Ja mam te co mialam jako butelki. Troche ciezko bylo znalezc ustniki bo Balonik wycofuja, ale to straszna wygoda, ze mozna dowolnie zmieniac
a wiesz, ze to nie prawda z tym balonikiem? Ja jakiś czas temu chciałam dokupić smoczki, bo Kuba tylko balloniki uznaje. Przeszukałam wszystkie sklepy i w każdym mi mówili, że się wycofują. Więc zadzwoniłam do canpola żeby mi powiedzieli gdzie jeszcze mogę zrobić zapas tych smoczków, a tam w dziale marketingu wszyscy wielce zdziwieni! I normalnie prosili mnie o adresy tych sklepów w których sprzedawcy tak twierdzą. A lovi jest droższe i dlatego tak mówią chcą zarobić. Dla mnie zwlaszcza szokiem jest podgrzewacz lovi, który jest identyczny ze starym podgrzewaczem canpola, a jest o 100zł droższy tylko dlatego, ze napisane jest na nim lovi.
Jak będziesz coś kiedyś potrzebować jeszcze z balonika to zadzwoń albo napisz do canpola to przyślą ci listę najbliższych sklepów firmy.
Słuchajcie mam problem!!! Tylko sie nie śmiejcie!
We wtorek mam w pracy bal i nie mam przebrania i żadnego pomysłu! Kompletna pustka. Wszystkie moje koleżanki za królewny się przebierają, bo to najprościej - jakaś weselka sukienka i korona. Ale ja nie mam nic takiego, bo odkąd przytyłam praktycznie nic sobie nie kupiłam więc ta alternnatywa odpada. Zwłaszcza, że ja wyglądam bardziej na ogrzyce niz na królewnę
Pomóżcie mi coś wymyśleć - żeby było proste do wykonania ale żebym jedna nie wyglądała jak ogr.