[ Dodano: 2009-02-19, 11:59 ]
w 1000zł to ja się mieszczę ze wszystkimi rachunkami łącznie z jednym kredytembo źle przeczytałam, myślałam że napisała 1000zł![]()

fajnie - u mnie to dwa razy tyle niestety... ale jak wszystko posplacamy (pewnie za jakies 3 lata), to moze pomyslimy wreszcie powaznie o budowie tego naszego wymarzonego domku...w 1000zł to ja się mieszczę ze wszystkimi rachunkami łącznie z jednym kredytem
jestem tego samego zdania. Przecież tak naprawdę poł roczne dziecko niewiele rozumie, a na pewno nie rozumie jeszcze nocnika i jego przeznaczeniaCo do nocniczka...ja moich chłopców zaczynałam sadzać krotko przed roczkiem...i nie na sile ,bo wtedy dziecko sie zniecheca i nocnik traktuje jak swojego wroga...Dziecko musi"dojrzec" do tej chwili,a półroczne dziecko jest na to zdecydowanie za małe..
Jagna30 napisał/a:
Co do nocniczka...ja moich chłopców zaczynałam sadzać krotko przed roczkiem...i nie na sile ,bo wtedy dziecko sie zniecheca i nocnik traktuje jak swojego wroga...Dziecko musi"dojrzec" do tej chwili,a półroczne dziecko jest na to zdecydowanie za małe..
jestem tego samego zdania. Przecież tak naprawdę poł roczne dziecko niewiele rozumie, a na pewno nie rozumie jeszcze nocnika i jego przeznaczenia
Gie to same oprawki bez szkieł.ozesz w doope... poltora tysia za okulary... ladnie...
Wróć do „Mam dwa latka, dwa i pół”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość