Musze sie pochwalic.Siedze patrze a moja Jula fru z plecow na brzuszek![]()

kupujesz ile chcesz, ale wlasnie mam nadzieje, ze kolory mozna wybierac, bo rozowe to mi nie pasujateee, fajne te spiochy!! a to sie kupuje komplet (w sensie 5 par spiochow, w tych kolorach podanych), czy mozna np. kupic piec niebieskich, albo wybrac sobie kolory???
no wlasnie nie wiem co mu jest, baki puszcza, co chwila budzi sie z placczem, ale do tej pory bylo wszystko ok po tych deserkach, juz nie pierwszy raz jadl je, nie mam pojecia, no ja mu daje mleczko z kleikiem zawsze, ale nie chcial pic, a kaszki juz mi sie skonczyly, a tych niemickich nie chce jesc, nie smakuja mu, bo naprawde sa ochydnePati85, jak go brzuszek boli i robi rzadkie kupki, to nie podawaj mu bananow, ani innych owocow.. tak, jak mowi szkrab, odczekaj chwile, az zglodnieje... ja podalabym mu mleko z kaszka (jakas owocowa, jezeli tak mu owoce smakuja)
no nie ma bata, wrodzil sie w mamusieno tak, teraz widze, ze Jaspi ma podobny uklad brwi... ehh, nie wyrzekniesz sie Go...
Wróć do „Mam dwa latka, dwa i pół”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość