czesc
Jagna30, zyczylas sobie, zeby sie ktos pojawil i oto jestem!!
Twoj Patryk tez wczesnie zaczal chodzic, 10 miesiecy to chyba wczesnie, nie?
co do Huberta, to
kamilka21, wklejaj film, chetnie znowu doznamy szoku
Iwona H, alez z tego Twojego syna byl slodziak

w sumie dalej jest, bo nie zmienil sie bardzo od czasu, kiedy byl niemowleciem... teraz to jest taka wieksza i starsza kopia tego malenstwa, twarz mu sie nie zmienila

aa i jak dziewczyny zauwazyly, Paula to pulchna kobitka... malego tez karmilas tylko cycem? ...i chyba wlasnie Patryk jest podobny do Ciebie, a Paulinka z kolei do Twojego G... chociaz z Ciebie tez cos ma

w ogole, bardzo podoba mi sie imie Patryk i chcialam tak dac malemu, ale A. powiedzial, ze to jest "irlandzkie imie" i ze nie...
on jest Anglikiem, a pewnie slyszalyscie o odwiecznej wojnie pomiedzy Anglikami i Irlandczykami... cos jak u nas cala Polska vs Warszowiocy

(bez obrazy, Gie)
ja wczoraj obejrzalam tylko polowe filmu, ale zaraz sobie dokoncze... jak tylko sie z Wami nagadam
[ Dodano: 2009-02-13, 08:26 ]
szkrab, fajnie,ze znalazlas chwile na relaks... wydaje mi sie, ze jestes bardzo bardzo zapracowana i zalatana osoba

ale czasami tez trzeba odpuscic i sie "odmozdzyc" (ja to praktykuje co wieczor... hehe, widac efekty)
[ Dodano: 2009-02-13, 08:28 ]
aha, powiedzcie mi, czy Wasze maluchy, jak je przebieracie, tez drapia sobie nozki??? (uda, kolanka)
moj to robi za kazdym razem, jak mu zdejme spiochy.. i teraz nie wiem, czy go te nogi swedza, czy po prostu "wszystkie maluchy tak maja"