Awatar użytkownika
margarita83
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

17 lut 2009, 21:41

Gie, ja Majkę będę wozić do niej więc też się troszkę dygam co to będzie. Zobaczymy, najpierw zaczniemy od częstego odwiedzania się :-) Wtedy poobserwuję tę mała Julkę.
A kuzynka, ma już dwie córy, w tym jedna w wieku szkolnym, a ta druga ma właśnie 2 latka. Za mało czasu z nią spędziłam żeby ja oceniać i żeby ocenić stopień mojego zaufania do niej. Na tą chwilę w skali do 10 daję jej 5, jak dojdziemy do 8 to będzie super i wrócę do pracy ;-)

A co do P. to nie wiem kiedy dostanie wypowiedzenie. Pisałam wam że może to być dziś a może to być za 2-3 a może nawet m-cy. Nie mamy zielonego pojęcia kiedy to będzie, wiemy że będzie to z dnia na dzień i bez zdania racji. Jeżeli to wyjdzie akurat w tym czasi to faktycznie on będzie zajmował się Majką.

kamilka21
Biegaczostruś na forum
Biegaczostruś na forum

17 lut 2009, 22:34

witam

?Nie, nie kobietki nic nie krece ani sie nie tlumacze, aby na odczepne , nie absolutnie, poprostu myslalam , ze zrozumiecie o co mi chodzi !!!!!!!!!!!!!!!!!!no poprostu zle sie wyrazilam :( przepraszam moja wina :(

Ostanio tak jak Emi!!!!!!!!!!!!!! Hubciowi smakowal rosolek z ryzem :)

Oj powiem wam , ze juz mam dosyc ciaglego dzwonienia tam do szpitala i ciaglego przekladania , ale mus to mus.
Trudno musze czekac :(tylko sie boje co beda mu robic :( mojemu malenstwu :(

Awatar użytkownika
margarita83
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

17 lut 2009, 22:40

Oj powiem wam , ze juz mam dosyc ciaglego dzwonienia tam do szpitala i ciaglego przekladania , ale mus to mus.
Trudno musze czekac :(tylko sie boje co beda mu robic :( mojemu malenstwu :(
będzie dobrze.

Kolorowych babeczki ;-)

kamilka21
Biegaczostruś na forum
Biegaczostruś na forum

17 lut 2009, 22:44

Margarita mam nadzieje , ze bedzie dobrze :) dziekuje

dobranoc :) :ico_spanko: :ico_spanko: :ico_spanko:

Awatar użytkownika
margarita83
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

18 lut 2009, 09:43

ja pierwsza :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking:

o mamo chyba po raz pierwszy jestem pierwsza :-D :-D :-D

witam z :ico_kawa:
i dla wszystkich :ico_kawa: :ico_kawa: :ico_kawa: :ico_kawa: :ico_kawa: :ico_kawa: :ico_kawa: :ico_kawa: :ico_kawa: :ico_kawa: :ico_kawa: :ico_kawa: :ico_kawa: :ico_kawa: :ico_kawa: :ico_kawa: :ico_kawa: :ico_kawa: :ico_kawa: :ico_kawa:

[ Dodano: 2009-02-18, 08:45 ]
nocka w miarę, nie było najgorzej, ale od paru dni w tym lekkim śnie, którym śpimy śsnia mi sie jakieś głupoty, ale takie głupoty że :ico_szoking: nie wiem skąd sie biorą te pierdoły.

Dzisiaj od 4,30 do 6 miałam koszmarny sen, a później nie mogłam juz zasnąć. Pobudka oczywiście standardowo o 7 :-/

Awatar użytkownika
Gie
Cyber rusałka
Cyber rusałka

18 lut 2009, 09:48

dołączam i ja, ale z herbatka z cytryna :)

u nas nocka w miare, mala zasnela po jedzonku o 22:00 i spala do 4:15, a potem otworzyla po prostu swoje piekne oczka i bylo po spaniu. Pan dal jej mleczko, przewinal i wlozyl do bujaczka. Pobawila sie 12 min., ja sie w tym czasie szykowalam do pracy (bo znowu nie bylo sensu klasc sie dalej spac jak pobudka za 30 min) i w koncu zasnela i Ona i Pan, a ja wyszlam do pracy. Czekalam na autobus w W-wie 40 min, juz myslalam, ze mnie ch*j strzeli - albo odjezdza 10 min za wczesnie, albo w ogole nie przyjezdza... :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: zmarzlam, jak nie wiem, bo snieg sypie caly czas i wieje wiatr... jak doszlam do pracy, to juz nie mialam na sobie makijazu - bo mi splynal :-D na szczescie - przybornik nosze ze soba i juz znowu siedze umalowana ;)

