U nas Antek coś leniwy sie zrobił ani sie nie przewraca na brzuch ani sie nie chce za bardzo sam bawić tylko by sie nosił i nosił albo na rączkach siedział i patrzył na mamusie
u mnie to samo maruda straszna jest z nieo sam sie bawic nie chceU nas Antek coś leniwy sie zrobił ani sie nie przewraca na brzuch ani sie nie chce za bardzo sam bawić tylko by sie nosił i nosił albo na rączkach siedział i patrzył na mamusie
dzieki bardzobrawa dla Weroniki!!!!!!silna Kobitka!!!!!
Weronisia tez sie zrobila leniwa tez sie pzrestala przewracac ale to tez przez to ze jest pulpecik i ciezko przerzucic taki kilogramynas Antek coś leniwy sie zrobił ani sie nie przewraca na brzuch
To życze oby sie pozdawalo i poukladalo jak chcesz a najwazniejsze ze to lubiszerie sie koncza i studia zaczynaja, ale jak zdam dwa egzaminy to mam reszte gdzies :D nie moge sie dokonczyc konca tych studiow! Chce wrocic na Politechnike, dokonczyc tam bo tylko rok mi zostal i byc pania Inzynier :D wole to tysiac razy bardziej od maristra :)
U nas w sumie meczaco, kark mnie boli, nie mam jeszcze biurka bo dopiero sie robi, zeby moc ksiegowac sobie normalniemam do przewalenia kolo 5000 dokumentow :O
Ale lubie to :D
Jejku juz pracujesz? a jak pierwszy dzien wygladl jak wrocilas do pracy ja to sie az boje co to bedziebo jezdze do pracy na 5 h dziennie
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość