[ Dodano: 2009-02-17, 17:37 ]
Franek ma katar coś go bierze zaczyna kasłać co jakiś czas

ja tez trzymam kciukioby nic się go nie czepiło
tak szczerze, to wlasnie nasza homeopatka powiedziala, ze ona swoich (dwuletnich) wnukow na to dziadostwo nie szczepila i jak chcemy to nam tez napisze zaswiadczenie o odroczeniu albo rezygnacji, takie do osrodka zdrowia...wlasnie mi sie to szczepienie nie podoba... kiedys tzn pare lat temu nie szczepilo sie na to
nie wiem czy dobrze pamiętam ale wydaje mi się że Anuszka albo asiab też nie podobalo im się zbytnio ale jak poklikały tam to zmieniły troche zdanie że jednak fajny jest , bo wiesz, tam możemy gadać bez barier naprawde o wszystkimA ja na wątek prywatny nie zaglądam, bo jakoś mi się ten pomysł wcale nie podoba.. (ale nie musi).
a żałuj. Tam przybyło 8 stron a tu 2 i fajnie jest tak pisac bez obawy że jakiś sąsiad cie pdczytujeA ja na wątek prywatny nie zaglądam, bo jakoś mi się ten pomysł wcale nie podoba.. (ale nie musi).
to szczepienie po roczku to jest straszne. Najgorsze ze wszytskich. Ja opóźnie ile się da.nasza homeopatka mowila, ze to szczepienie po roczku strasznie obniza odpirnosc
a gdzie ona mieszkajak chcemy to nam tez napisze zaswiadczenie o odroczeniu albo rezygnacji, takie do osrodka zdrowia...
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość