, zeby przyjeli mi Kubusia od wrzesnia
nie jeszcze nie chodzi ale ja sie nie martwie mój brat zaczął sam chodzić jak miał 1 i 3 m-ce . Mi tez sie czesto sni nasze forum uzależnienie normalnieAsiu, snilo mi sie, ze wstawilas na forum zdjecia jak Franio chodzi
ja chyba za duzo na tym forum siedze, bo potem mi sie po nocach sni
ja Franka dam do przedszkolajak skończy 3 latka ale u nas nie ma problemu z przeedszkolem wiec mam jeszcze duzo czasu.dziewczyny Wasze dzieci beda chodzily do przedszkola?? zapisujecie juz??
tak ja zapisalam juz zuze do przedszkola do 2 ktory wiobiore?? nie wiem jeszcze mam czas hahadziewczyny Wasze dzieci beda chodzily do przedszkola?? zapisujecie juz??
było ciasno ale sie udało naszczescieasiab, super roczek mial Franio-tak sie martwilas a wszyscy sie zmiescili
Zuzia Aniżaba ma dziś roczek !!!!!!!!!kto jest nastepny????
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość