Awatar użytkownika
shoo
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

20 lut 2009, 11:17

shoo, ulala......mysle ze wygladasz nawet na 16... :ico_oczko:
:ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: to chcialam uslyszec ;-)

Awatar użytkownika
Jagna30
Trzy tysiące lat minęło...

20 lut 2009, 11:21

shoo, ale prawde powiedziawszy,zazdroszcze Ci że nie musisz sie malowac....bo bez tych wszystkich "upiekniaczy" wyglądasz super.Ja mam okropna cere,siniaki pod oczami(i to nie dlatego,że sie nie wysypiam...tylko taka ma natura :ico_placzek: )do tego jestem piegus.... :ico_olaboga:
I bez makijażu z domu nie wychodzę.... :ico_placzek:

Awatar użytkownika
margarita83
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

20 lut 2009, 11:25

shoo juz wiem po kim Jaspi ma taką delikatną, śliczną urodę. Wyglądasz rewelacyjnie. Bardzo ładna z ciebie "dziewczynka" ;-)

[ Dodano: 2009-02-20, 10:25 ]
ja z wamipiszę a moja mała sobie je mleczko - SAMA :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking:

Awatar użytkownika
shoo
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

20 lut 2009, 11:26

shoo, ale prawde powiedziawszy,zazdroszcze Ci że nie musisz sie malowac....bo bez tych wszystkich "upiekniaczy" wyglądasz super.Ja mam okropna cere,siniaki pod oczami(i to nie dlatego,że sie nie wysypiam...tylko taka ma natura :ico_placzek: )do tego jestem piegus.... :ico_olaboga:
I bez makijażu z domu nie wychodzę.... :ico_placzek:
no wiesz... ale z mejkapem, zawsze wygladasz dobrze, obojetnie, czy mialas dobra, czy zla noc... nalozysz make-up i jest ok....
u mnie to, jak wygladam, zalezy od tego o ktorej poszlam spac, czy ryczalam wieczorem, ile razy w nocy wstawalam itd.. nie mam tu "narzedzi", zeby to zamaskowac, poza tym do konca nawet nie wiem jak :-) musi mi wystarczyc odrobina pudru dziennie... bo oczu nie maluje (na codzien), usta tylko pomadka ochronna :/

poza tym, ja sie dziwnie czuje, jak jestem bardzo umalowana... do tego mam nawyk pocierania oczu, takze po godzinie wygladam jak panda (robie to nieswiadomie, a pozniej staje przed lustrem i mam taki wyraz twarzy :ico_szoking: )

Awatar użytkownika
margarita83
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

20 lut 2009, 11:26

a w ogóle to spała 30 minut :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga: więc nawet nie zdążyłam zasnąć :-/

Awatar użytkownika
Gie
Cyber rusałka
Cyber rusałka

20 lut 2009, 11:27

SHOO - nooo, teraz to 16-stka z Ciebie jak nic... :ico_oczko: :ico_oczko: dzieki za te fote :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

JAGNA - ale Ty masz ciemne wlosy i jestes piegus, a ja jestem jeszcze` ruda ;)

Awatar użytkownika
shoo
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

20 lut 2009, 11:28

shoo juz wiem po kim Jaspi ma taką delikatną, śliczną urodę. Wyglądasz rewelacyjnie. Bardzo ładna z ciebie "dziewczynka" ;-)
:ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

ja z wamipiszę a moja mała sobie je mleczko - SAMA :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking:
jak to sama? sama sobie butle trzyma?? i dlugo tak potrafi?? mojemu po minucie wylatuje :/

Awatar użytkownika
Pati85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

20 lut 2009, 11:30

Witam

musialm na chwilke wypasc bo wpadla tesciowa na chwilke, bo jechala do pracy i przywiozla nam duza pake pampersow :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Jagna30 co do moich okularow to kupialm je w PL bo tutaj wyniosly by nmnie okolo 500 euro :ico_szoking: a na to mnie stac, moje szkla sa drogie, a tu w Nimeczech jedno szklo te co mam kosztuje 100 euro, co mnie bardzo zszokowalo, bo wlasnie te szkla co mam sa z Pl i oni zamawiaja je z Nimiec, a w Pl zaplacilam za nie, zeby nie sklamac ponad 50 zl za jedno, a w sumie razem ze wszystkim za oprawki zaplacialm 400 zl wiec mysle, ze to nie az tak duzo :ico_oczko:

A i dziekuje za pochwale dla moich oprawek :ico_sorki:

shoo wygladasz super, ale i tak na mlodziutka :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Gie ja mam dosc juz tej zimy, a u nas to nie wiem co to za pogoda, raz niby wiosna a na drugi dzien znow niby zima :ico_olaboga:

A mnie nie usunieto z listy :ico_oczko:

Awatar użytkownika
Jagna30
Trzy tysiące lat minęło...

20 lut 2009, 11:33

margarita83, no tak...Twoja Majka jest ze wszystkim do przodu... :ico_oczko:
Moja tez usnęła ...zobaczymy na jak długo....

Gie, zima jakos mam ich mniej,ale latem od słońca... :ico_szoking: masakra...Mój Patryk tez ma troszke piegów na nosku...

Awatar użytkownika
Gie
Cyber rusałka
Cyber rusałka

20 lut 2009, 11:34

ja z wamipiszę a moja mała sobie je mleczko - SAMA
no co Ty?? Moja tu umie jak na razie walic rekami w butelke jak ja ja karmie... :ico_noniewiem:

ja tam tez bez makijazu nie wychodze z domu, bo pasztet ze mnie ;) mam jasna cere, piegi tez, wiec wygladam strasznie blado... i tak... nijak...

Wróć do „Mam dwa latka, dwa i pół”