Awatar użytkownika
Gie
Cyber rusałka
Cyber rusałka

10 lut 2009, 20:48

SHOO - nooo, ja zaslaniam reka twarz i wtedy mowie, ze "nie ma mamy", a potem się odslaniam mowiac "akuku" i Ona sie tak cieszy... a Ty sie ze mnie nie smiej, nunu... :ico_nienie: :ico_nienie:

mam malo czasu, wiec napisze w skrocie - przyszedl kojec :) otworzylysmy go z tesciowa, a jak wyciagalysmy go z torby, to wypadly z niego 2 male plastikowe czesci - od razu widac bylo, ze cos sie polamalo... Okazalo sie, ze te plastiki, to czesci od takich uchwytow na spodzie kojca, ktore przytrzymuja i lacza ze soba rurki... no i tym sposobem, jedna rurka zwisa bezwiednie i nie ma przez to oparcia pod spodem w jednej czesci kojca... do tego dwa boki nie chcialy mi sie otworzyc do konca i zablokowac... :ico_zly: :ico_zly: zaczelam dzwonic pod nr telefonu do tego sklepu, z ktorego kupilam kojec z allegro - nikt nie odbieral... no to sobie pomyslalam, ze pewnie juz po kojcu i kasie... (chociaz to od SS) W koncu sie dodzwonilam, odebrala bardzo mloda dziewczyna, myslalam, ze powie mi, ze trzeba bylo obejrzec kojec jak przyniosl go kurier (a odbierala tesciowa jak nas nie bylo w domu) i ze to na pewno wina kuriera... Ale o dziwo - milo mnie zaskoczyla - w ogole nie ma najmniejszego problemu, ona moze juz dzisiaj wyslac mi nowy kojec, a tamten na ich koszt odesle im. Nawet, ze nie musze z nim chodzic na poczte, bo jak kurier przywiezie nowy kojec, to zabierze ten popsuty :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: bylam w szoku - no pelna profeska... Powiedziala, ze zadzowni do szefa i zaraz do mnie oddzwoni - ucieszylam sie, ze jutro juz bede miala nowy kojec i wszystko bedzie ok, ale ona za chwile zadzwonila, ze bardzo mnie przeprasza, ale to byla ostatnia sztuka i nie maja juz tego kojca w zadnym sklepie :ico_olaboga: :ico_olaboga: I ze moge ten odeslac, a wtedy oni oddadza go do serwisu i naprawia (co bedzie trwalo ok. tygodnia, dwóch), albo oddadza mi kase... :ico_placzek: :ico_placzek: No wiec chyba jednak poprosze o kase i kupie ten 90 x 90, o ile jeszcze jest na allegro... no i problem sie rozwiazal sam...

zrobilam zdjecia kojca, wiec wstawie moze jutro...
Ostatnio zmieniony 10 lut 2009, 21:30 przez Gie, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
margarita83
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

10 lut 2009, 20:48

"gdzie jest bobas" :-D wtedy mała śmieje się w głos... :ico_brawa_01:
hehe z epoki lodowcowej - ja też tak zabawiam sie z Majką ;-)
Też mialam Bear Shera ale oczywiście przy formacie poszedł sobie i w tej chwili nie mam żadnego :-|

Gie Zuz świetnie sie uśmiecha, szkoda że nie mam dźwięków w kompie, bo oczywiście brakło czasu żeby zainstalować sterowniki do karty dźwiękowej :ico_zly:
ach ten mój P. :ico_olaboga:

Majka usypia, idę sobie zrobić do jedzonka bo jakaś głodnawa jestem, a kałdun rośnie :ico_olaboga:
Ja chcę już wrócić do pracy, wtedy schudnę mam nadzieję :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:
A tu jeszcze L4 do końca lutego, potem urlop w marcu i od 4 kwietnia do pracy :-D

[ Dodano: 2009-02-10, 19:52 ]
Gie, przykro mi z powodu kojca, ale faktycznie sprzedawca z allegro godzien podziwu i należy mu sie ogromny POZYTYW :ico_sorki:
Mało takich na allegro.

[ Dodano: 2009-02-10, 19:53 ]
http://www.mebleagata.pl/product/c2f2db ... 07224.aspx
mojemu P. się nie podobają :ico_zly:

Awatar użytkownika
shoo
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

10 lut 2009, 21:37

obiecane foty (zaraz Was doczytam), chce to juz miec z glowy :-D

aha, z gory przepraszam, za oswietlenie i jakosc zdjec, ale robilam je moim aparatem (A. wzial ten wypasiony)

nasza sypialnia:

Obrazek

tyle jest miejsca pomiedzy naszym lozkiem, a lozeczkiem Jasperka.. w sam raz, zeby sie zmiescic :-D

Obrazek

a tutaj Jasperek czyta kartki od ciotek z Polski :-D (nie mowilam, ze umie czytac??)

