Ja mam te co mialam jako butelki. Troche ciezko bylo znalezc ustniki bo Balonik wycofuja, ale to straszna wygoda, ze mozna dowolnie zmieniac
a wiesz, ze to nie prawda z tym balonikiem? Ja jakiś czas temu chciałam dokupić smoczki, bo Kuba tylko balloniki uznaje. Przeszukałam wszystkie sklepy i w każdym mi mówili, że się wycofują. Więc zadzwoniłam do canpola żeby mi powiedzieli gdzie jeszcze mogę zrobić zapas tych smoczków, a tam w dziale marketingu wszyscy wielce zdziwieni! I normalnie prosili mnie o adresy tych sklepów w których sprzedawcy tak twierdzą. A lovi jest droższe i dlatego tak mówią chcą zarobić. Dla mnie zwlaszcza szokiem jest podgrzewacz lovi, który jest identyczny ze starym podgrzewaczem canpola, a jest o 100zł droższy tylko dlatego, ze napisane jest na nim lovi.
Jak będziesz coś kiedyś potrzebować jeszcze z balonika to zadzwoń albo napisz do canpola to przyślą ci listę najbliższych sklepów firmy.
Słuchajcie mam problem!!! Tylko sie nie śmiejcie!
We wtorek mam w pracy bal i nie mam przebrania i żadnego pomysłu! Kompletna pustka. Wszystkie moje koleżanki za królewny się przebierają, bo to najprościej - jakaś weselka sukienka i korona. Ale ja nie mam nic takiego, bo odkąd przytyłam praktycznie nic sobie nie kupiłam więc ta alternnatywa odpada. Zwłaszcza, że ja wyglądam bardziej na ogrzyce niz na królewnę :ico_oczko:
Pomóżcie mi coś wymyśleć - żeby było proste do wykonania ale żebym jedna nie wyglądała jak ogr. :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: