oliwy z oliwek nie uzwyam bo mi sie podchodzi, a maslo obojetnie jakie? Bo ja posiadam tylko rame
rama to chyba margaryna, nie? ja czytalam, ze chodzi o maslo (wysokiej jakosci - tak bylo napisane, wiec chyba "miksy" typu maslo z margaryna odpada)...
to podaj mu bez tego
Maly wstal, gada i pluje w lozeczku, a mi sie zachcialo spac, ledwo na oczy patrze,, az lzy mam w oczach
walnij sobie podwojne espresso z cukierem, to sie obudzisz
A dziewczyny Wasze pociechy ubierac na co dzien po domu w spiochy czy tez w takie normalne ciuszki, bo ja do tej pory ubieralam w spodenki, w dresiki czasami w pajace i w spiochy ale to rzadko,a teraz wlasnie chce zakupic mu spiochy
ja najczesciej zakladam malemu bodziaka z dlugim rekawem (ale bez nog) i na to spiochy, albo takie spiochy jednoczesciowe (dlugie rece i nogi)
wole spiochy mu zalozyc (spiochy niz spodenki) bo:
1) latwiej sie zmienia pieluche, nie musze sciagac calych spodni, pozniej celowac z nogami i podnosic mu tylka tak wysoko, zeby zalozyc te spodnie
2) jak zakladam spodenki, to wtedy tez skarpetki... a moj maly ma nawyk skopywania z siebie skarpet... takze caly czas musze latac do niego i mu te skarpety zakladac..
takze, ja wole spiochy