Awatar użytkownika
Gie
Cyber rusałka
Cyber rusałka

18 lut 2009, 12:52

no to mamy pierwsza pare na forum
nooo, to juz zalezy od Jasperka :ico_oczko: :ico_oczko:

IWONA - dzieki za przepis - moze ja bym sprobowala zrobic...? a smazysz normalnie w oleju glebokim??

PATI - moja jeszcze sie miesci w gondoli, ale na styk, bo gondolka ma chyba 70 albo 74 cm-nie pamietam...

tez myslimy o kupieniu spacerowki, chociaz mamy wozek 3 w 1

Awatar użytkownika
Pati85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

18 lut 2009, 12:58

tez myslimy o kupieniu spacerowki, chociaz mamy wozek 3 w 1
ja mam spcerowke oddzielnie, nie mam wozka 3 w 1, u nas gondolka sie zdejmuje i oddzielnie wpina sie spcerowke

to nasza spcerowka

Obrazek[img]http://[/img]

Awatar użytkownika
Gie
Cyber rusałka
Cyber rusałka

18 lut 2009, 13:05

PATI - mysle, ze jesli spacerowka nie rozklada sie do pozycji calkiem lezacej, to i tak nie szkodzi... przeciez nie bedziesz wozic Erika w spacerowce dzien i noc, wiec jak go wlozysz do pozycji półlezacej i przespacerujecie sie 2 godz. dzienni po dworku, to nic sie nie stanie... to tak, jakby siedzial w bujaczku... tak mysle... :ico_noniewiem: :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
Iwona H
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

18 lut 2009, 13:07

IWONA - dzieki za przepis - moze ja bym sprobowala zrobic...? a smazysz normalnie w oleju glebokim??
Nie ma za co, smacznego życzę.
A co do smażenia, to tak, smażę w dużej ilości oleju a później wyciągam na ręcznik papierowy a jak wystygną to lukruję.

Awatar użytkownika
Pati85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

18 lut 2009, 13:09

PATI - mysle, ze jesli spacerowka nie rozklada sie do pozycji calkiem lezacej, to i tak nie szkodzi... przeciez nie bedziesz wozic Erika w spacerowce dzien i noc, wiec jak go wlozysz do pozycji półlezacej i przespacerujecie sie 2 godz. dzienni po dworku, to nic sie nie stanie... to tak, jakby siedzial w bujaczku... tak mysle... :ico_noniewiem: :ico_noniewiem:
w sumie masz racje, bo bujaczek tez nie jest az tak bardzo do lezenia, bynajmniej moj, a z tego co zauwazylam, to Eris ma taki jak Twoja Su,bo dostal go na chrzciny od cioci, a tamtem zostawilismy w PL zeby nie ciagac, a jest taki co chcialas kupic, bo pokazywalas nam dwa modele, chyba dobrze pamietam.

Dobra lece karmic malego i sie ubieramy na specrek, do pozniej :ico_papa: :ico_papa: :ico_papa:

Awatar użytkownika
Iwona H
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

18 lut 2009, 13:14

A u nas od samego rana pada :ico_olaboga:
Kiedy ta zima się skończy????

Awatar użytkownika
Gie
Cyber rusałka
Cyber rusałka

18 lut 2009, 13:15

IWONA - chyba sprobuje zrobic te paczki - zaintrygowaly mnie te ziemniaki :-D ale w tlusty czwartek raczej nie dam rady - moze w sobote sie ogarne... ;) dzieki raz jeszcze :) i zrobie troche z dzemem, a troche moze z jablkiem i jeszcze moje ulubione z serem :) A duzo wychodzi tych paczkow z przepisu??

PATI - no wiem, bralam pod uwage dwa bujaczki i teraz Twoj Eris ma obydwa ;) Naszego rez sie nie rozklada do pozycji lezacej, wyglada to tak, jakby mala siedziala lekko, tzn. plecyki ma niby w prostej pozycji...

Awatar użytkownika
margarita83
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

18 lut 2009, 13:27

Majka jeździ już w spacerówce chyba od stycznia, jakoś tak. Moja ma kilka pozycji, ale Maja już siedzi ;-)
Co do spacerówek to uważam, że dziecko które nawet nie siedzi spokojnie może leżeć w tej pozycji poł-leżącej, nic mu nie będzie Pati, spokojnie. Przecież te gondolki są takie małe ;-) albo nasze dzieci takie duże ;-)
Ja jak tylko zauważyłam że Maja kurczy nóżki, to odrazu zmieniłam na spacerówkę :-)

Awatar użytkownika
Iwona H
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

18 lut 2009, 13:27

Wiesz co, nie pamiętam ile mi dokładnie wyszło ale sporo. Dziś jak zrobię to później napiszę.
a troche moze z jablkiem i jeszcze moje ulubione z serem :)
Dobry pomysł. Ja robiłam tylko z marmoladą. A jakie jabłka będziesz dawać?

Awatar użytkownika
Gie
Cyber rusałka
Cyber rusałka

18 lut 2009, 13:32

IWONA - jeszcze nie wiem, bo nigdy nie robilam paczkow - zapytam tesciowej jak dodac jablka, czy surowe, czy podsmazyc je, czy co... :ico_noniewiem:

Wróć do „Mam dwa latka, dwa i pół”