kazda z nas robhi inaczej nasz synek nie zawsze tzn. nie codziennie dostaje , to co my jemy bo tez dostaje sloiczkowe takie ktore mu podchodza i tez czasem ugotuje tylko dla niego :), wiec to nie jest tak , ze ja caly zcas daje mu to co my jemy:)
Nie raz jak mamy zupke dobra , i uwazam , ze moge ja mu dac to dam mu troszke , ale oczywiscie bez soli, ani tam zadnych przypraw, pieprzow itp. zanim ja doprawie , to odlewam mu troszke do miseczki , chociaz to przewaznie sa tylko ziemniaczki ii wazywka, i troszke wywaru aby nie byla za gesta i to wszytsko nie daje mu konkretnie takiej, jak my jemy

Bo przewaznie , jest tak , ze do ziemniaczkow i warzywek , zawsze dodaje mu zupke sloiczkowa, mieszam mu :)
Dobra , co do zywienia koniec gadania :)

A ja dzisiaj dzwonilam , do szpitala i okazalo sie , ze jutro nie jedziemy , bo im sie cos poprzestawialo , i mam dzwonic w piatek, wiec okaze sie , czy w piatek bedziemy jechac czy nie

Iwonka Paulinka super :)
Jagna sa dzieci , ktore nie lubia kaszkek , mojej znajomej corcia tez wogole nie je kaszek, bo nie lubi :) to tak jak Hubert mleka tak Emi nie lubi kaszek

[ Dodano: 2009-02-17, 19:11 ]
Co sie dzieje na tym swiecie,