Obrazek

no i kartki na lodowce :-) nigdy nie wieszalam ich tam, tak wiec, te sa pierwsze :-)

Obrazek

:ico_brawa_01:

[ Dodano: 2009-02-10, 20:38 ]
ups, ostatnie zdjecie cos sie krzywo wstawilo, zaraz to zmienie :-D

[ Dodano: 2009-02-10, 20:39 ]
zmienione :P

Awatar użytkownika
Gie
Cyber rusałka
Cyber rusałka

10 lut 2009, 21:41

a tutaj Jasperek czyta kartki od ciotek z Polski (nie mowilam, ze umie czytac??)

oooo, widac moje wypociny drobnym maczkiem... ;)
Jaspi czyta, a Ty piszesz, ze jest najbardziej w tyle z forumowych dzieciaczkow... :ico_puknij: :ico_puknij: :ico_puknij: :ico_oczko: :ico_oczko: :ico_oczko:

kto tez jeszcze chce kartke od Gie???

dzieki wszystkim za foty sypialni - moze i ja dzisiaj przystawie jej to lozeczko... wtedy bede miala tyle samo miejsca, co Ty SHOO... ajfinkebałrit...
Ostatnio zmieniony 10 lut 2009, 21:43 przez Gie, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
shoo
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

10 lut 2009, 21:43

heh, no a nasza sypialnia, to taka pusta jest, podobnie zreszta, jak cale mieszkanie - nie mamy zbyt wielu mebli :-D (wynajmujemy je dopiero ok. 3 miesiecy), ale nie bedziemy tu nic kupowac, bo nie ma sensu... to tylko takie mieszkanie przechodnie, caly czas szukamy czegos lepszego... no i dom chcemy wybudowac, ale to sobie poczeka :/

aha, tu jeszcze Jasperek, jak sie podnosi na raczkach :-)

Obrazek

Awatar użytkownika
Gie
Cyber rusałka
Cyber rusałka

10 lut 2009, 21:44

aha, tu jeszcze Jasperek, jak sie podnosi na raczkach

:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: maly Pudzian :-D :-D :-D

Awatar użytkownika
shoo
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

10 lut 2009, 21:49

Gie, doczytalam o kojcu, szacun dla tej dziewczyny, rzadko sie to spotyka :-)

i tak, jak powiedzialas, problem rozwiazal sie sam.. ja wiedzialam, ze Ty podswiadomie chcesz ten mniejszy... nie uciekniesz przed przeznaczeniem :-D

margarita83, meble bardzo klasyczne i powazne, jak dla mnie okej, lubie proste, wyrazne kanty, bez ozdobnikow i dupereli... czemu sie nie podobaja P.? jaki macie kolor scian? trzeba miec jasne, bo inaczej, ciemne meble Was przytlocza..

[ Dodano: 2009-02-10, 20:50 ]
maly Pudzian :-D :-D :-D
nawet podobny z twarzy, co nie? :-D :-D

jak ja tak moge.. o wlasnym synu...

:-D

Awatar użytkownika
Jagna30
Trzy tysiące lat minęło...

10 lut 2009, 21:55

margarita83, oj nie przesadzaj z tym kałdunem..jest ok :-D
A mebelki-super;)Szkoda tylko,że nie podobają się Twojemu Panu:-/

Gie, strasznie mi przykro,że wyszła taka historia z tym kojcem...

shoo, rób miejsce na widokówkę z Bydgoszczy :-D Postaram sie jutro wysłać :ico_haha_01:

Ja sie żegnam....do jutra...pa.

Awatar użytkownika
Gie
Cyber rusałka
Cyber rusałka

10 lut 2009, 22:04

aaa, MARGARITA - smiac mi sie chcialo jak ogladalam zdjecia Twojej sypialni - widze, ze tez macie zarzucone cos na lampke nocna... hhahhaa... u nas to samo - jakies gacie (rozowe spodenki) wisza na lampie stojacej odkad mala jest w domku i jak sie zapali tę lampke, to w pokoju robi sie taki burdelowski klimacik... ;)

mi sie tez mebelki podobaja...

SHOO - lepszy Pudzian niz Wisniewski ;) pewnie masz racje z tym przeznaczeniem odnosnie kojca... ;)

JAGNA - pppapapaaa, dobrej nocki...

kamilka21
Biegaczostruś na forum
Biegaczostruś na forum

10 lut 2009, 22:12

Witam wieczornie :)

Hubcio zjadl kaszke o 20.15 i od 20.30 spi :)

gie szkoda , ze wyszlo to tak z tym kojcem :(

shoo super jasperek , my tez u tesciow mielismy tak lozeczko jak wasze, i tez tyle miejsca bylo , a teraz mam troszke inaczej wkleje wam foty:)

Wiecie nie wiem jak mam namowic i dojsc do M , zeby sie tak wyzalil mi jak przyjaciolce co go dreczy, co czuje i wogole po tym co sie stalo???????:(

[ Dodano: 2009-02-10, 21:15 ]
A ja juz zmienie zebolki Hubcia jak wyjda obydwa to wkleje fotki, jak beda bardziej widoczne :)

Wróć do „Mam dwa latka, dwa i pół”