Kamila - przykro mi, ze tak kreca z tym szpitalem... mam nadzieje, ze przyjma w koncu Huberta i niedlugo bedzie po wszystkim :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

[ Dodano: 2009-02-18, 08:50 ]
Pobudka oczywiście standardowo o 7
no to LUKSIK Margarita..., u nas te czasy kiedy mala zasypiala o 21:00 i budzila sie ok. 8:30 dawno minely i chyba bezpowrotnie... :ico_placzek: :ico_olaboga: :ico_olaboga:

[ Dodano: 2009-02-18, 08:52 ]
aaa, wczoraj sie wkurzylam i napisalam do tej firmy z allegro, co kupowalam kojec... minal juz tydzien odkad odebrali ode mnie to uszkodzone lozeczko, a kasy nadal nie mam :ico_zly: :ico_zly: wczoraj sie upomnialam (na razie mailowo) i dostalam odpowiedz, ze wczoraj przelali kase - zobaczymy... czekam do popoludnia :)

Awatar użytkownika
margarita83
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

18 lut 2009, 09:56

Gie, Maja przebudzi się w nocy ze 2-3 razy, dam jej pić, wlożę smoka i śpi dalej, ale o 7 to już ma oczęta jak 5-cio złotówki i koniec, łapie się szczebelków i nadaje tak żeby tylko obudzic mamulę ;-)

Awatar użytkownika
Gie
Cyber rusałka
Cyber rusałka

18 lut 2009, 10:12

kuzwa, znowu mam dylemat, bo mialam w koncu kupic ten kojec 90 x 90 - co to niby jest mi przeznaczony

http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=547774584

a na allegro wystawili nowy - tez bardzo ladny, kolorowy, z moskitiera i rozsuwanym bokiem (za to bez raczek do podciagania), tyle, ze 100 x 100!!!

http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=548475894

podoba mi sie ten pierwszy - Rainbow :ico_noniewiem: :ico_noniewiem: :ico_noniewiem:

zaraz pokaze Panu-niech cos zdecyduje, bo ja jak zwykle...

[ Dodano: 2009-02-18, 09:13 ]
no, a moja dzisiaj przespala ciurkiem cala noc, no tyle, ze obudzila sie juz po 4:00 :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
margarita83
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

18 lut 2009, 10:32

no nie wiem co ci doradzić, ja mam póki co sasiadki łóżeczko turystyczne, zobaczymy jaka długo :ico_noniewiem:

Lulałam Majkę z 15 minut i usneła mi na rękach więc ja pyk do łóżeczka a ona oczy jak 5-cio złotówki, ale mam wqrwa :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: , jaja sobie ze mnie robi gnojeczek, teraz drzemka jej przejdzie i będzie mi wyć cały dzień, no szlag mnie chyba trafi

Awatar użytkownika
shoo
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

18 lut 2009, 10:35

witam i ja... u nas nocka ok, maly obudzil sie raz o 5:30... ja tez sie obudzilam, bo podobnie jak margaricie, snil mi sie koszmar :ico_olaboga: pozniej jakos udalo mi sie zasnac no i o :ico_olaboga: 7:40 pobudka na dobre...
teraz ogladamy "miasto krolikow" w tv... ta piosenka przewodnia juz mi normalnie dziala na nerwy... a jak chce to wylaczyc, to maly sie buntuje :/
tutaj mozecie pomeczyc swoje uszy: http://www.youtube.com/watch?v=6VJKvVlN3sI

:/ :/ :/

Gie, mnie sie ten pierwszy jednak wydaje lepszy... ma te uchwyty, a moskitiere mozesz zawsze dokupic.. no, jedynie ten otwierany bok, ale cos za cos ;-)

w ogole, co z sensibel? zajrzala tu, powiedziala, ze zyje i zniknela znowu :(

[ Dodano: 2009-02-18, 09:41 ]
Lulałam Majkę z 15 minut i usneła mi na rękach więc ja pyk do łóżeczka a ona oczy jak 5-cio złotówki, ale mam wqrwa :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: , jaja sobie ze mnie robi gnojeczek, teraz drzemka jej przejdzie i będzie mi wyć cały dzień, no szlag mnie chyba trafi
hehe u mnie przed chwila bylo podobnie... maly mi przysnal na sofie, wiec mysle sobie, ze przeniose go do lozeczka, to nie zauwazy.... taaaa :ico_puknij:
jak tylko poczul, ze jest w lozeczku, to stekanie itp.. ale dalam mu misia i moze zasnie (najpierw go pobije i wyszarpie :-D)... juz slysze mniej stekania (na elektronicznej niani)... jestem dobrej mysli ;-)

[ Dodano: 2009-02-18, 09:47 ]
uff zasnal, sprawdzilam :ico_brawa_01:

Wróć do „Mam dwa latka, dwa i pół”