ja tez Ci zazdroszecze, bo ja to mam okrapna gebe, mialam kiedys straszny tradzik, mam przebarwienia i blizny i w ogole czerwona twarz i mam kompleksy z tego powodu, a bez makijazu nigdzie nie wychodze nie ma mowyshoo, ale prawde powiedziawszy,zazdroszcze Ci że nie musisz sie malowac....bo bez tych wszystkich "upiekniaczy" wyglądasz super.Ja mam okropna cere,siniaki pod oczami(i to nie dlatego,że sie nie wysypiam...tylko taka ma natura)do tego jestem piegus....
I bez makijażu z domu nie wychodzę....
hehe, ja chyb ajako jedyna nie komentowalam jej wypowiedziPati85, chyba walnę focha...mnie usunęła a Ciebie nie...!!!!!!hehhehehehehhe.....odezwało sie moje specyfistyczne poczucie humoru...
Kochana, jak ktos ma 3 piegi na nosie, to i mi sie podoba... ale ja mam na ramionach takie wielkie skupiska (widac na zdjeciu na N-K, tym czarno-bialym w sukience, co kiedys bylo moim glownym) i szczerze ich nienawidze... nigdzie sie publicznie nie rozbieram... No, chyba, ze w Toruniu na basenie, gdzie nikt (oprocz Kamili) mnie nie zna...Gie, ja to bym chciala miec piegi, podobaja mi sie
nie no cos TY , masz piekna cere, tak z bliska widzialam na focie, jak nonono neimowlaczka, zazdroszcze Wam i Tobie , bo ty tak zawsze pieknie wygladasz
Wróć do „Mam dwa latka, dwa i pół”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość